שמן לעיסוי אירוטי

a n a t u

New member
שמן לעיסוי אירוטי

שלום,

רציתי לדעת אילו סוגי שמני עיסוי ניתן להחדיר אל תוך הגוף למטרת עיסוי אירוטי?

תודה

0 אור 0

New member
לשימוש פנימי מומלץ שמן צמחי טהור

ללא שמנים אתריים!
אפשר למשל שמן קלנדולה - שזה מיצוי של קלנדולה בשמן זית או שמן צמחי אחר,
שמן חוחובה, שמן זרעי ענבים ועוד
גם שקדים בסדר - אני פשוט אישית פחות אוהבת אותו, שומשום וזית מצויינים אבל לא כולם אוהבים את הריח.

0 אור 0

New member
מה שהיא כתבה

עיסוי אירוטי כולל איברי המין הנשיים,
אגב, גם לפנים אני מעדיפה ללא שמנים אתריים ורק שמנים עדינים,
לשר הגוף כמובן אפשר להוסיף שמנים אתריים, אך רצוי לא להגזים - ולזכור שלא כל שמן מתאים לכל אחד.

0 אור 0

New member
השאלה היא על שמנים

מאז שנסגר פורום שמנים וצמחי מרפא, זהו הפורום היחיד בו ניתן להתייעץ בנושא של שמנים, ואכן יש פה מספר מטפלים שעוסקים בתחום זה

יעל ND

New member
השאלה

על השמנים, אבל זהו פורום רפואי, והשאלה על שימוש שאינו רפואי.
לדעתי, לא לכבודו של פורום לענות על שאלות כאלה.

ינוקא1

New member

יעל ND

New member
אין ספק,

שכל דבר, ללא יוצא מין הכלל משפיע על הבריאות.
כולל את הנושאים המוזכרים.
כידוע, אנשים הכי בריאים נמצאים במנזרים....

ובכל אופן, אנחנו בפורום רפואה משלימה ולא שום דבר אחר. ולכן אנחנו עוסקים בתחום המומחיות שלנו ולא בדברים אחרים. לא ברפואת שיניים, ולא בחינוך, ולא במידות, ולא בפסיכולוגיה, ולא בפסיכיאטריה, ולא בתפילות, ולא בקמיעות, ולא בעוד הרבה דברים אחרים. אפילו לא בתחומים הכי קרובים אלינו.

לענות על שאלות כאלה? - לדעתי, לא מזיק לנו קצת כבוד עצמי.
זאת אינה שאלה רפואית. זאת אינה שאלה מתחום רפואה משלימה.

0 אור 0

New member
תחום המומחיות של חלקנו הוא שמנים וצמחי מרפא

והפורום הזה מטפל בנושאים אלו,
לכן זה בדיוק המקום,
וכפי שאנו עונים בכבוד רב לאדם ששואל האם חליטת ציפורן מתאימה להרגעת כאבי שיניים למרות שאיננו עוסקים ברפואת שיניים,
וכפי שאנו עונים בכבוד רב לאדם ששואל על חרדות שמהן סובל הילד שלו למרות שאיננו פסיכולוגים,
כך אנו עונים גם בכבוד רב לאדם ששואל על שמנים שמתאימים לעיסוי כזה ואחר,
ואגב,
לדעתי המיניות הבריאה היא חלק בלתי נפרד מהחיים ולכן גם מתחום העיסוק שלי כמטפלת ברפואה משלימה, ואם המטופל פתוח למגע בתחום זה אז תכנים אלו יכולים לעלות גם במסגרת הטיפול (אם באבחון, ואם ברפלקסולוגיה ואם בשיחות הכוונה)
ונ.ב. ה"כידוע" שלך בכלל לא מובן מאליו - לי לא ידוע על כך שהאנשים הבריאים ביותר נמצאים במנזרים, לא גופנית ובודאי לא נפשית.
לא במקרה ביהדות אין מושג כזה של מנזרים , וכל התרבות היהודית שעליה גדלתי (ואני מניחה שגם את) אינה רואה במין חטא קדמון כמו הנצרות ואינה מקדשת את הפרישות, אלא להיפך - הפעילות המינית הינה מצווה, ובהדרכת חתנים מלמדים שלא רק לשם פרו ורבו אלא צריך גם לספק את האשה (אבל כאן כבר באמת חרגתי מתחום העיסוק והדיון של הפורום)

יעל ND

New member
•תחום המומחיות של חלקנו הוא שמנים וצמחי מרפא

-כן, גם אצלי, במסגרת הרפואי.
וגם שם של הפורום עדיין "רפואה משלימה".

hal767

New member
נכון ואפילו מאד נכון.

אהבה ומין קשורים ישירות לבריאות האדם.

Wing Chan

New member
אם היא לא תשאל כאן, אז היכן ?

את אמנם צודקת בדברייך (למעט המשפט של "לא לכבודו", איתו אני לא מסכים), אך עיקר השאלה הייתה על סוג השמן.
את אופן השימוש בו בקונוטציה מינית, אין צורך לתאר ולכן גם כותבת ההודעה לא כללה תיאור, אני מניח. לכן, דווקא כן יש מקום לענות על השאלה.

באותה מידה, אפשר להפוך את זה לדיון רפואי נטו, ע"י הפיכת השאלה לדיון על ריאקציות, פריחות, וכדומה - באותה קונוטציה.

יעל ND

New member
אל תדאג,

היום יש פורום לכל דבר, אפילו לסטיות למיניהם, כך שלשאלתה היא תמצא את הפורום המתאים.
לא צריך להפוך פורום לרפואה משלימה למזבלת האתר.

Wing Chan

New member
לא הבנתי למה לכנות בשמות

דברים שאחרים אוהבים. "סטיות"? מדובר במישהו ששאל שאלה תמימה. את יכולה לחשוב שזו סטייה, אבל למה לרדת על בנאדם?
אין רע בשאלות. מי שלא שואל ולא לומד - לא יודע.

זהו האינטרנט, לאנשים יש דעות ושאלות לגבי הכול. אם היה ונושא מסוים עבר על חוקי הפורום או שהוא בהגדרת ספאם\זבל (ולא, שאלה שאינה נוחה לך אינה בהכרח ספאם), אז המנהלים יבחרו בכלים לטפל בו כראות עיניהם ובהתאם לכללי הפורום.
כול עוד הוא לא עבר - אין סיבה.

אני לא דואג, אגב אבל דווקא כן הייתי מציע לך להתנסח בצורה קצת פחות פוגענית כלפי אחרים כאן. "מזבלה" (קרי, כותב ההודעה כתב הודעת זבל), "סטיות" (כותב ההודעה בעצם סוטה). סתם ככה, עצה לעתיד.

יעל ND

New member
לא אמרתי בהקשר לשאלה בכלל

עניתי לך אישית: שיש פורום לכל דבר אפילו לסטיות. אז כל שכן גם הגברת תמצא מענה.מה הבעיה?
ובכלל, הנושא מזמן מימא את עצמו.
שלא לדבר על כך, שאין צורך בפרשנויות לדברים פשוטים....

hal767

New member
זאת לא סטיה.

הרצון להנות ממין אינו מהווה סטיה. להפך, הנאה ממין קשורה ישירות לבריאות הגוף והנפש. כוונת השואלת היא טובה ומטרותיה מוצדקות.
העובדה שהעלאת הנושא גורמת לך מבוכה בגלל שמרנותך היא בעיה שלך.
אז אינך חייבת להגיב ולנסות לחנך את השואלת אם זה המצב.

יעל ND

New member
על מה בדיוק אתה חולק?

- על כך שזה פורום רפואה משלימה?
- על כך ששאלה איננה מתחום הרפואי?
- על כך שיש היום פורומים לכל נושא ונושא וכל אחד ימצא מענה?

ובאיזה זכות אתה מחליט עבורי מה אני מרגישה? אין לך שמץ של מושג עלי ועל הרגשות שלי.
ואם לא הבטתי את עצמי בצורה מספיק ברורה - תמיד ניתן לשאל ולוודה. טרם הלכתי לעולמי ועונה למיילים ולטלפונים גם יחד. אין צורך בפרשנויות.

למעלה