שמן אורגנו פראי

שמן אורגנו פראי

כבר שבועיים אני סובלת מפטרייה קלה אמנם אבל עקשנית בנרתיק, שמתבטאת בעיקר בגרד ובצורך ללכת לשירותים לעיתים תכופות. אחרי שהטיפול הקונבנציונלי לא עזר לי, החלטתי לנסות כמוסות שמן אורגנו פראי של סולגאר. קראתי שיש גם אפשרות לנקב את הכמוסה ולמרוח את החומר ישירות על המקום הנגוע. האם מומלץ למרוח את השמן ישירות בנרתיק, או שהוא עלול להיות חריף מדי?

תודה מראש על תשובתכם!

תגובה

שלום רב,
שמן אורגנו פראי הוא אכן אנטי פטרייתי, אנטי בקטריאלי ואנטי חיידקי. הוא מאוד מומלץ לאלו הסובלים מפטריות, חיידקים ותולעים.
ייעוד המוצר הוא כבליעה לאחר ארוחה. לעיתים ניתן למרוח אותו ישירות על פטרייה שמדובר באחת כזו שנמצאת על הציפורן.
איני ממליצה במריחה ישירות בנרתיק שהינו איזור מאוד עדין ורגיש.

הייתי ממליצה בנוסף על שימוש בפרוביוטיקה-חיידקים טובים אשר תפקידם הוא לאזן את מערכת העיכול, לשמור על בריאות כללית
וכמובן למנוע ולטפל בבעיות נשיות כגון דלקות, פטריות המתקשרות למערכת המין הנשית.
צריכה יומיומית של פרוביוטיקה שומרת על איזון אוכלוסיית החיידקים הטובים במעיים, דבר המאפשר מניעה של התפתחות פטריות בנרתיק.
הייתי ממליצה על המוצר מולטי בליון דופילוס. 1-2 כמוסות ביום, לאחר הארוחה.

בברכת בריאות שלמה,
אביבית צפריר
נטורופתית.

תודה רבה על תשובתך!

שאלה נוספת. בהנחה (ובתקווה) שאיפטר מהפטרייה תוך שבוע-שבועיים, האם מומלץ להמשיך לקחת את כמוסות שמן האורגנו הפראי (או לפחות לסיים את הכמות שבצנצנת), או ששימוש לאורך זמן אינו מומלץ ועלול אף להזיק?

תגובה

שלום שוב,
אין שום מניעה להמשיך להשתמש יומיומית בכמוסה אחת ביום משמן אורגנו פראי לאחר שהפטרייה עוברת.
בברכת בריאות,
אביבית צפריר.

המון תודה!

למעלה