שמירת DNS בקובץ..

שמירת DNS בקובץ..

אני רוצה לשמור בקובץ כתובת DNS שאני עושה על ניק. למשל- אני עושה /nick Bla אז הוא יכתוב בקובץ abc.txt את כתובת האיי פי של מי שעשיתי עליו DNS .. בתודה מראש,

תשובה

השתמש באבנט:
on *:dns: write abc.txt $nick $iaddress $naddress​
ואגב אני מניח שלא התכוונת לכתוב /nick Bla אלא /dns Bla

havlaz

New member
הקדמת אותי

נשארתי על מצב כתיבה כמה זמן ואז רק שמתי לב
דרך אגב סקריפטר יקר, אתה יודע שאף פעם לא הצגת את עצמך?

havlaz

New member
תשתמש ב on dns

on *:DNS: { Resolve try on $naddress Resolve gave $iaddress }​
תוסיף WRITE או כל מה שאתה רוצה.. אם אתה עושה עם פקודה ולא רוצה לגרום לזה לפעול כל פעם שתעשה DNS אתה יכול גם לנסות לעבוד עם enable/disable

תודה..אבל

$iaddress לא עובד...הוא לא כותב כלום בקובץ טקסט.. אגב, איך אני כותב לקובץ את האיי פי שלי, כל פעם שאני מתחבר..
on *:connect:{ write bla.txt ....? } תודה מראש.

כן הבנתי...10x

ויש לי עוד שאלה קטנה..
איך אני נותן ייחודיות לקובץ
תראה, אני בונה סקריפט שיהיה אצל 5 משתמשים, וכל פעם הוא ישלח את הקובץ הזה אלי. הבעייה היא שכשאני נותן שם מוגדר לקובץ, אז הוא מאבד את הייחודיות שלו כי כל פעם שנשלח קובץ ממשתמש הוא דורס את הקובץ הקיים (של משתמש אחר). קיצר,חשבתי על שעה. לפי שעת פתיחת הקובץ... איך עושים את זה
קובץ ששמו יהיה שעת פתיחת הקובץ (למשל הקובץ נוצר ב-20:30 אז שמו יהיה 2030).

אפשר עוד משהו../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

איך אני שולח קובץ לפני שאני סוגר את המירק
אם אפשר להעלות אותו ל-FTP זה מצויין! אבל אם לא, אני יכול לשלוח את הקובץ למשתמש שנמצא 24 שעות בערוץ מסוים בסרבר כלשהו.. תודה מראש וחג שמח וכשר, שמו
יק

havlaz

New member
לא הבנתי את ההודעה לפני האחרונה

איזה שם אתה רוצה לתת לקובץ? אתה יכול להשתמש בלמשל $date(dd) ואז לקבל את היום ולשלב בקובץ או עם $nick לשלב בקובץ בקשר לשליחה לפני שסוגרים את המירק לא תוכל תוכל לשלוח בקשה ל DCC SEND כאשר אתה סוגר (on exit) אבל בגלל שהוא ממתין לאישור (ולא משנה אם הצד השני יאשר מיד) המירק כבר יסגור תבאסטה כנ"ל FTP, שכאן כבר צריך לבנות סקריפט שלם..

--------->

יש לי רעיון אבל אני לא מפתח אותו בינתיים.. אני ירחיב עליו מחר בבוקר (אני קם ב-4:30 אז צריך ללכת לישון..
) בקיצור אני רוצה ששם הקובץ יהיה השעה שבה הוא נוצר. יצרתי קובץ ב-04:30 בבוקר, שם הקובץ יהיה 0430.txt

havlaz

New member
אז תעשה את זה..

תכניס את שם הקובץ למשתנה ואז תעשה
write %file.name text...​

או קיי...אבל איך אני מכניס את השעה

למשתנה
...ונראה לי שתהיה בעייה כי הזמן יתעדכן כל דקה וכך גם שם הקובץ, או שאני טועה

spheonx

New member
אולי זה יעזור יותר

$ctime($asctime) זה סופר כמה שניות עברו מ1970 או משו כזה, לא זוכר בדיוק המספר גודל ב1 כל שניה, כלומר, אפשרי לשמור יותר משמירה אחת של הקובץ בדקה (לא יותר משמירה אחת בשניה) ואם אני טועה ברעיון אז תתעלמו מההודעה :)

שימו לב..

אני רוצה קובץ אחד בלבד ולא יצירת קובץ כל X דקות\שניות\שעות וכד´. זה פשוט כשמפעילים את הסקריפט השעה נגיד 12:20 בצהריים, אז שם הקובץ יהיה 1220.txt ורק לשם הוא יכתוב נתונים ולא יוסיף קבצים חדשים
גם כשהשעה תהיה 12:21 וגם 12:22 וגם חצות הוא יכתוב ל-12:20 עד שהסקריפט ייסגר
יש לי רעיון לזה אבל הוא מעט מסורבל: כשמפעילים את הסקריפט הוא יכתוב את השעה הנוכחית (לדוגמה הזאת 12:20) בקובץ Time.txt. לאחר מכן הוא יקרא את מה שכתוב בקובץ וישמור אותו במשתנה. שם הקובץ שאליו אני אכתוב בכל משך הפעולה של הסקריפט יהיה המשתנה שבו יש את קריאת הנתונים מ-Time.txt.. מכאן- שם הקובץ לא ישתנה כי הוא ישמור את שעת הפעלת הסקריפט פעם אחת בלבד וזה לא ישתנה עד שיפעילו את הסקריפט מחדש. הבעייה פה היא שאני לא ממש יודע איך ליישם את זה..... מקוה שהבנתם.. ואם לא תשאלו ואני יסביר שוב.

havlaz

New member
הא פשוט מאוד

בפתיחת המירק תכניס משתנה
on *:START:{ set %A.time $time(HH-nn)​
ואז שאתה רוצה לכתוב לקובץ
//write %A.time cowwww~!!!​

spheonx

New member
/me מסכים

המירק נותן לך אופציה לשמור משתנים בזיכרון שלו למה להתחיל בלגן עם קריאה מקבצים של נתון אחד בלבד? ביזבוז..

havlaz

New member
זה גם בזבוז של מהירות

וזכרון... אבל במקרה קטן כזה זה לא ישפיע אבל תמיד טוב לעבוד חכם

למעלה