שמן לוונדר

tooshtooshit

New member
שמן לוונדר

שלום לכם, אני לא יודעת האם זה הפורום המתאים ובכל זאת... יש לי לא מעט עור קשה ברגלים ואחת לשבוע-שבועיים אני עושה לרגליים אמבט ומרוידה עם אבן את העור הקשה . לאחרונה שמעתי כי שמן לוונדר מומלץ לאחר התעסקות כזו עם הרגליים כיוון שהוא מחטא את האזור. ועכשיו השאלה- האם זה משן לוונדר שקונים בסופר פארם ? והאם אני אמורה לטפטף מסר טיפות לאמבט המיים או למרוח על הרגל מה דעתם בנושא ? תודה

pinhas999

New member
שמנים

ברמת העקרון של שמנים ארומתים אין למרוח אותם על העור בצורה ישירה על העור לפני המקלחת בגלל שהם נספגים בעור דרך הנקבוביות של העור ומדירות את הליכלוך שעל פני העור. *לבדר/עץ התה הם היחידים שאפשר למרוח במגע ישיר על העור. לגבי שמן באמבט עדיף להוסיף מלח בשביל פירוק השמן, לא יותר מ10-15 טיפות וגם זה תלוי בכמות הריח שלו. לגבי תערובות לחיטוי: 1. חצי חצי בין שמן לבדר ללימון 2או כף/2 של מלח בתוך גיגית עם מיים פושרים + כף של פולידין (זה דבר שמטהר ומריגע את כל הגוף) לגבי איפה קונים את השמנים=> יש חנויות משווקות של המוצרים המקוריים, אני פשוט קונה ממכר שלי, אבל חשוב מאוד!!! לקרוא את דף שמגיע, כי לכל שמן יש חוקים משלו, לדוגמה: תמציות של פרות הדר, לא טוב לבוא במגע עם השמש כ חצי שעה שעה אחרי הטיפול וכו' בתקווה, אמונה, אהבה פנחס הימלפרב

עור קשה

בכפות הרגליים.. להוריד אותו בכל מיני אמצעים זה כמו לקחת כדור אופטלגין לכאב ראש.. עזרה ראשונה.. אבל תמיד יחזור.. צריך למצוא למה יש עור קשה איפה שיש ןלנסות לפתור את הבעיה מהשורש..כדי שלא תחזור..בקשר לשמנים אני לא יכול לעזור כי אני לא מתעסק עם זה.בהצלחה

יפיופי

New member
קודם כל יש פורום שמנים בתפוז

ולגבי עור קשה או בכלל כפות רגליים יבשות חריצים וכאלה. אפשר להכין קרם על בסיס חמאת שיאה, קלנדולה,ויטמין E ולהוסיף שמנים , אבל גם בלי שמנים זה יכול לשמור על כפות רגליים רכות ובריאות יותר. השמנים הם תוספת נהדרת ויש לא מעט אופציות לכל בעיה או מקרה. לתערובת הבסיסית בהחלט ניתן להוסיף לבנדר.

למעלה