שמן לבנדר

בזוקההה

New member
שמן לבנדר../images/Emo13.gif

ברצוני לדעת האם ניתן להשתמש בו גם על: צלקות מפצעים, פצעים אדומים שרק עכשיו התייבשו, ופצעונים קטנים שקופים במצח? אשמח אם תוכלו לענות אפילו על חלק

אין מניעה

שמן לבנדר ידוע כ"רגנרטור", כלומר משקם רקמות, לכן יכול בסופו של דבר לעזור לצלקות להיעלם או לפחות להיטשטש... ויטמין E גם הוא מומלץ לצלקות, בעיקר טריות. פצעונים קטנים שקופים במצח יכולים לנבוע מתזונה לקויה (הרבה פסולת שיוצאת דרך העור), עדיף שינוי תזונתי, לא בטוח שלבנדר יעזור

בזוקההה

New member
תודה:)

בקשר לפצעונים הקטנים, אני כבר די הרבה זמן משתדלת לאכול כמה שפחות שומן וכו' אבל הפצעונים לא עוברים. השאלה אם השמן יכול להחמיר

בפירוש לא!

השמן אינו שמן כבד, כי אם שמן אתרי, בין שאר היתרונות שלו, הוא גם מחטא, כך שלהחמיר את המצב הוא בפירוש לא יחמיר. השינוי התזונתי הוא הדבר החשוב ולהשתדל לאכול פחות שומנים זה לא מספיק. צריך להפסיק לאכול מזונות מטוגנים/ מתועשים/שמנים מדיי, כדי להיפטר מהפצעונים. הניקוי החשוב הוא מבפנים. שמן לבנדר יתמוך מבחוץ, אך אינו יכול לעשות את העבודה, אם אין שינוי תזונתי...SORRY

שמן זית,

לא מתאים לעור עם פצעי אקנה, אך הוא לא יגביר את האקנה. למי שיש אקנה רצוי ועדיף להשתמש במוצרים על בסיס ג'ל או מים.

שמן זית מכבישה קרה

ובעצם כל שמן בכבישה קרה עדיף מכל שמן בכבישה חמה. לשמן זית הרבה יתרונות בריאותיים.

jakib

New member
שמן זית מכבישה קרה

כבר כמעט שנתיים קניתי רק שמן זית מהכבישה קרה, עכשיו יש לי סיבה טובה למה לקנות אותה (שהוא יקר יחסית לשמנים "רגילים") בסופרמרקט. בזכות ההסברים שנתנו כאן בפורום. אני משתמש איתה בכל (בישול/טיגון/תיבול)

למעלה