שמלת כיווצים

moranroz1

New member
שמלת כיווצים

שלום לכולם ... סיימתי כמעט את הבגד הראשון שלי , תפרתי שמלת כיווצים לאחיינית שלי... הבעיה שהשמלה גדולה עליה.... רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה איך להצר את השמלה שתהיה טובה עליה? בלי לפרום את כל הכיווצים והשמלה.. ושאלה נוספת איך מחשבים גודל בשמלה כזאת ? האם אני צריכה לקחת פי 1.5 מההיקף ?.. אשמח אם מישהו יודע.. עוד שאלה נוספת בהרבה שמלות כאלה יש בכתפיות חישוקי מתכת קטנים , מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם? ואיפה יש הדרכות נוספות לתפירת בגדים לילדים ? .. :) | תודההה.. ושבוע מקסים

את לא יכולה פשוט

להצר? כלומר - בסופו של דבר אמור להיות ריבוע גדול של בד שחלקו העליון מכווץ ואת מקפלת ימין על ימין ותופרת. את חא יכולה פשוט לא לתפור בקצה אלא לפני כן? זה אמור להצר. לגבי חישוקי מתכת - לא יודעת, מצטערת. לגבי הדרכות - אני מעלה לך כמה שאספתי בשיטוטי באינטרנט -

moranroz1

New member
בעיה קטנה

הבעיה שהשמלה כבר סגורה , עשיתי אוברלוק וסגרתי אותה... אם הבנתי נכון מהתשובה שלך הכוונה שלך שהיא פתוחה לתפור לפני ? תודה על העזרה..:) אשמח אם יש לך פתרון שהשמלה כבר סגורה...

שש שבע

New member
לחפש ולחפש, לחכות ו..למצוא

זו בעיה שפותרת את עצמה לבד, הילדה תיגדל... ואם כל כך לחוצים, לפרום את הפתיחה לגזור את העודף ולסגור חזרה...

releaf

New member
לדעתי אפשר להצר מהצדדים

רק צריך לראות שקפל יושב על קפל יפה. יעזור אם תוסיפי תמונה.

moranroz1

New member
אשמח

אשמח לקבל הסבר איך עושים את זה אם זה אפשרי ..:) אני לא בקיעה יותר מדי עדיין בתפירה, ופשוט בא לי שהשמלה תשב עליה טוב ..:) אני מאוד אשמח לקבל הסבר או אם יש הדרכה איפשהו לראות איך עושים פנס? :) תודה

אני ממש ממש לא מקצועית

סתם מעלה רעיונות אז אל תסמכי עלי מידי. בגדול הרעיון הוא להכניס חלק מהבגד פנימה-כאילו יש שם תפר שנתפר רחוק מהקצה של הבד. אולי תנסי עם סיכות תפירה קודם- תהפכי את השמלה, ותקפלי אותה לכל האורך בדיוק באמצע הגב. תסדרי סיכות או תתפרי ישר כמה ס"מ מהקצה של הקיפול (תלוי כמה את רוצה להצר) כשתהפכי חזרה תראי שהשמלה צרה יותר, אבל אולי צורתה התעוותה.(תלוי בגזרה בעיקר) מקווה שהצלחתי להסביר...

כדי לקבל תשובה מקצועית את צריכה להעלות

תמונה, אנחנו לא יודעים כמה גדול עליה, לא יודעים מה הגיזרה וכו'.. איך ניתן תשובות באוויר? עפ"י תאור? זה כמו הבנות שמתקשרות למספרה שואלות כמה עולה צבע? השאלה מה האורך ואת הקצר או ארוך בעצם מחליט הספר מה זה ארוך בשבילו.. שורה תחתונה- תעלי תמונה עפ"י זה אפשר לתת לך תשובה למשל האם לפרום את הכתפיות בלבד לקחת את "המרובע" עם הכווצים לתת הצרה משני הצדדים אותו מידה ולחבר שוב את הכתפיות, השאלה אם על דגם כזה מדןבר..

למעלה