שמן זית לקשקשים

טוטס

New member
שמן זית לקשקשים

ראיתי שאתם ממליצים לשים שמן זית במקרה של קשקשים. רציתי לדעת כמה זמן יש להשאיר אותו על הראש והאם למרוח רק על הקרקפת. האם לעיתים קשקשים גם גורמים מעט גרד?
המון תודה!!

רוית1974

New member
הדס, מרוה, סלק טובים לקשקשים

אכן כן קשקשים גורמים לגרד, ההדס: מרתיחים עלי הדס ואת המשרה הפושרת שוטפית את הראש, לדעתי אחרי חפיפה טובה בשמפו צמחים נגד קשקשים, ולחיזוק שורשי השיער. מרוה: גם הוא כמו ההדס טוב לנשירת שיער ולקשקשים השימוש בו כשימוש ההדס, מקנה לשיער ברק טבעי. סלק: הסלק יעיל עם המים שבושלו עימו למניעת נשירת שיער , למניעת קשקשים ולהסרתם, וכן נגד התייבשות העור והתקלפותו. בהצלחה. מבחינתי אין כמו 'השריית' השיער בשמפו טיבעי כמו ה'סרפד' Herbal Essences המצויין והמריח נפלא!, ושמפו פרמייר, שמפו הזול ביותר והאהוב עליי ביותר, רק עשרה שקלים הוא שמפו שמועשר ברוזמרין אלוורה אבוקדו וגי'נקו ועשוי במעבדות ים המלח, אני מתה עליו 900 גרם, בעשרה שקלים סך הכל. ומקוה שהראש יפסיק לגרד כל כך. שבת שלום.

ה מוזה

New member
לכמה שיותר

אם אפשר ללילה שלם,או כמה שעות לעסות את שמן הזית לקרקפת [ לא יזיק גם על כל השיער] וכן, קשקשים עלולים לגרום לתחושה מגרדת וקיבלת[קיבלנו] עוד עצות נהדרות מרוית

טוטס

New member
תודה לשתיכן!!! ../images/Emo24.gif

אני בנתיים עם שמן הזית על הראש כבר כ- 6 שעות (מאוד סקסי
). זה הדבר היחידי שיהיה לי בבית....מקווה שזה ירגיע קצת את התופעה ואם לא אלך לקנות את שאר ה"מצרכים". שוב - המון תודה!!

למעלה