שמירת יין שנפתח היכן הכי כדאי לשמור יין משנפתח הבקבוק? במקרר? כמה זמן יחזיק? תודה
T tberger New member 30/9/04 #1 שמירת יין שנפתח היכן הכי כדאי לשמור יין משנפתח הבקבוק? במקרר? כמה זמן יחזיק? תודה
A amircn1 New member 30/9/04 #2 רצוי במקרר... כמה זמן ?! ברמת העיקרון אני אישית לא מחזיק יינות פתוחים במקרר יותר מ- 3 חודשים כמה זמן הוא יכול להחזיק ?! אין לי שמץ וזה גם תלוי איזה סוג יין זה
רצוי במקרר... כמה זמן ?! ברמת העיקרון אני אישית לא מחזיק יינות פתוחים במקרר יותר מ- 3 חודשים כמה זמן הוא יכול להחזיק ?! אין לי שמץ וזה גם תלוי איזה סוג יין זה
C Chewbacca New member 1/10/04 #3 ברמת העקרון תמיד במקרר. וגם עם פקק ומשאבת וואקום אני לא מחזיק יינות פתוחים במקרר למעל 48 שעות ובד"כ משתדל לגמור אותם בשתיה או בבישול תוך 24 שעות.
ברמת העקרון תמיד במקרר. וגם עם פקק ומשאבת וואקום אני לא מחזיק יינות פתוחים במקרר למעל 48 שעות ובד"כ משתדל לגמור אותם בשתיה או בבישול תוך 24 שעות.
I israsia New member 1/10/04 #4 יין לבן ממילא במקרר, אדום- תלוי איזה ואיך היה לך בפה. אם אתה חושב שצריך לאוורר אותו תשאיר בחוץ אפילו יום יומיים, פתוח.
יין לבן ממילא במקרר, אדום- תלוי איזה ואיך היה לך בפה. אם אתה חושב שצריך לאוורר אותו תשאיר בחוץ אפילו יום יומיים, פתוח.