שמן עץ התה

שרי30

New member
שמן עץ התה

יש לי פטריה בציפורן הרגל (בבוהן). אמרו לי שאפשר להשתמש בשמן עץ התה פעמיים ביום כמה טיפות.אני שמה כבר חודש ו...גורטישט. לא נראה שהציפורן מחלימה אם כי כל העור סביבה נראה יבש. יש אולי מינון אחר? שילוב אחר של שמנים? אגב אני מניקה. תודה!

שלום שרי,../images/Emo140.gif

לשמן האתרי עץ התה האוסטרלי=טיטרי, תוסיפי את השמן האתרי לבנדר, 2 השמנים בכמות שווה, לערבב את שניהם, ולטפטף 3-4 פעמים ביום. בברכה. אביבה.

yoelnd

New member
לא דובים ולא יער

היי יש צורך בהרבה סבלנות בענין זה. מעבר לכך ישנם תרכובות אחרות , כמובן עם שמן עץ התה, שהם יעילות מאוד כגון: ציפורן של עשבי קדם ויש לחברות אחרות. יש לזכור כי הטיפול הינו רק קוסמטי לחלוטין ואין ספק כי שילוב תזונה נכונה, הימנעות מפחממות ושמרים וכן אמצעים אחרים הם היעילים יותר! (טיפול בקנדידה). רק בריאות!

שמוצקין

New member
שרי את מסבנת את המקום

בסבון רגיל? אם כן זה לא טוב. אני בדרך כלל מרפא פטריות ע"י ניקוי בסבון ללא סבון.

פטרת ציפורניים

שלום לך . אמת - שמן עץ התה מכיל חומרים אנטי בקטריאלים חזקים ( המיתבטאים בין השאר בריחו החזק )היעילים בטיפול בנגעי עור שונים בינהן פיטריות . אולם - בטיפול בפטרת הציפורניים העקשנית הוא אינו יעיל . חשוב להבין שפטרת באזורים מסויימים בכף הרגל מעידה על בעיות פנימיות . הפיטרייה היא סממן חיצוני בלבד. טיפול בפיטריית הציפורן יהיה רק לאחר שתסיימי את ההנקה. אורך הטיפול בבעיה זו הוא מיספר חודשים עד שנה וכולל שינויים תזונתיים לאחר איבחון אישי ובדיקות דם . אין פיתרונות שווא טיבעיים. חשוב שתיתני מקום לחשיבה מערכתית הרבה מעבר לסימפטום הנקודתי. אני ממליץ לך בתום ההנקה להיוועץ עם איש מיקצוע מוסמך. בברכה. נבו מליק , נטורופט מוסמך ויעץ הוליסטי.

פטרת ציפורניים - כדאי לקרוא שוב.

שלום רב, אני חייב להודות כי אהבתי את תשובתו של נבו, שימו לב חברים, יש בהחלט מה ללמוד ולשנן: "הפיטרייה היא סממן חיצוני בלבד" "פטרת באזורים מסויימים בכף הרגל מעידה על בעיות פנימיות" אני אישית טוען כל מחלת עור, כל פטריה, מעידה על מחלה עמוקה יותר ולא משנה היכן ומתי היא מופיעה. " אין פיתרונות שווא טיבעיים. חשוב שתיתני מקום לחשיבה מערכתית הרבה מעבר לסימפטום הנקודתי" פשוט תענוג, כייף לקרוא תשובה של נטורופת / מטפל אלטרנטיבי בצורה כפי שכתבת. ולבחור שמרפא פטריות - בהצלחה. ולליאורה, כל מילה תהיה מיותרת, כל מה שצריך כרגע הוא לבחור את הדרך. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

yoelnd

New member
מה אני חמור?

ומה אני כתבתי אלא בלשון קצה כאופי שלי? אז נבו הרחיב ו"סחב" - יופי! רק בריאות!

חס וחלילה

אתה אחד מהגדולים, ואתה ותיק ומהמיסדים וצריך לפעמים לעודד כותבים חדשים. אם חשת שלא מתיחסים אלייך, זאת לא הייתה הכוונה ידידי. שלומי.

Talia E

New member
זאת משום ששמן עץ התה לא מרפא פטריות

בניגוד לשמועות הרווחות על כך ששמן עץ התה מרפא פטריות - הוא אינו מרפא אותן אלא רק נותן הקלה מסויימת. אם רוצים לטפל בפטריות עם שמנים אתריים, יש להרכיב תערובת שהיא מורכבת הרבה יותר ומטפלת לעומק. איני יכולה לפרט לך את רכיבי התערובת שאני מכירה, משום שזה יהיה בלתי אחראי מצדי. שמנים אתריים הם כלי נפלא, אך הם יכולים גם לעשות נזק. לכן יש לגשת למטפל מומחה בארומתרפיה, שירכיב את התערובת עבורך. כמו כן, אציין שרוב רובם של השמנים הנמכרים לקהל הרחב הם באיכות ירודה ביותר, ולעתים קרובות אינם שמנים אתריים כלל. שמנים אתריים הינם תמציות המזוקקות מצמחים מסויימים באופן מסויים ביותר. המיצוי חייב להערך בארץ המוצא של הצמח, מחלקים מסויימים של הצמח (המשתנים מאחד לשני). שני היבואנים היחידים שאני מכירה שמוכרים שמנים שניתן ללא ספק לסמוך על איכותם - מוכרים למטפלים בלבד בגלל הסיבה שציינתי לעיל... לסיכום: אני ממליצה לגשת למומחה בארומתרפיה, על-מנת לקבל ממנו תערובת יעילה
שיהיה לך יום טוב!
טליה

yoelnd

New member
מותר לדעת.....

היי טליה! לאיזה 2 חברות את מתכוונת, כי אני מכיר כמה חברות המיובאים לארץ הנמכרים גם למטפלים וגם בחנויות, אשמח אם תגלי לי, ואם חוששת מפירסום תוכלי להעביר במסר או באימייל..... רק בריאות!

למעלה