שמן דגים ,אומגה מה אתם אומרים שמעתי שזה עוזר לחולי אפי ` זה נכון ובמה
ר רוני ליאון New member 22/12/05 #1 שמן דגים ,אומגה מה אתם אומרים שמעתי שזה עוזר לחולי אפי ` זה נכון ובמה
ח חייםלוי Member מנהל 22/12/05 #2 שמן דגים זה לא טעים ../images/Emo13.gif אם זה עוזר או לא אני לא יודע. לגבי אומגה - love410 נותנת את זה לבן שלה, אאל"ט. אני מקווה שהיא תיכנס ותביע את דעתה
שמן דגים זה לא טעים ../images/Emo13.gif אם זה עוזר או לא אני לא יודע. לגבי אומגה - love410 נותנת את זה לבן שלה, אאל"ט. אני מקווה שהיא תיכנס ותביע את דעתה
א אמא של דן New member 22/12/05 #3 יש כאלו שזה עוזר אצלנו-לא עבד אבל!!! מאוד מאוד בריא וזה בקפסולות ולכן לא מגעיל.
L love4101 New member 22/12/05 #4 אני נותנת את זה לבני לקשב וריכוז וזה עוזר בפורום חינוך ילדים דיברו על עוד תרופה טבעית שבקרוב זה יצא שגם עוזר רק לא נתנו שם את השם של התרופה בכל אופן זה עוזר וזה בא בקפסולות ואחלה עדיף מיכל מיני כימיקלים מספיק התרופות של האפילפסיה.
אני נותנת את זה לבני לקשב וריכוז וזה עוזר בפורום חינוך ילדים דיברו על עוד תרופה טבעית שבקרוב זה יצא שגם עוזר רק לא נתנו שם את השם של התרופה בכל אופן זה עוזר וזה בא בקפסולות ואחלה עדיף מיכל מיני כימיקלים מספיק התרופות של האפילפסיה.