שמישהו יסביר לי!

assafy

New member
שמישהו יסביר לי!

בזמן האחרון אני חולם שתי חלומות כמעט כל לילה הראשון: אני לוקח את המכונית שלי נוסע מאד מהר!! ועושה תאונה והשני: אני הולך לי ברחוב ושתי אנשים גדולים ממני תופסים אותי בכח ולמכניסים אותי לתא המטען של המכונית שלהם (טנדר גדול לבן אם זה בכלל עוזר) ולוקחים אותי לאנשהו... החלומות האלה חוזרים כמעט כל לילה... מישהו יכול לעזור לי לפרשם?

חלום המכונית...

אספי היי!!! הרשה לי לומר שלוש פעמים:``חלום טוב חלום שלום``. אספי אל תכח את דבריי ברצינות גדולה מידיי. ובכן: כאשר אנחנו חולמים על מכונית אנחנו לרוב חולמים על מצב שליטה. הדבר הראשון שעלינו לשלוט בו הוא גופנו. לכן מקבילים בדרך כלל את הגוף למכונית ומכאן אם אתה נוהג במכונית כל לילה בחלומך ובסוף עושה תאונה. ידידי מצבך קשה... מה זה החלומות האבדוניים הללו??? אם לא הצלחת להרוג את עצמך בכוחות עצמך באים לעזרתך אותם שני אנשים גדולים שאין לך יכולת להתנגד להם ומכניסים אותך לתא המטען. מי אלה שני האנשים? הורייך??? תתחיל לחפש מי שתי הדמויות שמאימות על חייך. עמוד מולן בלי פחד. הראה בטחון עצמי. הלחם מולם על דעותיך ועל עצמאותך. אני מאמינה שלאחר שתפתור את הבעיה עם הדמויות הגשמיות. שם יפסקו החלומות שלך על תאונות במכונית. אז יהיה הזמן שתקח שליטה על חייך ולא אף אחד אחר. ב-ה-צ-ל-ח-ה. מוזמן לבקר בפורום מודעות פנימית. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

למעלה