..
נכון שזה היה הימור לקחת את דן שמיר.. אבל אחרי שההימור נעשה צריך לתת לו קרדיט וזמן.. אם רוצים קבוצה יציבה צריך מערכת יציבה ותומכת.. הרבה מאמנים טועים לעיניננו בהבאת זרים ראו השכנה שנמצאת במרחק 45 דק' נסיעה ממנו.. אז כן להם יש עומק ישראלי וכו' עדין הוא טעה, המערכת כשלה.. ודרים כאלה קורים.. אז להחליף מאמן לדעתי זה לא הפיתרון.. כי עכשיו הבעיה הוא לא המאמן הם השחקנים ונכון הוא הביא אותם.. אבל אם תחליף עכשיו את המאמן אז הבעיה לא תיפתר בכל מקרה צריך להחליף את השחקנים אז החלפת המאמן סתם תגרום זעזוע למערכת ואי יציבות להמשך העונה עם כל סגל שהוא.. מה שכן צריך לעשות זה להחליף את סליי וקוטה סליי לא מוכיח את עצמו ואני הייתי מאלה שהיו בעד לתת לו זמן.. אבל יש גבול.. וקוטה.. קוטה הגדול.. כבר זקן, לא מנהל את המשחק למרות שיש לו כמה הברקות אבל זה לא מספיק ובמקומו צריך להביא רכז אחר כגון צ'טמן [מיודענו בעונה הקודמת ביול"ב] ששוחרר מהקבוצה שבא הוא שיחק בתחילת העונה או שחקן אחר שכבר הועלה כאופציה לקבוצה ושכחתי את שמו במקום סליי לדעתי צריך להביא שחקן לעמדה 4 שהוא "שאט בולקר" נוכחות פיזית בצבע, מסה, ריבנודר, שייצב את ריבאונד ההגנה של הקבוצה.. הבעיה בשחקנים כאלה שאין הרבה כאלה שהם גם עושים את כל הדברים הנ"ל בהגנה וגם שחקני התקפה טובים [ואני מדבר על שחקנים שבמסגרת התקציב של הפועל שהוא די מצומצם ומוגבל השנה].. רובם עושים תדברים שציינתי אך שחקני התקפה לא הכי טובים.. לכן אני חושב ששחקן כזה שהוא מסה בצבע וכו' ברוטציה עם גולמאץ' על עמדה 4 יכול להיות פתרון מעולה להפועל.. ולא יעזור כמו שתלככו על יוריצה הוא שחקן התקפה מעולה שצובר ממשחק למשחק ביטחון ומשתפר התקפית אבל הוא חור בהגנה ולגבי עמדה מס' 3 אני חושב שרוטציה של נאור ופניני אמורה להספיק לעונה.. הבעיה היחידה כרגע היא שמתן פצוע.. ולפי מה שאומרים הוא יחזור עוד שלושה חודשים.. אבל במצב שיש שחקן 4 כמו שציינתי ומריו אוסטין אפשר לעשות הרכב של שלושה גארדים ששתים מובלי כדור [זר במקום קוטה, טיפרו, חג'ג'] וסקורר [באוורס] שזה לא אולי מצב כי אידאלי אבל כל עוד שחקן משמעותי לקבוצה כמו מתן פצוע זה יכול להיות הרכב מעולה מבחינה הגנתית והתקפית וכמובן כשמתן יחזור הקבוצה תיהיה טובה יותר.. אז בוא נגיד שאולי זה לא היה הכי חכם להביא את דן שמיר לקבוצה מלכתחילה אבל אחרי שכבר הביאו אותו זאת תיהיה טעות עוד יותר גדולה להעיף אותו