שמן הדרופילי

anula

New member
שמן הדרופילי

מה זה השמן הזה? הוא טבעי? ממה מייצרים אותו?מתאים במקרה להסרת איפור פנים/עיניים? תודה

saritsh

New member
אלו שמות של מוצרים לא של חומרי גלם

בודאי קבלת גם את השם של המוצר הזה מואתה הקוסמטיקאית. שאלי אותה מה זה מכיל או אם מצוין על התוית של המוצר, ואז נוכל להגיד לך לגבי כל מרכיב ומרכיב. אם המוצר הזה הוא של אותו ה-ש. כמו המוצר גזר שהזכרת לעיל הוא אכן מוצר לניקוי הפנים לעור רגיש ויבש, וגם לניקוי איפור. מכיל שבטבט וקמומיל אקסטרקטס.

anula

New member
שריתוש תודה שוב

אני רואה שאת מומחית של מוצרי ש. לכן בטח תוכלי גם לתת הערכה לגבי המחיר? כמה זה אמור לעלות פחות או יותר... ומה עדיף לעיינים שמן גזר או הדרופילי? איך ניתן לדעת האם השמן הזה טרי? כי מה שהיא הראתה לי זה בקבוק כזה שהיא העבירה אליו את השמן ולא הבקבוק המקורי.יש לך מושג מה מקור של השם "הדרופילי"?

0 אור 0

New member
שמן הידרופילי יש לכמה חברות

שמן הדירופילי זה מוצר לניקוי הפנים שמבוסס על שמנים, אבל בניגוד לשמן רגיל או לתערובת שמנים, הוא מתחלב במים, ולכן מנקה טוב את הפנים ותורם לאיזון השומנים. השימוש בו מאד נוח - כמו בסבון נוזלי - מרטיבים את הפנים, מנקים עם מעט שמן הידרופילי מעורב במים ושוטפים במים. הוא מאד מומלץ לניקוי הפנים לבעלות עור שמן ו/או רגיש, וכן מאד מסייע לסובלים מאקנה. קיימים שמנים הידרופיליים טבעיים ולא טבעיים. הטבעיים מבוססים על שמן שקדים. אני משתמשת כבר שנים בשמן הידרופילי, והוא עשה פלאות במצב העור (שלפני כן היה אטום מאד, עם ריבוי אקנה מצד אחד, ותחושה של יובש בשכבה העליונה מצד שני). במהלך השנים יצא לי להחליף פעמיים את יצרן השמן - וכולם היו טובים. אני די אלרגית לרוב סוגי האיפור, ולכן לא מתאפרת - אבל כשעוד התאפרתי, הייתי עושה את הנקיון הראשוני עם השמן ההידרופילי, ואחר כך מנקה באמצעות מסיר איפור נוסף את מה שנשאר (ותמיד נשאר משהו שדורש הסרה ספציפית) מאד ממליצה.

anula

New member
שמן הדרופילי שוב

אני בדרך כלל הולכת להתקלח עם כל האיפור על הפנים , ללא הסרה לפני המקלחת ובמקלחת עצמה אני שוטפת את הפנים עם סבון פנים. אח"כ לאחר המקלחת בדרך כלל נשאר לי קצת שאריות של מסקרה באיזור העיינים ואז את זה אני מסירה עם צמר גפן + שמן הדרופילי. השמן שיש לי הוא של שלוס , ככה לפחות טוענת הקוסמטיקאית שלי... בכל מקרה האם אחרי שאני מסירה שאריות איפור עם השמן, יש צורך לשטוף אותו שוב עם מים או שניתן להשאיר אותו על העור? הוא לא מזיק נכון?

0 אור 0

New member
הוא לא מזיק אבל זו לא דרך נכונה

להשתמש בו. בעקרון שמן הידרופילי אוהב מים , ולכן מומלץ להשתמש בו עם מים ולא עם צמרגפן

0 אור 0

New member
להבהרה נוספת

זה במקום הסבון פנים - אין צורך בסבון אם את שוטפת בשמן הידרופילי ואת יכולה להשתמש בו במקלחת

למעלה