שמישהו יסביר לי.....

isaac87

New member
שמישהו יסביר לי.....

אני נדב ואני בדרך להיות חבר בשינוי {תהליכים} והצטרפתי בעיקר בגלל העמדה {הכל כך נכונה} מול הציבור החרדי..... אבל לפי מה שאני קורא פה אתם שמאלנים בטירוף מול הערבים....או שאני טועה....אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה בקצרה את עמדתכם הרישמית והלא רישמית?

nirdagan

New member
שמאלנים בטירוף?

נראה לי שאף אחד לא יסכים לגדרה כזאת על עצמו, בייחוד בנושא הטירוף. יש בשינוי גישות שונות לסכסוך הישראלי-ערבי, ובין תומכי שינוי יש אפילו יותר מגוון מאשר בין המנהיגים. ניר

isaac87

New member
כן...

בעניין הטירוף...בחירת מילים לא טובה.... אז מה שאתה אומר זה שלמפלגה אין עמדה רישמית בנושא הערבים... מה טומי לפיד חושב עליהם?

תשובות

פורום שינוי משקף באופן טבעי את מגוון הדעות הקיימות בחברה הישראלית ולא בהכרח את העמדות של שינוי. (כי לא כל כותבי הפורום הם אנשי שינוי) הרכב של "השינוי" החדשה לפני בחירות ב 99 בא לייצור מפלגה מסוג חדש שמעבירה מסר חד משמעי במאבק נגד הכפייה הדתית ואחדות בנושאים החברתיים כאשר בנושא המדיני קיים פלורליזם המפלגה מורכבת מאנשי ימין ושמאל כאחד. אנחנו מעדיפים לא להתעסק בהגדרות של ימין ושמאל למרות ששינוי מוגדרת במרכז המפה הפוליטית. כהיום מפלגת "שינוי" תומכת מהאופוזיציה בממשלת שרון בנושאים הבטחונים ובצעדים למיגון הטרור ואף תתמוך בסילוקו של עראפת אם זה מה שיהיה דרוש. בשאר הנושאים אנחנו אופוזיציה כל דבר במיוחד בנושא מדיניות הכלכלית וכניעה לכל דרישותיהם של המפלגות החרדיות.

למעלה