שמן מנדרין

saritsh

New member
בהריון משתמשים בשמנים רק בליווי

של מטפל/ת מקצועים. כמו שכבר כתבו כאן עשרות פעמים. למען בריאותך ובריאות העובר, אל תתחילי עכשין להיות מטפלת בארומתרפיה.

שאלתי עבור חברה

שהשתמשה בעיסוי עם שמן זה בתחילת הריון. נאמר לה שאינו פוגע. מה דעתכם? גם שמן מנדרין אסור בהריון?

ebony

New member
שמן מנדרין

ידוע כשמן שמשתמשים בו בזמן ההריון כך גם שמן של ורדים אך יש תמיד במיוחד בתקופת ההריון להתייעץ במטפל\ת כי ישנם מינונים מסויימים ולא לכל אחת השמן מתאים. אך ברמת העיקרון הוא מתאים לתקופת הריון. חן

ebony

New member
בדיוק אבל זה צריך להיות בהשגחה

של נטורופת שמוסמך לארומוטרפיה

saritsh

New member
למה נטורופת שמוסמך לארומתרפיה?

למה לא מספיק פשוט ארומתרפיסט? למה צריך כאן התערבות של נטורופת בכלל??????????????????? ולשאלתך- זה לא משנה אם זה בשבילך או עבור חברה או עבור מישהי שפגשת בתחנת אוטובוס- צריך תמיד לפנות למטפלת מוסמכים במיוחד כשאת בהריון, יש המון מגבלות החל מאיכות וסוג השמן האתר, איפה אסור למרוח כי זה יכול לגרום לצירים והפלות ועד לשמנים אתרים שיכולים ממש להזיק וגרום להפלות אז פשוט אל תקחי על עצמך אחריות בנושא כל כך רציני.

לגופו של עינין

ראי בעולם של איטרנט נחשפים למידע,כמו באתרים רפואיים... לאחר מעשה מה דעתך? מה ידוע על שמן המנדרין ומה תכונותיו. תודה על העיצה והצדק עימך.

saritsh

New member
לאחר מעשה דעתי בדיוק כלפני מעשה

תשלחי אותה למטפל/ת מוסמכים.

ebony

New member
אם שכחתי לרגע את הסיבה

שבגללה הפסקתי להכנס לכאן הזכרת לי אותה מאוד מהר. אני לא חושבת שהפורום הוא מקום למאבקים האישיים שלך. אין צורך להגיב בכזאת רשעות או שליליות על כל הודעה שאני כותבת כאילו שיש לך איזו שהיא התנצחות אישית איתי. אנחנו איננו מכירות אך מהרגע הראשון כבר לפני כמה חודשים שהתחלת להגיב להודעות שלי בפורום ניסית להתנצח איתי אם זה על התשובות שלי בתור מטפלת ואם זה על הדרך שבה אני מציגה את עצמי בכרטיס האישי שלי חבל שאת מנסה למצוא מלחמות במקום שהן לא נמצאות בו מלכתחילה. למה נטורופת? אני לא יודעת מה היא השכלתך וכמה שעות אם בכלל למדת אנטומיה או התמחת בנשים בהריון. כרגע ככל הניראה לעין אין חוק בנושא הרפואה המשלימה בארץ וכל אדם שלמד שנה אצל מטפל קצת ארומוטרפיה יוצא אל השוק ומציג את עצמו כארומטרפיסט גם אם אין לו ידע מוקדם או ידע בכלל בדברים קטנים כמו אנטומיה. ספרים אולי מלמדים הרבה אבל אין הם מחליפים את כמות שעות הלימודים בלימודי נטורופתיה. נכון שאין חוק אבל אפשר לצאת מנקודת הנחה שבלימודי נטורופתיה מסודרים לומדים לפחות שנה אחת של אנטומיה ופתולוגיה במקביל ללימודים. כך שלעניות דעתי לפחות זה מקנה כלים רבים הרבה יותר ממה שיש לאדם שישב בכיתה שנה ולמד אך ורק על השמנים השונים ללא שום לימודים נוספים. לטעמי לפחות ארומוטרפיה ונטורופתיה הולכים יד ביד ולא יכולים להיות מופרדים אחד מהשני. אולי דעתי שגוייה אבל היא כזאת ואני לא חושבת שיש לתקוף אותה בכל הודעה שנייה .

בואו נפסיק עם ההתנצחות הזו...

הפורום הזה מקבל דעות שונות ומגוונות. על כן אפשר לומר נא להיות סבלני וסובלני כלפי דעתו של האחר. אני מבקשת לכבד את דעתו של כל אחד, ולא להתנצח... <מפזרת קצת לבנדר להרגעת האוירה> אז אנא, נא לשמור על סדר נאות בפורום. תודה ושבת שלום.

למעלה