שמישהו יגיד לי..

dnme123

New member
שמישהו יגיד לי..

מה כלכך טוב באייפוד שכולם קונים אותו לי זה נראה כמו רק מותג אנשים חושבים שאייפוד זה מכשיר MP3 זה ניהיה מותג שכולם צריכים לקנות ואני לא רואה בו משהו טוב יש לו הרבה מאוד חסרונות..

LinkTree

New member
תפרטי?

לא מבין מה נהיה הטרנד הזה של אני IPOD? מה עניינים אנשים? אתה נהים בדיוק כמו שאתם טוענים השIPOD - רדופים אחרי טראנד... תנו טיעונים - תשאלו שאלות - מהם ה "הרבה מאוד חסרונות" שאת רואה?

dnme123

New member
טוב הנה כמה

קודם כל זה בן עכשיו הבעיה הכי מפורסמת זה הבטריה שאחרי שנה וחצי מתקלקלת וזה עולה ממש הרבה כסף להחליף בניגוד לאייריבר למשל. והחסרונות שלו שלמתחרים שלו יש יותר מה להציע אין לו הקלטה זה לא מולטי קודק צריכים לעביר לITUNES לפני שאפשר לעביר לאייפוד אני יכול לפרט עוד דברים שאין לו בניגוד למתחרים שמציעים פחות כסף..

Pr0zac

New member
הפוד

תומך בMP3\WMA\AAC אתה שומע מוזיקה בWAV?... והאייפוד מנסה לקלוע לקהל צעיר, אני לא רואה מישהו צעיר מתחיל להקליט שטויות, ואייטונז זה רק עושה טוב.

JustThomas

New member
למען האמת

אני די צעיר, ומוצא בהקלטה של האייריבר שלי שימושית (אם כן לא הכרחית). והאייפוד לא תומך בOgg Vorbis? חבל, פורמט מצוין.

אז נשפוך אור על חוסר ידיעתך בנושא

1. האיפוד קיבל שם רע בנושא חיי הסוללה, אך למעשה הסוללה מספיקה הרבה מעבר למה שטוענים, אורלי שותפתי בניהול הפורום בעלת איפוד 5 גיגה דור 1 ,הסוללה המקורית עוד עובדת... 2. תיקון והחלפת סוללה עולה רק 300 ש"ח , וכשאורך חייה הוא מעבר לשלוש שנים זה מחיר מצויין, 3. האיפוד תומך בAAC mp3 וwav אך לא בwma הגרוע של ms הטענה שרק עם איטונז גם לא נכונה ,אפשר גם עם ווינאפ ועוד תוכנות שממליצים עליהן בפורום מידי פעם מחיר... לאיפוד אין יתרון במחיר אך הוא לא יקר מהמתחרים אלא המחיר די דומה עוד משהו?

yardenj

New member
אם אתה מתכוון לפיירווייר,אז אתה

בדור רביעי יש כבל יו אס בי 2 כחלק מהאריזה.

לא רק בדור רביעי

למעשה חוץ מעניין של צירוף הכבל בקניה החל מדור 2 כבר היה אפשר לחבר עם יואסבי בנוסף לפיירוייר רק ההבדל זה שבדור הרביעי גם אפשר להטעין את האיפוד דרך יואסבי דרך הפיסי אופציה שהיתה שמורה קודם רק למק ופיירוייר

t s a c h i

New member
איך אפשר לחבר דור שני ליואסבי?

שאלתי בפורום ולא נתנו תשובה מדויקת... אולי אתה יכול.

dnme123

New member
לארנולד

טוב הקטע שזה מחזיק 3 שנים זה הגזמה אלא אם הוא כמעט לא משתמש בו ויכול להיות בגלל שזה גרסה ישנה אז זה ככה אפל עצמה הודיעה רשמית שזה מחזיק שנה וחצי ולהחליף כל שנה וחצי ב100 דולר זה הרבה כסף לעומת זאת שאצל המתחרים אני נותן שניה את אייריבר שהם המתחרים הרציניים שלהם מציעים להחליף בחינם וגם תמיכה ביותר קודקים כולל OGG ו WAV שאייפוד לא תומך מציע להקליט ומציע הרבה פונקציות כמו להשתמש בפלייליסטס ועוד דברים נחמדים עוד שזה בא עם שלט. והדבר היחיד שאני רואה שיש לאייפוד זה מעגל "מישוש" ואוזניות.

OrlyNL

New member
הגזמה? בכלל לא

אתה חושב שבשלוש שנים שיש לי את האייפדו בקושי השתמשתי בו? אתה טועה בגדול. האייפוד שלי בשימוש כמעט כל יום, ועדיין פועל כמו גדול. לא הגזמה בכלל.

מי זה ארנולד?!?!?! :-O

לגבי הסוללה שוב אני אומר שזה בולשיט אפל מוכרים סוללות ב99 דולר נכון אבל מי אמר לקנות באפל זה רק רלוונטי בזמן האחריות ואז הם מחליפים בחינם אחרת קונים ב50 דולר מקסימום ולא חייבים באפל לגבי הפורמטים של המוזיקה כן נתמך wav לגבי ogg שהוא פורמט יחסית חדש מקביל לAAC של אפל די לדבר שטויות

LinkTree

New member
למה לא

על הסוללה כבד דיברנו וזה שאתה אומר 3 שנים זה הגזמה - אני מניח שאת המדבר מהניסיון שלך עם אלפי IPODים? מה אתה צריך תמיכה ב WAV בכלל? חוץ מזה שה ITUNES יהפוך לך את זה ל AAC שיהיה יותר קטן ולא תרגיל בהבדל איכות - ו OGG כל היום OGG - אתה בין יחידי הסגולה ששומעים ב OGG ו AAC לא פחות טוב ממנו - אתה מוזמן לחפש באינטרנט השוואות ולראות (אולי בגלל ש OGG הוא פורמט OPEN SOURCE אבל בתכלס לא משנה לבן אדם הממוצע) מציע הרבה פונקציות כמו להשתמש בפלייליסט... ו IPOD לא? מערכת ה PLAYLIST של IPOD לטעמי מהטובות שיש כולל רשימות השמעה חכמות שנותנות לך אפשרות ליצור רשימות בכל דרך שרק תרצה לפי כל סוג חיתוך שתרצה ובמיוחד רשימות השמעה ON THE GO שגם אפשר לנהל כמה כאילו שזה גם מגניב... שלט - נכון הייתי רוצה שלט וגם עניין ההקלטה יכול להיות שמפריע למישהו. אבל אם כל מה שאתה רואה ב IPOD זה מעגל "מישוש" ואוזניות זה מסביר הכל - כי כל מה שאתה אומר זה מראיה - אתה מוזמן לנסות, לקחת IPOD לכמה ימים ולראות עד כמה נוח להשתמש בו - כמה נוח להעביר אליו שירים וליצור רשימות השמעה וכמה נוח לתת לו לעשות את מה שהוא יוצר עבורו - לנגן מוסיקה. ההבדל הכי גדול בין הנגנים הוא לא ברשימת הפיצרים וגם לא ברשימת הדברים שבאים עם המכשיר (לפחות בישבילי וגם בישביל רוב הלקוחות של APPLE) ההבדל הוא בגישה - בנוחות. APPLE בונה נגן לא כדי לעשות דווינים בREVIEWS אלה כדי לתת לך חווית שימוש מושלמת, נטולת בעיות וריבים עם המחשב. תנסה - אז תבין.

OrlyNL

New member
חיי סוללה

אני שומעת הרבה אנשים שחושבים בטעות שהסוללה "נגמרת" אחרי שנה וחצי. לא נכון!! כמו שאלרונד אמר, יש לי אייפוד 5 גיגה דור ראשון, שנקנה מספר ימים לאחר שהאייפוד יצא לראושנה לשוק, והסוללה עובדת כמו גדולה. אני חושבת שמקור הטעות היו מספר אייפודים שיצאו לשוק עם באג שגמר להם את סוללה אחרי שנה וחצי (תתקנו אותי אם אני טועה).

dnme123

New member
אמרת גרסא ראשונית

זה שיש לך גרסה ראשונה שלא צורכת הרבה חשמל יכולה להחזיק 3 שנים בקרוב זה יגמר ואני בספק אם אפל בכלל יתנו להחליף בטריות לגרסא שלך. סתם שתראו הנה משהו בקשר לקטע עם הסוללה בהתחלה כפי שידוע לכם אפל לא הזכירו בכלל שהבטריה הולכת להגמר מתישהו רק אחרי שנה וחצי גילו את זה תראו את זה בסרטון. www.ipoddirtysecret.com

סליחה?

מה אתה רוצה באמת? בקלות אפשר למצוא סיפורים דומים גם למתחרים כמו איריבר וקריאטיב ואחרים כמו שאומרים הרבה מרוצים רואים במכירות מעט לא מרוצים רואים הרבה רעש משל החביות במורד הרחוב...

למעלה