שמירת קשר

שמירת קשר

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם.. נפגשתי עם בחורה הרבה פגישות וזה היה רציני בסוף לא הסתדר אבל לא בקטע של ריב.. מה אתם אומרים זה בסדר להמשיך להיות בקשר פעם בשבועים שלוש ככה מה המצב? איך העבודה? וכו או שצריך לנתק הכל ואפילו פוגש ברחוב לא לדבר איתה? מה הגבול? תודה..

מנסיון, עזובותך.

אם זה משהו שיש סיכוי להחזיר אותו בצורה רצינית אז חכה קצת, ואז תנסה להחזיר. אבל סתם ככה אין סיבה. החסר ידידים/ות אתה?

לא אבל

לא חסר אבל היא חמודה נחמדה חכמה וכו.. אז למה לא? הכרתי עוד אדם למה למחוק?

אני לא אומר למחוק,

אבל אני לא כ"כ מאמין בידידות לאחר משהו רציני יותר... זה תמיד יהיה שם, ביניכם.

kiss 18

New member
בשביל מה?? אני חושבת שאתה...

עוד לא התגברת עליה סופית, ואתה רוצה איזשהו קשר פיצפון לכן אתה רוצה בזה... אבל אם אתה אומר שזה הסתיים, אז זה הסתיים חלאס בשביל מה לעורר את הכל שוב... בסוף כל הרגשות יעלו לכם שוב... אז היה, וטוב שהיה, והסתיים... הלאה! אבל אם אתה פוגש אותה ברחוב לא להתעלם! אפשר שלום, מה נישמע? מה קורה? שלום ביי.... בלי יותר מידי שיחה אל הלב... חבל לך תאמין לי, בסוף כל הרגשות שהיו יעלה לך שוב.. ואם זה הסתיים, אז זהו! בהצלחה!

הנה מכתב ממישהי אישית וקרובה מאוד אליי

בעקבות פרידה.תקח לך אלו מילים שתרצה. מה את עדיין עושה שם,במקום ההוא??? אל תהי'י עקשנית,ראש בראש עם עובדות ידועות מראש פשוט חבל... נפרדתם...הוא רוצה ללכת...הוא לא רוצה שתלווי אותו, "תני לו ללכת,הוא נהיה מאוד מוזר תני לו ללכת,מוטב מוקדם ממאוחר תני לו ללכת,זה נגרר זה מיותר תני לו ללכת,אם לא היום ילך מחר תני לו ללכת,ועד כמה שאפשר" ואת יודעת שהוא לא יחזור,אם רק תשחררי ואת יודעת שזה יהי'ה רק לטובתו ואם את אוהבת אותו אז תעשי זאת לטובתו... הפעם,זה יותר ברור מתמיד,אז למה את מתקשה לוותר??? את אוהבת זה קשה,אבל,עזבי אותך,באמת,הסיכוי קלוש,אם הוא ישנו בכלל,אז למה שתמשיכי במקום בו אינך עוד נמצאת למה שתמשיכי במקום בו הינך עוד כתובת אל תתקעי במקום הזה,תפסיקי להלחם על הלב שאינו שלך...שאינו איתך... ולפעמים,בגלל שאת מכבדת,ואולי דווקא בגלל שאת אוהבת,את פשוט עוזבת...

תראה,

אם הקשר בניכם הי'ה טוב ואפילו הי'ה בו רגש אחד כלפי השני אז אני מאמינה שבתחילה זה קשה... נראה כאילו העולם הופך לאפור ולא מתכוון לחזור לצבעיו הטבעיים... לכולנו קשה להתגבר ולהמשיך. הנטי'ה הטבעית של כולם במצבים כאלה היא לדמוע,להיעצב כי הרבה יותר קל ליפול אחורה מאשר לקום על הרגליים. אבל,גם זה טבעי:"אני חזק.כואב לי,אני אבכה,אבל לא אאפשר לזה לעצור את החיים שלי". ומהעבר השני, "מה שוות הדמעות שלו ליד הדמעות שלי??? הרי הכאב שלו הוא כאין וכאפס לעומת הכאב שלי. הוא ממשיך הלאה טו טה נקסט גירל ואני מה??? אתקע בדמעותיי??? אין מצב!!". אז פשוט תומכים אחד בשני ולא שוכחים להגדיר את סוג הקשר מראש!!! ואז,באיזשהו שלב מגיעים למצב של התפקעויות צחוק מופרעות,אז בשניים,בכיף. מנהיגים את "המפגש הדו שבועי" אחת לשבועיים יוצאים לטייל...ונקרעים מצחוק תוך כדי... בהתחלה,בשבוע הראשון אחרי שנפרדים זה קשה,מאוד לא קל ויש גם דמעות. אבל אח"כ...לאט לאט... זה מטורף... ופתאום זה יכה: חבר אמיתי הוא זה שראה אותך בזמנים הטובים שלך ולא עזב אותך בזמנים הרעים. וככה, עם הרבה עזרה הדדית, יוצאים מהאפור ומגלים מחדש את הצבעים שבעולם. מפסיקים לבכות, מתחילים לצחוק. "אין דבר משחרר יותר מן השמחה, היא מוציאה לחופשי את מוחך ומשרה עליו שלווה"

kiss 18

New member
וואיי זה מקסים! הזדהתי קצת עם החלק הראשון..

אבל החלק השני שכתבת, (ממה שהבינותי..) שכן לשמור על הקשר, רק להבהיר אותו מראש, איזה סוג קשר זה.... אני דווקא חושבת שממש לא כדאי לשמור על קשר כמו שציינת, לעשות מפגש מידי פעם, ולצחוק וכו'..., דווקא אז כל הרגשות שהיו עולים שוב מחדש! ולתמוך אחד בשני, שוב גם, במיקרה הזה אני חושבת אם הם ידברו מלב אל לב... ולתמוך אחד בשני,וכו'... כל הרגשות שהיו שוב יחזרו להיות...(השאלה אם אתה רוצה לשכוח את כל הרגשות שהיו, אם כן אז אני חושבת שזה לא פיתרון, אבל יכול להיות...שהם הם יעשו את מה שכתבת, הם יחזרו שוב להיות ביחד...והשאלה- אם אתה מוכן לזה..)
אפרופרו, דמעות, וכאב...מישהי חכמה פעם אמרה לי "לא ניפגעים מפגועים" והמשפט הזה מוליך אותי הרבה, אז אני שמחה וחלוק אותו איתכם.

שומר 23

New member
האמת שמאושרת לא כתבה דבר ברור..

היא וודאי התכוונה דבר ברור ונראה לי שדווקא כוונתה הייתה שלא לשמור על קשר.. טוב אם היא רוצה היא תבהיר.. אקיצער היא די סיבכה אותנו עם הפיוט הזה..

kiss 18

New member
למה שומרי? היא כתבה בפרוש..

אחת לשבועיים יוצאים לטייל..(בים..
חחח) ניקרעים מצחוק... ומבריים מלכתחילה מה סוג הקשר... אולי טעיתי? לא יודעת..אולי...

שומר 23

New member
הרבה תיקונים יש לך.. ויש גם הרבה..

שאת לא מתקנת.. אז לענינינו.. בדקתי שוב.. ונראה לי שזה הולך ככה.. נורא קשה להיפרד בעיקר אם נוצר קשר מסוים ולכן הרצון הוא לשמור על קשר אבל הקשר הזה מי ישורנו סופו שמגיע לאיזורים הרי אסון.. ולכן.. אמנם השבוע הראשון הוא קשה לאחר ``הפרידה`` אבל לאחר מכן מתאוששים ומרגישים מעולה.. שורה תחתונה להיפרד.. עכשיו תקראי את דבריה שוב ותגיבי.. מה שברור שהיא לא התכוונה שנעשה לומדע`ס על פיוטיה. תכלס ככה אני הבנתי אותה..

kiss 18

New member
ידידי ../images/Emo8.gif איך ניתחנו את מה שהיא כתבה, יותר

מידי...

מנסיון לא רק שלי, הכי טוב לנתק כ-ל קשר

בשביל מה להתבוסס באותה ביצה ולהתייסר?! חבל על השנים היפות. מה גם שזה יכול לגרום לחסימה שהולכים להכיר בן/בת זוג חדש/ה

למעלה