שממיות...

vejita

New member
שממיות...

בזמן האחרון יש לי ליד הבית מלא שממיותולטאות קטנות.. אי רוצה לשים איזה שהיא מלכודת כדי לתפוס אותם ולשחרר אותם רחוק מהבית... [אמא רצחנית יש לי...] זה לבטיחותם האישית... אז יש למישהו רעיונות לאיזה מלכודת לשים כדי לתפוס אותם?

ינאי 15

New member
אל תשימי שום מלכודת, כי הלטאות

והשממיות הם בעצם "מלכודות" בעצמםן. אז ככה...השממיות והלטאות נמצאים במקומות שיש בהם אוכל (יתושים,פרפרים, זבובים וכו'). כנראה שבאזורך יש מלא חרקים מסוגים הנ"ל ובגלל זה השממיות והלטאות נמצאות גם כן, הזבובים וחרקים מעופפים אחרים אלה מזונם של השממיות והלטאות. אסור לתפוס את השממיות והלטאות מכיוון שאלו זוחלים ארצישראלים אשר על - פי החוק הם מוגנים. במקרה שכזה אסור לך לתפוס אותם או לגדלם אפילו אם זה לטובתם או לא. לפי מה שאני יודע אין מלכודות ללכידתם. אז זה או השממיות והלטאות או החרקים המעצבנים?!

vejita

New member
איך אני תופס אותם?

לא אכפת לי מהחוק אני לא רוצה שיהיו לי שממיות בבית... זה או זה או שהם מתות... עדיף שיחיו..

ינאי 15

New member
על זה תתייעץ עם כמה מחברי הפורום

אשר מבינים יותר ממני בנושא זה.

אין בהם שום נזק

יש פה בעיה של פחד ללא מניעה א. למי שלא אכפת מהחוק, סופו שלחוק לא יהיה אכפת ממנו ב. אין שום מלכודות לשממיות ג. אני לא יכול להמליץ לך ללכוד אותם ואיך לעשות זאת בגלל החוק ולמען בטחון הזנבות של השממיות, ד. מה שכן אפשר לעשות זה ללימוד לחיות איתם.

למעלה