שמן אורגנו

שמן אורגנו

האם מיצוי האורגנו זהו השמן האתרי של האורגנו? קניתי את השמן האתרי, אבל, הריח כל כך חריף. אני רוצה להיות בטוחה שהבנתי את הכוונה. לפי מה שקראתי כמה טיפות של שמן אורגנו מתחת ללשון עוזרת לדלקת בגרון- הכוונה לשמן האתרי?

חס וחלילה...

לא לקחת בבליעה את השמן הזה! זהו שמן חריף מאד שיכול לעשות כוויות!! אין להשתמש בו בהריון או לאנשים הסובלים מאפילפסיה, אינו מתאים לילדים או לתינוקות. הוא גורם לגירוי העור והקרומים הריריים דבר שאינו מאפשר שימוש בו באמבטיות או בעיסוי. ובין השאר גם אינו טוב לשאיפה . זהו שמן מאד מסוכן וצריך לדעת מינונים מוייקים לשימוש בו. אני מאד לא ממליצה לך להשתמש בו ואפילו להחזיר אותו חזרה לחנות או למקום ממנו רכשת את השמן. היכן רכשת אותו? ולאיזו בעיה את צריכה פתרון? אולי אוכל לעזור לך .

אמאל'ה!!! הנה הפרטים:

מגזין מנטה, גליון 71 - כתבה בעמוד 28. איך משתמשים: ... הדרך היעילה ביותר לשימוש בצמח (האורגנו -תוספת שלי) היא מיצוי שלו שאתו אפשר להשיג....אפשר למהול את המיצוי במעט מים או מיץ או לטפטף ישירות מתחת ללשון, ומומלץ לעשות זאת על קיבה ריקה. לדברי ד"ר רודריגז אלא המינונים המומלצים לטיפול בבעיות שונות: דלקת גרון: ....ילדים מתחת לגיל חמש 2 טיפות שלוש פעמים ביום........אקנה וזיהומי עור למרוח את השמן ישירות על האיזור הנגוע. בכתבה מכנים את האורגנו כאנטיביוטיקה טבעית. אני לא יודעת אם מותר לצטט פה אם יש איזשהי הפרה של זכיות יוצרים- תמחקי מה שאסור. בתי מתלוננת על כאבים בגרון ומשתעלת בצורת "נביחות".- איך אני יכולה להקל עליה?

יש הבדל בין מיצוי האורגנו לבין שמן

אורגנו האורגנו אכן מעולה בבעיות נשימה, אך כמיצוי (טינקטורה) ולא חלילה כשמן השמן כפי שאישה של וניל כתבה מאוד חזק ועלול ליצור כוויות וגירויים ואין לגעת ישירות בשמן, אלא על שמן נשא בלבד!! אנא ממך!! גשי למטפל בצמחים ואל תנסי לטפל לבד! הצמחים הם תרופות לכל דבר ויכולים להיות מאוד מסוכנים. לצערי זו הסיבה שקוראים לרפואה שלנו "שרלטנות" מכיוון שאנשים לא מעלים על דעתם שיש ברפואה הזו נזקים ואז הולכים עם הנזקים הללו לרפואה הקונבנציונאלית, שרק מחזקת את דעתה נגד הרפואה הטבעית! עשי לעצמך טובה וכמו שאת נוהגת ללכת לרופא ולקבל ממנו מרשמים לתרופות, במידה ובחרת לטפל בנושא בצורה טבעית, פני למטפל מוסמך!

לא קראתי את הכתבה לכן ,

אני לא יודעת במה מדובר, בכל אופן לא הייתי מסתמכת כעיוורת על הכתבה הזו , במיוחד לא כשהיא התטעתה אותך כל כך. אם את מעוניינת לטפל בבת שלך ברפואה המשלימה אנא ממך גשי למטפל מוסמך שיאבחן מהיכן הגיעה המחלה.(או שתפני לרפוא המדובר בכתבה) יש לתשאל תשאול ארוך ומקיף ככל הניתן על מנת להגיע לתוצאות הטובות ביותר. לא סתם אני מזהירה אותך לגבי העניין הזה כיוון שהשמנים הללו עד כמה שהם טבעיים יכולים להיות מאד רעילים ומאד מסוכנים. בהצלחה.

לגבי השיעול:

זה נשמע די חמור כדי שתלכי לרופא, אל תפחדי מזה את לא חייבת לקבל את מה שהוא נותן לך אבל לפחות תדעי מה יש לה ותוכלי לעבור עם זה הלאה לרפואה המשלימה. אך ראשית יש לאבחן מה יש לה ואת זה רק רופא ילדים יכול לעשות. כל טוב והחלמה מהירה לקטנטונת!

למעלה