שמן ארגן

שמן ארגן

קניתי פעם מהספרית, לשימוש על השיער לאחר החפיפה. ומאוד אהבתי אותו. השאלה: יודעים מי עוד מוכר אותו חוץ מ "מסורת מתקדמת" שמשווקת אותו למספרות בלבד? (האמת, מצאתי מישהי ארומתרפיסטית, אבל השמן היה שונה מאוד מזה שיש לי ולכן החזרתי לה! ) האם אתם מכירים את השמן ? האם תכונותיו אכן נפלאות לשיער? איך אדע שהוא "נקי" ? אולי כדאי לי "להתמכר" לתחליף אחר ומוצלח?, יש המלצות? אני לא מצליחה להבין איך מסווגים את השיער ליבש או שמן
, השיער שלי ארוך,מתולתל ודליל, ומהר מאוד נהיה "לא מסודר" ומלא קשרים. תודה

הי שוב ../images/Emo13.gif

אנסה לברר עם הספקים שלי אחרי החג לגבי השמן. השאלה אם המוצר שאת קונה במספרה הוא אכן שמן ארגן טהור או שאולי הוסיפו לו משהו. אם יש לך את הבקבוק תנסי לבדוק את המרכיבים. את סוג שיערך יוכל לעזור לך להגדיר הספר שלך (ספרית?) אבל באופן כללי שיער יבש הוא שיער ללא חיות, נראה קצת מחושמל כזה ופגום. שיער שמן הופך לכזה עקב הפרשה מרובה של שומן בקרקפת או בעיה בזרימת דם לקרקפת (דבר המקשה על פינוי הפסולת ומתן "תזונה" נכונה לזקיקים), שיער שמן נוטה להיות ממש מבריק ו...שומני.
אני חושבת שהזנת השיער בקרם טוב תגרום לו להיות רך, מסודר ולא יווצרו בו קשרים. תברישי אחרי מקלחת
, תייבשי מעט, ורק אז תזיני בקרם לחות - ולא המון. יום מקסים |ôøôø|

Deosette

New member
אני ממליצה:

שמפו וסרום מסדרת האובליפיחה לשיער. אני חושבת שזה המוצר הכי טוב שהיה לי לשיער (והיה לי הכל). השיער נראה חי, בריא ומבריק. וכבר מזמן אין קשרים.

טיפול בשיער וארגן

על שמן הארגן שלי כתוב aragan oil, 15700 yellow הוא אכן מאוד צהבהב ( אין לי מושג למה דרוש לו הצבע הצהוב והאם הצבע אינו מזיק ) השמן שקיבלתי בזמנו מהארומתרפיסטית היה הרבה יותר דליל וללא הצבע, וללא הריח. אני מבינה שהשיער שלי יבש, יש לי בעית קילוף עור מאחורי התנוך משהו שלא עובר.. נהיות "קליפות" ואם אני מקלפת אותן נופלות חתיכות כמו קשקשים ומתחת העור נהיה אדום וכואב ( כנראה אז הוא מפריש עוד... ) קרם לחות נשמע לי כמו פתרון טוב. מה כדאי להוסיף לקרם הבסיס ? או האם כדי ליצור לי שמן הזנה משלי ? אפשר עוד קצת פרטים על השמפו ( ללא SLS?? ) והסרום מסדרת האובליפיחה ? של איזה יצרן ? תודה

Deosette

New member
היירקופ

הוא נמצא בבת ים. יש לי טלפון אם בא לך תגידי ואשלח לך במסדר. אך כעיקרון ניתן גם להזמין דרך מספרה. חפשי מידע בגוגל תחת השם "אובליפיחה" ותמצאי כל המידע הנדרש על הצמח.

נועהל'ה

האם הקילוף מאחורי האזניים קיים במשך כל עונות השנה ? האם זה מגרד לך ? כשאת מקלפת אותן והן נופלות, האם האיזור עצמו נשאר פצוע ? מדמם ? או פשוט יבש ונוצרת קליפה חדשה ? מה זאת אומרת "העור מתחת נהיה אדום" ? איך נראה העור החיצוני לאחר הקילוף ? נסי לכוון אותי קצת ואמליץ לך על טיפול שתוכלי להרכיב לעצמך. לגבי אובליפיכה, מגיע אלינו מסיביר, צבעו כתום חזק ומרקמו מעט סמיך. עשיר מאד במינרלים, ויטמין E , ויטמין C , קוורציטין וקרטנואידים וכן ריכוז גדול של חומצות שומן חיוניות. בקיצור, שמן נפלא. הוא מזין ומעודד התחדשות תאים. עדכני אותי.

ארגן - אובליפיחה

אולי מה שיש לי בבית זה בכלל אובליפיחה
בדיוק כך הוא נראה - צהוב וסמיך (ועם ריח מתוק.) אשמח אם תוכלי לברר משהו על הארגן, מוזר לי שהיבואנים/ספקים לא מוכרים אותו ודווקא למספרות יש חברה אחת בלבד שמספקת אותו. הרי אמורות להיות לו תכונות טובות ומיוחדות... בענין אחורי האוזניים שלי... ובכן, מאוד קשה לראות מה קורה שם
זה בעיקר איך שזה מרגיש. כן, קצת מגרד. ואז אני פוגשת בקליפות, או בשכבה דקה שאותה אפשר להוריד, אז העור נשאר רגיש-מגרד-כואב , ערבוב של כל אלו. לא מדמם, אך לדעתי כן מפריש משהו כי זה מתחדש. לא קשור לעונות השנה, קיים כל הזמן. בעבר היה יחד עם קשקשים ונשירה נוראית (הריונות/הפלות ) כיום - מאז שמקפידה על השמפו (שאגב עדיין מחפשת המלצה על שמפו טבעי לגמרי ) כמעט ואין קשקשים והנשירה פחתה.
(עכשיו הצליח לי!)

שימי לב

כתבתי לך שצבעו כתום חזק (
) ולא צהוב, יש הבדל גדול. לגבי הריח, אני לא מוצאת שהוא מתקתק. לגבי ארגן, הבטחתי ואקיים - אבדוק אחרי החג. במצב של יובש, קליפה וגרד יש להזין את העור בקרם שירגיע, יעניק לחות ויעצור את תחושת הגרד על מנת שלא תגרדי ותפצעי את עצמך. אם לאחר קילוף כמו שציינת העור לא חשוף, פצוע או מדמם, להמשיך ולהזין בקרם כל הזמן. במצב שיש איזשהו פצע פתוח באיזור לא יהיה נכון לשים קרם, עדיף פשוט לחטא את המקום עד שיסגר - מומלץ עם אכינציאה. לגבי קרם: תוכלי לשלב, קמומיל רומי, אובליפיכה, רוז היפ, בנזואין,ויטמין E, סטלריה אם אין לך את כל החומרים, אשמח להכין זאת עבורך אם תרצי. רק בריאות

שמן ארגן - בדקתי לך

הי נועה, שוחחתי עם חלק מהספקים שלי ולהלן האינפורמציה: צבע - צהוב, נוטה לחום מרקם - סמיך מחיר - יקר...כמה מאות שקלים ולכן הם גם לא מייבאים אותו ספק נוסף שלי לא נמצא כרגע בארץ, אנסה לבדוק גם איתו כשיחזור.

תודה../images/Emo39.gif

השמן שיש לי הוא כמתואר, גם בצבעו וגם בסמיכותו. בכל זאת כתוב שיש איזה צבע בשמן וזה כאמור לא מאוד טבעי... מעניין מה יגיד הספק השני, והאם בכלל מישהו מכיר או שמע על "מסורת מתקדמת". מסתבר ששמן ארגן נהיה פופולארי במספרות...

למעלה