שמי אהובה דדון

nevereveragain

New member
שמי אהובה דדון

ואני רוצה להציף פצע טרי וכואב לא רק לי אלא למאות אם לא אלפי אנשים בישוב שלנו ( בלשון המעטה) ציון אברהם - המזכיר הראשי בקופת חולים הכללית - לא עובד יותר בישוב אם מעל בכספי ציבור - שיקבל את הדין וישב ספון בביתו עד יישכח העיניין אך למרבה האירונייה -תשובות עינייניות לא מצאתי הודעה על עזיבתו וסיבת עזיבתו - לא פורסמה, וכי למה שיפורסם?? הגישה הכללית היא : שאין זה מעיניינו של הציבור ה גדול של קדימה שלנו - אם המזכיר האהוב שלו נעדר מהעבודה , ומועזב , אומרים על הארץ שהיא אוכלת יושביה , כפר אוכל יושביו גם סניף מאופיין בנוהג זה לצערי חשבתי לצאת להפגנה, לעמוד בפתח ולהחתים אנשים להחזרתו המיידית של האיש שאין שני לו (מקצועי, עובד עם אופי של עוסק קהילתי מובהק, בעל גישה אנושית לקהל היעד שלו, כל חולה בשבילו שקול לבן משפחה, יוצא מגדרו להשביע את רצון המבקרים, ובשל כך אולי שילם במחיר העזבתו. ומה בעצם רציתי לאמר?! אין חדש תחת השמש של קדימה הרחובות יפים, השדרות מוריקות ונקיות, ואלפי צפורים בהן רנות, אבל אותה מחלה : הקושי שלנו להכיל חומר אנושי מיוחד, עסקני ציבור אנושיים, י ש לקדימה בעיה י בהכלת ה"טוב" "המצויין" כשאנשים טובים מידי- אנחנו מקיאים אותם מתוכנו, תנו לי דיונה וכביש משובש אבל אל תקחו מאיתנו את האנשים הטובים שמגיעים לכאן שיהיה לכולנו המשך יום פרטי טוב והציבורי?! ממש לא חשוב מי ישב שם על הכורסה המסתובבת במילא קדימה כמהנהגה תינהג בריאות לכולנו אהובה וגדי דדון

Master Stav

New member
את מוזמנת להעביר לי את כול הפרטים

ואני מתכוון כול הפרטים שיש לך ולהפנות אותי לקבלת פרטים נוספים אשמח לבדוק ולהעלות לפורום את כול המשתמע מהבדיקה לטוב ולרע ואגב לעומת גולברי ...כול מי שישב על הכורסא המסתובבת וזה כולל קוף שיפנזה מגן החיות בהחלט משנה ...

Master Stav

New member
סביר להניח שכן ואם זאת לא ....

נכון שאי אפשר להתערב בהחלטותש ל עק כזה או אחר .... אבל מתוך השייכות ליישוב זכות הציבור לדעת מה קורה

naamas7

New member
אהובה תצרי איתי קשר בבקשה!

שלום אהובה, לא ידעתי שציון לא עובד? האם יש לך פרטים בנושא? איך זה קשור לישוב? האם זה לא קופת חולים כללית? אני הכרתי אותו שנים כאשר עבד ברמת השרון. מדובר באדם מדהים שעזר לנו תמיד ובמיוחד בשנים הקשות של מחלתה של אמי. אני רוצה לעזור, התקשרי אלי בבקשה. נעמה שפטלוביץ 0523309755

nevereveragain

New member
אלה הפרטים הידועים לי:

הוא קם ועזב מרצונו וכל זה קרה בעקבות ישיבת צוות רגילה של כל עובדי הסניף בקדימה שהתקיימה ובמהלך הישיבה נוצר מצב שבו כלם או רובם או מקצתם אינני יודעת ( אין לי עדות לכך) וכל העובדים רטנו והתרעמו על כך שציון " מעביד אותם קשות", באיזה אופן? הוא נַעֲנֶה לצרכי החולים, משתדל עבורם מעל ומעבר ובכך יוצר לחץ בעבודה על כל הגורמים שאמורים לתת טפול לחולים קרי : רופאים אחיות רוקחות וכו אוקי. נגיד שכך, אבל מכאן ועד לידי גרימת עזיבתו...?! חבל . אולי קיים קורס שאליו שולחים אנשים כמוהו , קורס שבו מלמדים משהו שהוא ההפך מ'יחסי אנוש"... חבל חבל... לפרטים מדוייקים יותר - מן הסתם במרפאה יסרבו לתת, אבל כל אחד יכול לנסות. בהצלחה

אליה ל

New member
אז הוא עזב ו...... אז מה הבעייה?

הוא לא אמור להפעיל לחץ על צוות המרפאה, הוא אמור אם כבר להפעיל לחץ על המנהלת האזורית שיוסיפו עוד צוות ועוד שעות. לכל מטבע כידוע לך יש שני צדדים. אם האיש קם והלך זו בעייה שלו ושיתמודד איתה וממש לא ברור על מה ולמה את מכניסה את הנושא הזה לכאן? לא פטרו אותו, הוא קם והלך.

nevereveragain

New member
אשרך שאת רואה כך את הדברים,

כך לפחות נחסכת ממך תחושת ההחמצה הגדולה נ.ב. האם את חברת קופת חולים בקדימה? (סתם סקרנות)

אליה ל

New member
לא, אך זה באמת שלא רלוונטי לנושא

הרלוונטי הוא שעם כל היקר והערכה שרוחשים לאיש הרי שדברים היו אמורים לעלות קודם להחלטה שלו לקום וללכת. למרבית הצער לכל אחד מאיתנו יש תחליף לפחות במקום העבודה שלו. ברגע שהאיש החליט לקום, להרים ידים ולהתפטר אז זה מה יש כפי שאומרים. ובכלל, האם הוא מודע והרשה שהדברים יעלו ברשת לידיעת כלל עם ישראל הגולש ברשת?

אחדאחר

New member
הפסד אדיר ליישוב!

אהובה שלום, אמנם אינני חבר קופ"ח כללית כבר שנים (בלאומית יותר קל באופנים מסויימים), אבל זכיתי לקבל שירות מדהים במשך כמה שנים מהאיש המדהים הזה, ציון אברהם. החיוך שתמיד, אבל תמיד, על שפתיו, האדיבות ללא קץ והנכונות לעזור ללא לאות, פשוט קנתה אותי. ציון היקר, אני מאחל לך למצוא עבודה שבה יעריכו כראוי את כישוריך הנהדרים. ההפסד כולו שלנו!

למעלה