שמן ארניקה

יסמין@

New member
שמן ארניקה

קראתי את כל ההודעות שנכתבו כאן על שמן ארניקה, ובכל זאת נשארו לי כמה שאלות: א. האם מותר למרוח שמן ארניקה ישירות על הגוף בלי צורך למהול בשמן נשא? ב. האם עדיף להשתמש בשמן ארניקה או במשחת ארניקה? האם שמן ארניקה יותר טבעי? האם משחת ארניקה פחות רעילה? ג. האם מותר לערבב שמן ארניקה עם שמנים ארומתיים ושמן נשא? ד. האם אפשר להשתמש בשמן ארניקה ללא הגבלת זמן ואיזור בגוף, או לא?

saritsh

New member
ארניקה - שמן, משחה

לעולם לא לשים על עור שרוט או פצוע או על פצע פתוח – טוקסיני ביותר. הצמח הינו פעיל ביותר ויש לנהוג זהירות בשימוש. א. שמן ארניקה אינו שמן אתרי הוא שמן תשרית עשוי מהפרחים של הארניקה, ומשתמשים בו ככמרכיב בתערובת שמני נשא בריכוז שאינו עולה על על 10% במקרים חמורים. אין להשתמש בשמן ארניקה כסולן. ב. תלוי מה הרכוז של הארניקה במשחה או בשמן שאת רוצה להשתמש בו. צריך לקרוא את ההרכב של המוצר ולפי זה להחליט ספציפית. כמו גם לקרוא בהרכב מה עוד מכיל המוצר כדי לדעת את רמת ה"טבעיות" שלו. ג.אפשר וגם רצוי להוסיף שמנים אתרים בהתאם לצורך, כמו לשמל שמנים מפזרי דלקות, משככי כאבים וכו'. כמובן יש להקפיד על רכוז מתאים. ד.אין להשתמש בארניקה לאורך זמן.אם אחרי שימוש של שבוע- שבועיים אין הטבה אז צריך להפסיק את הטיפול ונסות טיפול אחר. שמן ארניקה- לשימוש חיצוני בלבד! וכמבן תמיד יש לבדוק לגופו של ענין , האם זה השמן הכי מתאים לבעיה X? כמו כן יש לך קשיור לארניקה בשימוש הומיאופתי שם הכללים שונים. מקוה שעכשיו הכל ברור יותר. לאיזה שימוש את מייעדת אותו?

יסמין@

New member
תודה רבה. קראתי

שהוא מאוד טוב לטיפול בכאבי מפרקים וכו'. הוא מיועד למסג' לברכיים כואבות. אודה לך אם תכתבי כאן תרכובת שתכלול שמנים אתריים+שמן ארניקה (וכמה טיפות כל אחד) לטיפול במסג' לברכיים. וגם כמה פעמים ביום ניתן להשתמש בזה: ללא הגבלה? רק מס' מסוים של פעמים?

יסמין@

New member
ובעצם

האם לדעתך עדיף לעשות תרכובת של שמנים ארומטיים+שמן נשא למסג' לברכיים בלי שמן ארניקה? כמה שמנים מותר לשים באותה תרכובת? כמה שרוצים או שיש מס' מוגבל ואם כן, מהו?

saritsh

New member
אי אפשר להשיב על ברך אחת ../images/Emo5.gif

אין לי מושג מה הבעיה, מה מצב בריאותך, או אם זה בכלל בשבילך, באיזו איכות של שמנים את מתכוונת להשתמש, ובעיקר אין לי מושג מה הכישורים שלך להכין שמן כזה. חשבתי שההתענינות שלך כללית, מצטערת מכאן ואילך אני לא יכולה להדריך אותך יותר.

מסכימה עם שרית...

מלבד מידע כללי על השמנים והאמצעים שניתן להפיק תועלת מהם אין אנו (כרגע) נותנים תרכובות עקב חשש ל"מטופלי" הפורום. מה שאת כן יכולה לעשות זה לצלם את הרגל ולפרט לנו קצת יותר על מצב הבריאותי שלך , איך נפצעת וכו.. ואנחנו ננסה לעזור לך יותר. בהצלחה .

למעלה