שמן לבן מסריח

deja vu 23

New member
שמן לבן מסריח

יאפ, זה המחמאות שקיבלתי.

נפגשתי עם בחור לפני שלושה שבועות. סטוץ.

וואלה, נמשכתי אליו. רציתי שוב. הוא כנראה לא ממש.

הוא כותב לי שהוא בדרך לתל-ברוך, לקבל מציצה מזונה. כתבתי לו "חבל, גברים מוצצים יותר טוב".

הוא כותב "נכון אבל לא גברים מגעילים כמוך".

כתבתי לו "סליחה?"

ואז הוא החמיא.. "אתה לבן מסריח ומגעיל".. למה? למה אני צריך לסבול כל פעם את היחס הזה של הומואים? זה כמו שוק בשר, אם אתה לא נראה כמו בראד פיט - כאילו אין לך זכות קיום.

אני נפגש עם בחורים לסטוצים, והם פשוט לא רוצים אותי שוב. נשבר לי.

mountain0goat

New member
טוב שלא נפגשת איתו

לא היית מתאכזב מהזיין הקטן שלו

ויש גם אנשים שאוהבים דובים (אהם אהם) ככה שאתה לא צריך להיות כוסון אנורקסי עם אינפוף בשביל שירצו אותך..
just sayin'...

ItsikH

Member
קודם כל, קבל חיבוק כי מגיע לך אחד

עכשיו נראה מה עושים כשמקבלים יחס מגעיל כזה: אדם אומר לי שהוא בדרך לתל ברוך לקבל מציצה מזונה, אפילו אם הייתי נמשך אליו לפני כן, הייתי מרגיש רתיעה, לא מפני שהוא עושה את זה (לגיטימי לגמרי כשלעצמו, נגיד), אלא מפני שהוא מספר לי - ואנחנו עדיין די זרים בסה"כ, זה די צורם, בפרט שהקשר בינינו הוא מיני ולא סביר לשתף פרטנר לסקס בחוויות מיניות. דבר שני, אם מישהו לא מוצא בעיניך, מכל סיבה שהיא, תגובה סבירה תהיה הכל בין שתיקה רועמת (קצת לא מנומס אבל די נפוץ), עבור דרך רמז דק וכלה בסרוב ברור, אבל תגובה כמו זו אינה דחיה כי אם אומרת משהו מאוד משמעותי על אומרה, שהוא עצמו דוחה יותר מכל "לבן מסריח ומגעיל" כדבריו. ואז השאלה שעולה בדעתי תהיה "איך לא שמתי לב עם מי יש לי עסק". אלו האנשים שחובה "לדפדף" מהר ככל האפשר, למען הבריאות הנפשית שלנו (כי שלהם לא משהו).

אוהדאדם

New member
התשובה טמונה בגוף השאלה

אתה מקבל את היחס שאתה נותן. תפסיק להתייחס לעצמך כאל חתיכת בשר, לא יתייחסו אליך ככזו. אתה נפגש עם בחורים לסטוצים. כל מה שמעניין אותך זה סקס. אתה מתייחס לקהילה כאל שוק בשר. ואז אתה בא בטענות?

נ ע ל

New member
:(

האמת שזה נשמע כמו meme של הומואים
"בחור מספר שהולך לקבל מציצה מזונה - נעלב שלא מוכן לקבל אותה ממני"

נ ע ל

New member
-

ברור שמדובר באדם דוחה, אבל הייתי גם עושה בדק בית: מה גורם לי להתקשר למישהו שמספר שהוא נמצא בדרך לזונה ולנסות לשכנע אותו להגיע אליי?
בדיוק כמו הבחור לפני כמה ימים שסיפר שהוא זורם עם אנשים במסיבה ולא מבין למה לפעמים הם מפסיקים לענות לו לטלפון או מתנהגים בבוטות כשהם לא מעוניינים.
אתה לא מסנן אנשים כמו שצריך ומכניס את עצמך לסיטואציות "לא אחראיות" שכאלו, אל תתפלא שאתה נופל על צואות אדם.

ItsikH

Member
עם כל הכבוד, ויש כבוד סקס מזדמן לא *חייב* להיות שוק בשר, אם יש הנוהגים כך, זו בחירה שלהם ולא משהו שמתחייב מקיום סקס מזדמן.

אוהדאדם

New member
זה עניין של גישה

אם אני מסתכל על ההיסטוריה המינית שלי, היו בה כמה שלבים, והיה שלב שבו היה לי מין מזדמן עם קבוצה של אנשים שהכרתי, ותקופה של מין מזדמן עם כל דבר שהצלחתי להכניס למיטה - ואם בתקופה כזו מישהו היה מתייחס אליי כחתיכת בשר, האם יכולתי לבוא אליו בטענות?

תסתכל על ההודעה - אתה מתקשר למישהו בטלפון, והוא בדרך לקבל מציצה ממישהי, ואתה מציע לו לבוא אליך לקבל מציצה במקום. אתה לא מכיר אותה, אתה לא יודע מה טיב היחסים ביניהם - כל השיחה יוצאת מנקודת הנחה שהיא רק חור רטוב, ואתה מציע את החור הרטוב שלך במקום. זה שיחה שכל מה שסובב אותה אלו חתיכות בשר. אז בתוך שיחה כזו אתה מתפלא שאתה לא מקבל כבוד כבן אדם עם רגשות?

ItsikH

Member
אדם שמעמיד את עצמו במצב פגיע עדיין לא נושא באחריות לכך שמישהו מנצל זאת לרעה ופוגע בו. אתה יכול להציע לו להזהר יותר בעתיד ולהציע לו כלים לכך, אבל לומר לו "אתה אדיוט ואתה אשם" גם לא יועיל (ואף יזיק) וגם לא ראוי.

נ ע ל

New member
איציק,

אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שזה מה שמציף את הפורום, את אטרף וככלל, את האוכלוסיה בארץ (ההומואים בפרט): אי לקיחת האחריות והאשמת 'הקהילה'.
אני "זורם" עם אנשים זרים במסיבה, ונעלב שהם 'מפסיקים לזרום'.
אני מכניס את עצמי לסיטואציה אינטימית עם זר מוחלט ש-אמור- להדליק לי כמה וכמה נורות אדומות בהתנהגות שלו - ואני מתפלא כשהוא מתגלה ככולירע
אני נפגש עם מישהו שבהודעה הראשונה שלו באטרף אומר לי 'מה מחפש חח' ומתפלא שזה ממש לא מתפתח לקשר רציני.
ותמיד, מגיע המשפט 'זה פרצוף הקהילה שלנו'.
זו אי לקיחת האחריות, ואולי גם אינטיליגנציה רגשית לא כל כך מפותחת. מכל מקום, אוהד אדם לא קרא לבחור אידיוט ולא האשים אותו אבל כן, אתה לא יכול להגיע למצבים כל כך לא נעימים מבלי להסתכל טיפה על הדרך שאתה בעצמך עושה.

ItsikH

Member
אני רק אשים את זה פה "Twenty years in the jungle and I still end up talking like my father"
(רובין וויליאמס בסרט הלא-ממש-חשוב ג'ומאנג'י, אבל הציטוט הPRICELESS הזה שווה את כולו)

הבחירה היא איך לשים את זה (מילולית PUT IT), ושים לב לניסוח ההתגובה שלי לסיפור (בגוף ראשון ולא בגוף שני)

נ ע ל

New member
קראתי את התגובה שלך

והרי שאתה אומר פחות או יותר את אותם הדברים שאוהד אדם אמר, אבל אני לא חושב שהוא אמר משהו בוטה מדי.
ובהמשך למה שאמרתי, מתמעטים האנשים שמבקרים את עצמם ולכן גם ביקורת מבחוץ לא ממש משנה. התגובה שלך הייתה מאוד עדינה ומורכבת ואני לא בטוח שמי שגם ככה לא לוקח אחריות על מעשיו יבין לאן חתרת.

אוהדאדם

New member
מזל שנעל כאן

אכן, לא קראתי לו אידיוט. אמרתי שהוא כרה את הבור שלתוכו הוא נפל.

פעם כל כמה שנים הייתי נהיה חרמן ו/או משועמם ונרשם לאטרף, וכל פעם הייתי סוגר את האתר בשאט נפש אחרי פחות מחצי שעה - יש משהו באתר שכמעט כל התמונות בו הם של גברים ערומים בלי ראש ופרצוף שמעורר אסוציאציות לא נעימות...

כל מה שאני אומר הוא - אתה רוצה לפגוש בחורים שיתייחסו אליך בכבוד? תתייחס בכבוד לעצמך. אם הבחור בדרך לקבל מציצה ממישהי זרה לחלוטין, ואתה בתור זר לחלוטין מציע לו להחליף חור אנונימי אחד באחר אז... למה אתה מופתע שהוא מתייחס אליך ככה? ברור שהבחור אליו הוא התקשר הוא בהמה ולא היה צריך לדבר ככה. ברור לי למה הוא נעלב. אני פשוט אומר שהוא נמצא בסיטואציה שבה הוא יפגוש הרבה יותר בהמות מאשר הממוצע באוכלוסיה.

mountain0goat

New member
יש צורה לדבר עם אנשים

אז ללכת לסטוץ = להיכנס לכוננות ספיגה למקרה שהצד השני לא רוצה פעם שנייה?
למישהו שאומר שהוא ימצוץ לך אתה תענה ב"יא שמן מסריח תסתלק ממני" או שתגיד לו פשוט לא רוצה?

נ ע ל

New member
-

מעניין אותי לדעת האם בפעם הראשונה שכותב ההודעה והבחור השני נפגשו הוא היה שה תמים (הבחור השני) או שכבר אז הוא עשה כמה דברים שיכלו להדליק נורה אדומה.

למעלה