שמלת סארי לכלה

daph12341

New member
שמלת סארי לכלה

אני מחפשת שמלת כלה בעיצוב סארי. מי מכירה תופרת שמכינה שמלות מסוג זה באזור הצפון? ואיפה משיגים בדים?

כולילי

New member
יש לי יש לי..

איזה קטע, ההורים שלי הביאו לי מהודו בד סארי לבן כדי שאתפור ממנו שמלת כלה. עקרונית ממה שהבנתי מהם ההודיות הולכות עם הסארי שלהן קשור בצורה מסוימת וזה בכלל לא תפור. עד עכשיו חשבתי שרק ההורים שלי (שהם קצת לא שגרתיים) יכולים לחשוב על בד של סארי בתור שמלת כלה. בקיצור בהצלחה (אם את ממש לא מוצאת תיצרי איתי קשר כי יכול להיות שאני אחליט לא להשתמש בבד)

גביבית

New member
יש לי גם משהו..

יש בקריית מוצקין חנות שקוראים לה "ללניה". זה של שתי אחיות מדהימות שאני קבוע קונה אצלן בגדים כבר שנים. הן מייבאות כל מיני בגדים מיוחדים מהודו ומארופה, ממש דברים מדהימים, בדרך כלל יש להן דבר אחד מכל פריט. החנות נמצאת במרכז רסקו. סורי, אין לי כתובת מדוייקת. תנסי שם. אני בטוחה שהן תוכלנה להשיג לך משהו בסגנון. וכמו שאמרו מעלי - הסארי הוא בעצם בד שקושרים אותו בצורה מסויימת. מה שמתחת מורכב מחצאית וחולצת בטן עם גב חשוף. זה רעיון נהדר להתחתן עם בגד כזה! אם תמצאי תעדכני אותנו...

sophies

New member
שמלת הכלה הראשונה שתפרתי הייתה כזו

חבל שהתמונה לא באפשרות להראות כאן כי היא תמונה לא דיגיטלית. היא הייתה מדהימה,

אחוה1

New member
בתור הודית אני יכולה להגיד לך../images/Emo101.gif

שהסארי הוא בד באורך 6 / 8 מטר. מלפפים אותו בכמה סגנונות שונים מסביב לגוף מעל חצאית פנימית, כשמעל יש חולצת בטן. יש מלא אפשרויות לסגנונות של חולצות (אבא שלי בעבר תפר כאלו ואפילו שמלות כלה) הוא היה שמח לעזור לך אבל הוא כבר מזמן לא בעסק. בקיצור את הסארי לכלה מלפפים הפוך, בצורה כזו שהשובל שנשאר מהליפוף מוצג מקדימה. יש גם אפשרות להניח שרשר על המותן. שווה לך לבדוק בקריות בחנויות תבלינים של הודים או בסרטי וידאו של הודים. אין לי פרטים מדוייקים אבל מקווה שעזרתי. פנינה

ועוד הערה קטנה

סארי לבן משמש בהודו לציון אבלות בחתונות זה סארי כמה שיותר צבעוני ושמח (כמו הודים טובים
) אז אם זה בד לשמלה, אז אין בעיה. אבל אם הכוונה היא ללבוש סארי לבן...קחי בחשבון את המשמעות של הצבע....

אחוה1

New member
בחתונות של יהודים - לבן מקובל מאוד

רק בניהעמים... לובשים אדום וירוק וזה בד"כ בחינה

סליחה, אבל

באמת שלא הייתי ציני הייתי משוכנע שהיהודים שם נהגו כמו המקומיים - סארי לבן לאבל, וצבעוני לשמחות

קובי2003

New member
לא צחקתי עלייך ,זה היה נראה מצחיק

לפי איך שההודעות הסתדרו להן.

בקטלוג מתחתנים 2005

בעמ' 492, של המעצבת נירית לבב יש שמלה בסגנון הודי, לא בדיוק סארי. חיפשתי באתר שלה במתחתנים ולצערי היא לא מופיעה, אחרת הייתי מוסיפה קישור.

גל ירון

New member
מעצבת ותופרת בצפון

יש את ליאורה גת מגבת, שהיא מעצבת ותופרת בסגנון כפרי- רומנטי כל שמלה נרקמת עם הכלה ובשבילה במחיר ממש זול יחסית והשמלה נשארת אצלך. יש לה אתר במתחתנים ברשת והנה הטלפון 6549857

למעלה