שמן עיסוי - המלצות?

שמן עיסוי - המלצות?

אהלן

אז אחרי חודשיים קשים מנשוא חברה שלי חוזרת ארצה. נהגתי לתת לה מסאז'ים - full-body ולא פול-בודי - כשהיא הייתה בארץ, אבל בלי הכשרה או שמנים...

אבל תמיד אפשר להתקדם! אני רוצה לקנות לה לקראת החזרה שמן עיסוי נחמד - שיהיה משהו שאפשר גם לשים על הגב שלה אבל גם לעשות איתו פוט מסאז', או שצריך משהו נפרד לכל חלק? וכמובן שיהיה אפשר להתקדם איתו לכל האיזורים.

עוד שאלה למבינים - אם אני לא קונה שמן אכיל זה אומר שכל אזור שאני מעסה הופך לNo kiss zone? ומאידך - אם זה אכיל זה יהיה דביק או משהו בלאי?

אשמח גם לשמוע המלצות על שמן ספציפי ובפרטי חנויות (אם ההמלצה היא לא משהו כמו "סופרפארם"...).

תודה!

אני חושב שלעיסוי משתמשים בעיקר בשמן שקדים

לא חושב שהוא טעים או אכיל אבל, אני לא מכיר שמנים אכילים אז לא יכול להמליץ לך.

תודה, לא קריטי שיהיה אכיל...

העיקר שזה משהו נעים ונחמד ושלא יהיה מעפן אח"כ...
כמו שכתבתי עם עדיפות קטנה לשמנים שאפשר לזרום איתם לאזורים יותר ארוגניים..

mynameisktt

New member
שמנים לעיסוי -

אכיל –
שמן קוקוס:
ראה לינק למטה

לא אכיל –
שמן תינוקות של ג'ונסון (בקבוב שקוף)
או
תחליב תינוקות ג'ונסון (בקבוק ורוד)

אם אתה ממש בקטע של foot massage אז תחפש באמזון או אי ביי מוצר ספציפי, זה שווה כל שקל למי שאוהב.

תודה על ההמלצות

ובאמת זה עושה כזה הבדל אם השמן עיסוי הוא ספציפי לרגל? אם כן זה משהו שאהיה מוכן להשקיע בו, אני מניח...

תודה שוב על התשובה!

קטניפ

New member
כל שמן עיסוי

יעשה את העבודה גם כשזה מגיע לרגליים. אין צורך במשהו ייחודי.

mynameisktt

New member
כן,

ניסיתי למצוא באמזון וב אי ביי את הקרמים התאילנדים אבל לא מצאתי, תעשה חיפוש בגוגל "רפלקסולוגיה ציוד" תמצא בארץ כאלה שמוכרים קרם לרפלקסולוגיה = foot massage

רק חשוב לציין, לא לדחוף אצבעות (כוס,תחת,עין,אוזן וכו) או ללקק את הקרמים האלה, זה אסור.

חח אני שולח חבר לתאילנד בקרוב

אז כמו שידידה שלי סינג'רה אותי להביא לה קרמים של boots אני בטוח שנוכל לסנג'ר משהו... למרות שהוא אמור להביא לי חולצה של 7eleven... אם את יודעת שם אולי אצליח אפילו לשים את ידיי על הדבר הספציפי.

ולקחתי לתשומת ליבי - שמן גוף = כל הגוף. קרם לרגליים - נשאר ברגליים

תודה שוב, המלצות לגבי מקומות?

אפשר גם במסרים אבל לא חובה..

אני אחפש ציוד רפלקסולוגיה, לאן אני צריך ללכת אבל כדי לקנות שמן עיסוי (בהנחה והוא לא קוקוס
). אני מכיר את הריח של הג'ונסון-אנד-ג'ונסון והוא ככה-ככה...

mynameisktt

New member
קבל:

שמן קוקוס מתאים לכל הגוף כולל לרגליים.

אם מביאים לך קרם רגליים מתאילנד אז הרווחת, ניתן לקנות אותו בכל מקום שעושים מסג' או בשווקים (הכי זול), אין ממש מותג בנושא, לפתוח ולהריח, לדעתי עדיף את זה עם הריח מנטול\אקליפטוס ולא זה עם ריח הלמון גראס אבל זה כבר עניין של טעם.

כיוון שהקרם התאילנדי מאד מרוכז, תחילה אני מורח שכבה ראשונה על הכפות רגלים שהרגל תספוג את השמנים, ואז אני לוקח כמות קטנה ומערבב אותה עם הקרם ג'ונסון הוורוד, זה יוצא מדהים.

ראה למטה לינק שמצאתי בגוגל – לא יודע אם זה מוצר איכותי אבל נראה לי שזה יהיה יותר טוב מסתם קרם

נ.ב. השמן קוקוס זה ממש אוכל..?

כלומר זה לא משהו שמיועד במקור לעיסוי אלא פשוט קונים שמן ויאללה בלאגן?

mynameisktt

New member
כן ולא

בלאגן כן אבל אסור שהשמן יבוא במגע עם קונדום, שמנים קורעים קונדומים.

זאת לא בעיה, חברה קבועה

הו נפלאות החברה האמיתית... לא מתגעגע לימי הסטוצים התל-אביביים.

לא אוהבת את ג'ונסון...

(מבצעים ניסויים בבעלי חיים וגם לא מאוד איכותיים ממה שאני זוכרת מהתקופה שעוד השתמשתי בהם. מישהי שלחה לי לשם פעם משרה שהייתה נראית מצוינת ומתאימה לי, אמרתי אין סיכוי שאני שולחת קורות חיים לחברה שחיה מניסויים בבעלי חיים...).

יש לך את חנות SISTERS שיש שם מוצרים מצוינים כולל שמנים שמיועדים למסג' אירוטי.

ובנוסף לזה

זה שמן מינרלי (על בסיס שמנים שמופקים מנפט) שממש לא מומלץ לתינוקות ולא למבוגרים.

בעיקרון-
שמן טוב על בסיס צימחי הוא בעל צבע ענבר-צהוב.
שמן קוקוס (שהוא יחסית לבן) מצויין גם לבישול ואפייה- חוץ ממריחה על הגוף.

mynameisktt

New member
סוניה + G מאסטר

מה אתם ממליצים מאתר סיסטרס (שלא נוסה על בעלי חיים)? אני תמיד מוכן לנסות משהו חדש.

למעלה