שמישהו יעצור אותם!!

niruzu

New member
שמישהו יעצור אותם!!

לכל בר השפעה במרכז המפלגה הזו-תעצרו אותם מלהפוך שוב לכבשה של שרון!!!!!!!!!

מצנע - יולי תמיר ../images/Emo41.gifהעימות../images/Emo41.gif

הרגע בתכנית של דן מרגלית מתעמתים יולי תמיר ועמרם מצנע. מצנע מאכזב אותי מאוד. משום מה סברתי שזה לא הגיוני בעליל שהוא יתמוך בהצטרפות לממשלה של שרון, אבל ההפך הוא הנכון. הוא נשמע כתומך נלהב של ממשלה משותפת לעבודה לליכוד ולשינוי. אני לא מבין איך רק 5 מתוך 21 חברי הכנסת, מתנגדים באופן חד משמעי לממשלת אחדות. לא מבין את זה!!

מצנע מאוד איכזב אותי.

הוא הצטייר כאדם ישר שהולך עם העקרונות שלו עד הסוף אבל הסיסמאות של פרס כבשו את ליבו

ש

שלמה איזקסון

Guest
הייתי היום בכנס מטה ההתנגדות לאחדות

הכינוס היה מוצלח ביותר,החדר(קטן אומנם) היה מלא למדי וצפןף באנשים צעירים(לשם שינוי) ונמרצים שמטרתם ברורה:הפיכת המפלגה לאלטרנטיבה שלטונית ראויה,התמקדות בנושא החברתי כלכלי(דגש על סוציאל-דמוקרטיה) וחידוש פני המניהגות של המפלגה. מנהיגותה הישנונית,הרדומה ,האפורה והעסקנית(בחלקה) של המפלגה כיום היא בעיה קשה.ישנם ח"כים מצוינים ונמרצים במפלגה ועל כן אין להכליל,אך חלק מהמנהיגות הותיקה הפכה לעסקנית וקטנת אמונה ביכולתנו לשוב לשלטון ולשנות את פני החברה הישראלית.בגלל חוסר האמונה שלהם ורצונם(של רובם) להיות שרים הם מוכנים בדרך לרמוס את ערכיה הכלכליים והחברתיים של מפלגת העבודה. הצטרפו למטה המאבק ע"י פנייה לעוזר של ח"כ יולי תמיר(אורי רמתי),ע"י פנייה אלי ,ליובל או לח"כ כבל ואחרים......

ש

שלמה איזקסון

Guest
חשוב להצטרף!

הקפצ הקפצה הקפצצצצצצצצצצצצצצה הקפצה הקפצה.........

האלטרנטיבות הקיימות:

ימין קיצוני - לבטל את תוכנית ההתנתקות, להמשיך להילחם בטרור ביתר שאת, להמשיך את הגדר, בקיצור להמשיך עד שיכפו עלינו הסדר. שמאל קיצוני - לצאת מיידית מרצועת עזה כולה, למצוא פרטנר לדבר איתו, לחתום על ההסכם שיהיה לפי ראות עיניהם של הפלשתינים, לצאת אוטומטית מכל השטחים, לפרק את הגדר, לקבל עשרות אלפי פלשתינים לישראל, ושלום על ישראל - תרתי משמע. השאר, ימין מתון-מרכז-שמאל מתון - אותה דעה עם שינויים קלים, לבצע את ההתנתקות תוך שיתוף פעולה עם האמריקאים, יצירת אופק מדיני, שאיפה למדינה חד-לאומית, יהודית דמוגרפית, לסיים את הגדר תוך פגיעה מינמלית בשטחים פלשתינים. אם רק תתימכו מבחוץ, זה אומר ממשלה לא יציבה, בלי רוב התלויה בכם, במפלגה של 20 חברי כנסת, זה נראה לכם הגיוני?? את הכלכלה בטוח לא תשנו, רק תעזרו להקים ממשלת ימין קיצוני-חרדים, עם תקציבים מעוותים ובלי אופק מדיני. תקלטו אתם לא מספיק גדולים, חזקים ומאוחדים בשביל לשנות מבחוץ, לא במצבכם. זה רק האגו מדבר, גאוות מפלגה, לא מציאותיות.

eviv

New member
../images/Emo31.gif

עם דבראחד אני מסכים שלמפלגת העבודה ולמפלגת הליכוד יש המון אבל המון שטח חופפ וחבל. ותבין. לא כל מי שהוא לא העבודה הוא קיצוני ועם דיעות כאלה אתה לא רלוונטי. תעשה טובה לכולם ותקרא
את תוכנית ההתנתקות ותסביר לי איזה אופק מדיני יהיה לה?????. תרשה לי לתקן את הודעתך: שמאל- לחתום על ההסכם שיהיה לפי ראות עיניהם של השמאל הישראלי כמו יוזמת ז'נבה שחתמה עליהם אנשים מהעבודה כמו יולי תמיר ומיחד כמו ביילין וגומס, והפלשתינים, אם לבנות את גדר ההפרדה אז על תוואי הקו הירוק, לקבל עשרות אלפי פלשתינים לישראל ולהוציא את מאוד אלפי תושבי מזרח ירושליים. ואז יהיה -ש ל ו ם- (מקווה שזה לא מילה גסה...) כיסאולוגיה שם נפוץ למפלגת הליכוד והעבודה מפלגות אשר קובעות את דעתם על פי סקרים ועל פי מה רוב האנשים חושבים במדינה ואיך יהיה לנו סיכוי הכי גדול לזכות בבחירות- אין להן דעות ברורות והן עוסקים בשנים האחרונות בלהיות הזנב של שרון עם כל האימרות שאמר ואחרי 4 שנים אפשר לומר שלא בוצא מהן כלום. תתעוררו, ותפעלו

העבודה לא אפקטיבית בתור אופוזיציה

רק העבודנ יכולה להחליט אם להיות "כבשה" של שרון או לא כשהיא בפנים, מה הקטע של "כבשה" של שרון בכלל?, במציאות של היום זה או ממשלת ימין קיצוני+חרדים או בחירות שבהם הימין הקיצוני יעלה או אתם ושינוי, תכניסו את זה טוב טוב לראש, אתם לא אלטרנטיבה, אין הרבה הבדלים בינכם לבין "ימין" מתון, אני יודע שגאוות המפלגה לא נותנת לכם להגיד את זה אבל תסתכלו רגע מבחוץ, אין קשר לכסאות או טובת שרון, יש אופק מדיני שחייבים להוביל, נקודה.

ש

שלמה איזקסון

Guest
אל תציף בבקשה עם אותן הודעות

זכותך לכתוב בעד ממשלת אחדות למרות שרובנו מתנגדים לה.אנחנו מכבדים את דעתך אבל מספיקה הודעה אחת ולא צריך מיליון הודעות שלא מחדשות.במיוחד לא שלוש ברצף אחת אחרי השניה.ברור שעדותנו בקשר לאחדות שונות ובעוד שאותי ואחרים מעניין מאוד הנושא החברתי כלכלי ואנחנו מתנגדים נחרצות לדרכו של נתניהו אותך הדבר אינו מטריד או שאתה אפילו מסכים עם דרכו(?).

youvall

New member
אווו...תראו מי שמדבר...

אולי תאמץ חלק מההצעות שלך-עצמך?

nightwish44

New member
אומנם סתיתם מהנושא...

הנושא של ההודעה היה מצנע שאכזב כנוער עבודה היה לנו לפני מספר שבועות דיון עם מצנע על הנושא הזה ומצנע אמר באיזה תנאים הוא מוכן להצטרף לדוגמא הוא נתן תנאי של שינוי התוכנית הכלכלית ועוד מספר תנאים

1אברהם

New member
בעד ונגד ממשלת אחדות

למה לא טוב ממשלת אחדות עם העבודה: - עלולה להפגע הנחישות במילחמה בטרור, ועלולים להתגבר הפיגועים כתוצאה ממחוות שיעשו בגלל מפלגת העבודה כדי לקדם "תהליך מדיני". - עלולים לרדת לטימיון התוצאות הכלכליות החיוביות שהושגו עד כה, כי יופנו כספים לענינים "חברתיים" כלומר לכל מיני פרזיטים ובטלנים שמסוגלים לעבוד אבל מעדיפים לחיות על קיצבאות . למה כן טוב ממשלת אחדות - אחדות מול אויבינו שמחזק אותנו במלחמה בטרור , בתנאי שהעבודה תאמץ את הקו הביטחוני של שרון ולא תפריע עם כל מיני "מהלכים מדיניים" - הערבים והשמאל הקיצוני מתנגדים נחרצות לממשלת אחדות וזה עוד סימן שזה בעצם טוב למדינת ישראל

למעלה