שמלות לייקרה

יאמי 5

New member
שמלות לייקרה

אני תופרת שמלת לייקרה ורציתי להוסיף לה רצועה במותן לקישוט (מבד לייקרה בצבע שונה...) והשאלה שלי היא האם כדאי לעשות את הרצועה בשכבה אחת של בד- או על שכבה כפולה- בגלל שהרצועה הזאת בעצם מחזיקה את כל החצאית... מה דעתכן? תודה!

אני הייתי עושה על כפול../images/Emo13.gif

בהצלחה

אני פעם ניסיתי להכניס רוכסן בתפר הצד בשמלה

מלייקרה-אחרי כמה ניסיונות - זה נגמר בפרימה והעפה של הרוכסן. הייתי אולי ממליץ לך אם בכל זאת את רוצה, וחוששת פן הבד לא נמתח די הצורך. גהצי רצועה של פליזלין נייר ברוחב 1.5-2 ס"מ, במקום בו אמור להתחבר הרוכסן, תפרי את הרוכסן למקומו, תבדקי איך זה יושב על הגוף כי הרוכסן עלול ליצור גלים אם התפר הוא תפר הצד. את הפלילזין אפשר לתלוש אח"כ, אבל נדמה לי שאפשר אף להשאירו שישאיר את המקום יציב יותר. תחליטי אחרי התפירה.

אפשר דביקון סריג דק

או מה שלעיתים נקרא דביקון שרמז, הוא דומה יותר במרקמו לסריג בדרך כלל אם הסריג גמיש דיו, ולא מדובר בבגד גוף מלא עם שרוולים רגלים וצאורון גולף, אפשר להסתדר גם בלי רוכסן

רות מלר

New member
התשובה בגוף השאלה

אני תופרת שמלת לייקרה ורציתי להוסיף לה רצועה במותן לקישוט (מבד לייקרה בצבע שונה...) והשאלה שלי: היא האם כדאי לעשות את הרצועה בשכבה אחת של בד- או על שכבה כפולה- התשובה- ב גלל שהרצועה הזאת בעצם מחזיקה את כל החצאית... מה דעתכן? תודה!

lirola

New member
כשאני עושה זאת עם טריקו אני עושה

עם שכבה אחת ואף פעם לא היתה לי בעיה. כל עוד לא מדובר בשמלה כבדה ומסיבית, זה לא משנה. סתם ייתן נפח מיותר באיזור המותן , גם חם וגם משמין.

רות מלר

New member
לירולה- נסי על שארית

במידה והטריקו עדין ולא עבה השרמז מייצב את האזור ונותן לכל הבגד ינפילה שונה

lirola

New member
אנסה בהזדמנות

העניין שאני מעדיפה לא להשתמש בפליזלין אם לא חייבים. אני מוצאת שאחרי כביסה יש משהו מאוד לא חינני בטריקו שעבר הדבקה כזו (יש לי שמלה שעשיתי לה עיבוד מחשוף כמו כפתרה מטריקו בצבע אחר עם פליזלין עדין מסריג . יוצא מקובצ'ץ' מדי, מצריך גיהוץ. לא ממש חביב עלי. כשאני תופרת שמלה קלילה לקיץ אני רוצה שהיא תצא מהכביסה ולא להשקיע יותר מדי בלגהץ אותה.

למעלה