שמלת שק

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
נו,

ושאני לא אשלח את זה לפורום של הודעות מומלצות??????????????? שלחתי................................

טרה10

New member
אבא שלי היה גר ברחוב העליה 16

בבת גלים..היתה שם חנות ספיננס=SPINNES או משהו כזה..הייתי קטן ולא זוכר איך כתבו את זה..והיה הקזינו..ליד הבריכה..ושחתה שם אדית טיין אלופת העולם לקשישים בגב..שהיום גרה לידי היא בת 84 והיא זכתה אצל דודו הטופז בנסיעה לניו זילנד- עכשיו היא עוברת לחיפה בחזרה להיות ליד הילדים-והשכירה את הבית. אהי גר שם יחד עם משפ´ דונט..אורי וטוני אמו ואביו..שאני כבר לא זוכר את שמו. אחר כך עברנו לדרך הים 53 בכרמל המערבי..ומשם לכפר סבא..כי פעם היו עוברים ביעף. אח"כ היה אבי לתל אביבי...! אולי לכן איני אוהב את תל אביב.!! [נבדק]

גל-עמית

New member
בת גלים הייתה פעם משהו....

היום, הבתים הקרובים לים - מוזנחים....זה מצד אחד אבל לנסות לרכוש בית כזה ולשפצו (דבר שבודדים עשו...) - עולה הון. יש כמה מבנים שהיו מבני מגורים לתפארת....מאד מצער לראות כיצד הם נראים היום....

גל-עמית

New member
אכן, הדייגים עדיין שם אבל -

הביקתה - כבר לא............. וגם החומה....זה לא מה שהיה....

void

New member
חוף השקט

והפלאפל של חוף השקט , והצמיד שהיית מקבל במלתחה כשהיתה מוסר את הבגדים לשמירה .... ולהשתזף הי מותר

magy

New member
הצמיד עם הדיסקיט מאלומיניום

שתמיד פחדתי שתאבד במים............... אתם יודעים שנשים עירומות היו שוכבות במלתחות , ומשתזפות עירומות..... בחיפה????????????????????

טיאה

New member
מלתחות הנשים בחוף השקט....

על ספסלי העץ. שדיים משומנות בוולוטה, כמו עוגות קינמון, גולשות לכל כיוון. זוכרת שפעם נכנסה למלתחה אחת גבוהה, חטובה, קצוצת שיער ומצומצמת פרונט, כל הוויבערס פרצו בצעקות שבר, גבר!!!

גם אצל הכברים, מגי

גם במלתחות הגברים השתזפו ערומים. עד שהיו להם וובוס חמינאדוס.

magy

New member
אבל

הם לא נראו ככה...........הגברים של אז............

פושעת אחת-בדקת אז במלתחות גברים?

כי אם לא בדקת אז באופן יסודי ביותר איך את יודעת איך הם נראו בדיוק אז? תגידי-זה לא כואב להם כל המתכת הזו לחורר?

גל-עמית

New member
וה...קולב עם שק היוטה.....

שהיינו מקבלים במלתחה.....הריח המיוחד שלו-באפי..... והיולדות מקומה 5 ברמב"ם...והמבקרים אותם, שהיו עומדים על המרפסת ומשקיפים למטה....והמקלחות במלתחות, שתמיד היה שם איזה ברז דפוק או "עמדה" או שתיים שלא תפקדה....וה"גליצ´ים" שעשינו שם, על רצפת הביטון.....המראות עם כתמי החלודה.....

void

New member
חיל הים יורה פגזים בחוף בת גלים

זוכרים שפגזים עפו לידינו (בערך) ..... ובריכת בת גלים .... איזה מים.... ישר מהים

magy

New member
איך לא?

הרי קפצתי לבריכה הזו.....מקומה ראשונה.......מבלי לדעת לשחות אני חושבת שזה קרע לי את הבת..ים.
PPPP

שילה1

New member
וחוף הדתיים....

הצמוד לשקט....שני וחמישי לאברכים,ראשון שלישי ושישי לבתולות ולצדיקות..ואיך נכנסו למים עם הבגדים..זוכרים?ובשבתות כשהגרדרובה שלהם היתה ריקה..איזה חגיגות עשינו שם!!!!!!

למעלה