שמן זית???

בלגן2

New member
שמן זית???

שאלה קצת דחופה (שחר בוכה ברקע): יש לקטנטונת דלקת אוזניים והיא לא מפסיקה לבכות. אני יודעת שאפשר לשים איזושהיא וריאציה של שמן זית באוזן וזה אמור להקל על הכאב. מישהי יודעת מה בדיוק עושים??? תודה מראש לכולם

בערבון מוגבל.

ממה שאני זוכר ההמלצה היא לשים שמן חמים (לא חם!!!), אבל הזכרון לא משהו בזמן האחרון, כך שאני לא זוכר את סוג השמן או התדירות.

לא מנסיון אבל,

ממליצה לשאול בפורום תרופות סבתא. אישית - אני מאמינה באוטידין
ובמקרה של צורך בעזרה ראשונה נגד כאבים - אקמולי/נורופן/אדויל
מה נתנו לכם נגד הדלקת?

orthy

New member
טוב אז זו דעתי:

נכון שזו תרופת סבתא ונכון שכולם אומרים שהיא עוזרת,אבללללל.... עד שלא הלכת לרופו ולא בררת היכן בדיוק ממוקמת הדלקת(בתעלה פנימה יותר ותוותרו לי על התאורים האנטומים המפורטים של מבנה האוזן)לא כדאי לשים את השמן(שיש לו אגב אפקט מאלחש מצויין)כיוון שאם הדלקת ממוקמת פנימה על עור התוף ולא בתעלה ויש שם נוזלים דלקתיים-השמן רק יחריף את הכל! לכן-למרות האהדה הכללית לעניין-בררי בדיוק היכן הבלגן ואז-לשים את הטיפות... אגב-אוטידין היא הבחירה גם שלי!

שוקו לד

New member
אני יודעת וזה באמת עוזר

לוקחים קצת שמן זית בקערה ומחממים במיקרוגל ממש קצת, שיהיה חמים ולא יותר. להיזהר שלא יהיה חם מדי!!! לוקחים מקל לניקוי אוזניים, טובלים בשמן ומורחים בעדינות בתוך האוזן (לא עמוק מדי) מנסיון- זה מאד מאד עוזר (לכל הספקנים) היתה לי בהריון דלקת אוזניים ואותי זה ממש ממש הציל

oshkvarek

New member
הכי טוב טיפות אוטידין

אפשר לקנות בבית מרקחת (לדעתי ללא מרשם רופא אבל לא סגורה על זה) - זה יוצר מין אטם כזה שמרגיע מאוד את הכאב - אבל לרוץ לרופא מחר על הבוקר.

לא ניסיתי אחותי סיפרה לי שזה מה שהי

שמן זית + 2 שיני שום כתושות לחמם בתוך פינג'ן על הגז. לסנן את השום בעזרת מסננת. לתת זמן שיתקרר. לקחת צמר גפן וטבול ולשים באוזן, לא לטפטף לתוך האוזן... בהצלחה

בלגן2

New member
תודה לכולם

חיממתי באמת שמן זית וזה אכן עזר, לפחות ככה זה נראה - כי היא נרדמה קצת. הרופא נתן לנו מצבור של תרופות (כי יש גם דלקת גרון וצינון), אבל לאוזניים הוא נתן טיפות דזורן ולא אוטידין. מקווה שיעבור לה מהר...

למעלה