שמן הידורפיל

asafasaf26

New member
שמן הידורפיל

אמרו לי שאני יכול לקנות אותו ואיתו לשטוף את הפנים מה דעתכם?

0 אור 0

New member
אני משתמשת - מעולה

שמן הידרופילי הוא מוצר קוסמטי שמבוסס על שמנים טבעיים (נדמה לי בעיקר שמן שקדים) - אבל בניגוד לשמן הוא "אוהב מים" משמש כדי לשטוף את הפנים במקום סבון או חלב פנים ומי פנים. אני מעולם לא הסתדרתי עם חלב פנים ומי פנים, וסבונים למיניהם גרמו לי ליובש נוראי. למעשה היה לי עור שמן בבסיס (כלומר הרבה פצעונים), אבל יבש מאד חיצונית ומאד אטום וחסר חיים - ואז המליצו לי על שמן הידרופילי, ומאז שאני משתמשת בו העור תמיד רווי ורך, העור נקי ויש הרבה פחות שחורים. מהצד השני אני יודעת שגם הרבה נשים עם עור מאד יבש או עור עדין ורגיש משתמשות בו - כך שזה די מומלץ לפחות לנסות.

0 אור 0

New member
לא מוסיפים כלום

פשוט שוטפים אתו את הפנים כמו עם סבון נוזלי.

t כמו n ../images/Emo140.gifחמאת שיאה,,יש כמה

חברות שמשווקות. ניתן לקנות את חמאת-שיאה בד"כ בחנויות שמשווקות שמנים אתריים שבת שלום ומבורך

0 אור 0

New member
יש שמן הידרופילי לרוב החברות

המובילות שמתמחות באספקה לקוסמטיקאיות (למשל ד"ר כדיר, ג'יג'י) בדרך כלל קונים דרך קוסמטיקאיות, אבל בהחלט אפשר למצוא בחלק מבתי המרקחת ובתי הטבע. אם את מהדרום אז אני יכולה לתת לך שני מקומות במרכז באר שבע.

asafasaf26

New member
אמרו לי שזה לא שמן שזה מיצוי צמחים

התקשרתי לשלוס איפה שאני קונה את המוצרים שלי והם אמרו לי שזה לא שמן,שזה מיצוי הידרופיל וזה לא מורכב משמן שקדים בכלל לא,מישהו יכול להסביר לי??

0 אור 0

New member
שלוס והאחרים

שלוס הוא ללא ספק העילית שבעילית בנושא שמנים אתריים - לכן אם את קונה אצלו את יכולה להיות בטוחה שאת קונה משהו מובחר. לפחות אצל אחד היצרנים ראיתי שמן הידרופילי שמבוסס על שמן שקדים כמרכיב עיקרי, ויש גם כאלו שלא על טהרת הטבעונות (שמן מינרלי) - מן הסתם אלו מוצרים שמבצעים את אותה עבודה, למרות שהרכבם שונה.

למעלה