שמישהו יסביר לי!!

תמר.

New member
שמישהו יסביר לי!!

טוב אז ככה בתור אחת שנכנסת לעיינינים קצת מאוחר אני רוצה בבקשה הסברים למה שהולך בצ`ט...או בפורום. הכוונה אני רוצה שתסבירו לי מה זה האילן יוחסין שיש בינכם...? בין מניה,קיש ונצנץ וכול החברה האחרים שלא משתפים אף אחד בשיחתם!! אז שמישהו יסביר מי? מה? למה? וכמה?

נריה22

New member
אין מה להסביר

תמר צריך ללמוד מנסיון רק להיות מספיק זמן ואז תכנסי לראש של הצט ואולי אפילו למשפחת הצט המסוכסכת עד אז -תהני מהבלגן ותנסי לתפוס גלים -לרכב על הבדיחות של אחרים ועל הדילמות המגוונות שמועלות בצט -בדרך כלל על שאלות הרות גורל של איזה עוגת שמרים עדיפה -אגב -לא גזר -זה איכס !

תודות

תודה לתמר ששאלה את השאלה שהשתוקקתי לשאול. תודה לנצנוץ על התשובה שכ``כ רציתי לקבל. שוב תודה לתמר על ההבנה שהייתי שותף לה. ואחרון חביב-נריה על הטיפ ועל היחס. נפש

תמר.

New member
מתי שתרצה..

אין בעד מה...למרות שנישארתי יום שלם עם אותה תחושה...ודרך אגב לא ראיתי אותך אף פעם...מוזר?

נצנוץ

New member
לא משתפים???????

חס-וחלילה מה פתאום לא יעלה על הדעת זה נכון, כשבא מישהו חדש ``אשר לא ידע את יוסף``, אנחנו לא טורחים להסביר לו הכל מההתחלה, אבל יש מספיק אנשים שמצטרפים ולאט לאט אולי אפילו מצליחים להבין על מה אנחנו מדברים. אגב, לא שמה שאנחנו מדברים זה כל כך חשוב או מי יודע מה מעניין... בכל אופן, את ממש בשמחה מוזמנת להצטרף לשיחה. וקחי טיפ: רק אל תהיי מאלה, שנכנסים לחדר, לא אומרים מילה ואחרי חצי שעה כותבים: ``אוי. אתם משעממים`` או ``איזה סנובים אתם``. תצטרפי לשיחה, נשמח, נגיב, נקבל אותך בזרועות פתוחות (ובקטילות לא כואבות מדי). ואחרי שגם את תשבי פה שנה ברציפות, תוכלי להרגיש כמו בבית :) ברוכה הבאה

מים שאין להם סוף

מים שאין להם סוף

חבל על הזמן חברה סנובים ששוחים ב נכנסים כאן יוצאים משם ולא נותנים לאף אחד להיכנס מועדון חברים סגור כמו שנאמר גן נעול אחותי כלה (שיר השירים) מי שחשוב שאני טועה שיקום

נון בת

New member
אילן יוחסין או עץ הדעת...

בס``ד הסכיתי ושמעי, זה הסיפור: עם בוקר יום שישי, קרן שמש נצנצה ושל(ע)פה את אמא ממיטתה. קיש מהר קראה לבייביסיטר, לעזור לה עם שלושת הפולשים הקטנים: קטנטונת החצ(ט)ופה, איתנצ`יק הקטנצ`יק וילד מסתקרן. לכל אחד נתנה ביד ימין תמר וביד שמאל תפוז ירושלמי... לקחה לעצמה פסק זמן מטיפולם, והחלה בהכנות לשבת. הפשילה שרוולים, חבשה סינר וכבר ניחוח הקוגעל ריחף בחלל. סלט צנוניות, ח(רוס)ת, עוגת גזר ו... המטבח (בלא)גן... על השולחן היא מני(ח)ה ג(ביה) ותחתית... הכל מוכן, שבת הגיעה ועימה אוירה מיוחדת. אבא, לבוש השחורים,חוגר את גארטלו ומלטף את זקן אהרונו (ואמא שוב נאנחת: ``אל תסתכל בזקנקן...``) היא את נר(ות)יה מדליקה (!!!) ומברכת מכל תכולת נפשה האלוקית(19)... ``קטנטונת, א (שיינ)א מיידעלע`` אומרת בחדוה, תוך סגירת הסקוטץ` בנעלי השבת ו... עדיין אתם חושבים שהדשא של השכן ירוק יותר??? נ.ב אם לא מצאת את שמך במפורש, חפש/י בין השורות או בין זמירות השבת... הוא וודאי נמצא שם... (``...חקל תפוחין (דער)ינון... ימינה ושמאלה וביניהו כלה... ...ו(נונ)ין עם רחשין...) טורבו, קשוח, פריסט, איציק, קנטאור וכל השאר, אני מאמינה בכם... העבודה שלכם תהיה קצת קשה, אבל אל תתיאשו תמשיכו לחפש....

נון בת

New member
נסחפנו, לא????

בס``ד בסוף אני אתחיל להאמין שאני אכן יודעת לכתוב... :p תודה, עשיתם לי ת`יום!!! תגידו, גם אתם מרגישים כל פעם כשאתם יוצאים מהצ`אט כאילו עזבתם באמצע מסיבה????? מתה עליכם!!! נונית. נ.ב אם ראיתם היום בחורה הולכת ברחוב ומחייכת לעצמה תדעו שראיתם אותי :))))))

תמר.

New member
חולה עליכם!!

נון בת- באמת אף פעם עדיין לא ניתקלתי בכישרון שכזה אז יישר כוח ותודה!!!!! אני מקווה שאני יבין אותכם מתישהו...

למעלה