שמירת חפציםב-JFK

מירב45

New member
שמירת חפציםב-JFK

היי, אנחנו נוסעים למקסיקו כאשר הטיסה הלוך היא דרך ניו יורק (3.5 שעות המתנה) ובחזרה אנחנו חוזרים לניו יורק ונשארים בה 4 ימים (בשני המקרים נוחתים ב-JFK) רצינו להשאיר מזוודה אחת עם בגדים לניו יורק (ומקום למתנות :0) בשדה התעופה בניו יורק בהמתנה בטיסה הלוך ולקחת אותה בטיסה חזרה ממקסיקו. האם מישהו השתמש פעם בשירות שמירת חפצים? האם בכלל קיים שירות כזה? הייתם סומכים על שירות כזה לשמור לכם על החפצים ל-13 יום? תודה!!!

nirnir1

New member
שמירת חפצים JFK

פרטים על שמירת חפצים שימו לב שבטרמינל 4 פתוח 24 שעות ובטרמינל 1 סגור בלילה, אז תבדקו מתי הטיסה בחזרה... וזה האתר של נמל JFK עם שפע פרטים אם את סומכת עליהם לכמה שעות אז מה ההבדל לכמה ימים ? כמה שתשלמי הם ישמרו...

מירב45

New member
יודעת במקרה איפה אל על נוחתים?

מבחינת שעות אין לנו בעיה - אנחנו נוחתים שם בהלוך ב-13:00 בצהריים ובחזרה ב-20:00 בערב. אני לא יודעת אם אני יכולה לסמוך עליהם גם לכמה שעות ולכן שאלתי...

אל על נוחתים באותו טרמינל..

שזה טרמינל 4... ברגע שאת עוברת את המזוודות והמכס ויוצאת לאולם מקבליי הפנים את לוקחת ימינה וזה נמצא בערך 20 מטר משם, יש דלפק של השכרות רכב לדעתי לפני זה...

מירב45

New member
ואם יש לי טיסת המשך?

אני יוצאת בכלל לאולם מקבלי הפנים? (טיסת ההמשך היא של מקסיקנה איירליינס למקסיקו סיטי)

nirnir1

New member
זה כרטיס אחד למקסיקו דרך ניו יורק ?

אם זה כרטיס אחד וזו רק עצירת ביניים ואתם ממשיכים מאותו הטרמינל 4 אז בעיקרון לא יוצאים לאולם מקבלי הפנים, כי תקבלו כרטיסי עלייה למטוס מניו יורק למקסיקו כבר בת"א. אבל - עכשיו האמריקאים מבקשים לזהות את המזוודות בניו יורק, יש להוציא אותם מהמסוע ולמסור שוב בעמדת הטרנזיט. לא יודע איך בדיוק זה עובד עם הנוסעים עכשיו, אם יוצאים החוצה או שיש מעבר לנוסעי טרנזיט ?

מירב45

New member
זו טיסת המשך של אל על

טיסה תל אביב - ניו יורק של אלעל, ומשם קונקטשיין של מקסיקנה ניו יורק - מקסיקו סיטי. יש לנו כרטיס אחד לכל הסיפור אבל זה לא סתם נחיתת ביניים אלא טיסת המשך. יכול להיות שיש גם שמירת חפצים בלי צורך לצאת מהטרמינל?

nirnir1

New member
שמירת חפצים יש רק במקומות בלינק

בהודעה השנייה כאן בשרשור. זה לינק של רשות הנמלים של ניו יורק. אין סיבה להאמין שהם לא מפרסמים מידע מדוייק. לגבי מה שכתבתי על הצורך להוציא את המזוודות, יכול מאוד להיות שטעיתי וזה הנוהל רק בטיסות המשך פנימיות ואילו אתם ממשיכים בטיסה בינ"ל. תתקשרי למרכז ההזמנות של אל על, ותבררי מה בדיוק קורה עם המזוודות שלכם, אם הם נשלחות עד ליעד הסופי ואם אתם צריכים להעביר אותם או שהם עוברות לבד, אגב אם התשובה מגומגמת ולא ברורה נסו שוב מאוחר יותר , ובידקו עם מוקדן אחר. תנסי גם לבדוק באתר של מקסיקנה מאיזה טרמינל הם טסים מ JFK. (אם אפשר נסו לעשות באתר הזמנה פיקטיבית, בד"כ יחד עם פרטי הטיסות רשום גם הטרמינל, לפני שנדרשים למסור את פרטי כרטיס האשראי בהזמנה...)

אני כמעט בטוח שלא משנה...

לאן אתה טס בטיסת ההמשך אם זה פנימית או טיסה מחוץ לארה"ב צריך להוציא את המזוודות כמו כולם וללכת איתם לדלפק של חברת התעופה שבה טיסת ההמשך.... אני לא יודע בדיוק באיזה טרמינל מקסיקנה אם אבל זה לא בטרמינל 4 לוקחים את הAIR TRAIN שמסתובב בין הטרמינלים ויורד בטרמינל של שבו מקסיקנה ואז עושה שוב צ'ק אין, לכן בשביל כל הפרוייקט הזה צריך לראות שיש זמן קונקשיין סביר ביותר שזה לפחות שעתיים לדעתי...

Octopussy

New member
טיסת המשך מ-JFK

מניסיון של הקיץ האחרון, יוצאים מהאולם של המכס עם המזוודות, פונים שמאלה באולם היציאה עד לעמדה של הטרנזיט, במעין מעבר צר ולא כל כך מסומן בברור, שם מוסרים את המזוודות לפי כרטיס הטיסה. במקום זה יש בד"כ בלאגאן, כי באים נוסעים שטיסתם יוצאת בעוד זמן קצר ולהם העדיפות, למרות שעמדתם כ-10 דקות בתור לפניהם. העמדה לא היתה מספיק מאורגנת - אבל לבסוף המזוודות הגיעו כפי שצריך ! אח"כ ניתן להפקיד בעמדת השמירה, או לגשת לטרמינל המתאים לטיסת ההמשך באמצעות המונורייל המקשר את הטרמינלים, שגם הוא די מעצבן עם מעליות שילוט לא כל כך ברור. הכי טוב לשאול את השוטרים\שומרים שבסביבה.

nirnir1

New member
תודה שעידכנת, אז לא השתנה הרבה..

אוספים את המזוודות מהמסוע, מוסרים את כרטיס הההצהרה למכס (לא טופס האשרה שפקיד ההגירה לקח כבר קודם) לנציג המכס שעומד בדלפק לפני היציאה. וממש לפני הדלתות האוטומטיות שנפתחות ל"אולם מקבל הפנים" , פונים שמאלה לדלפקי הטרנזיט, שימו לב- לפני שיוצאים מהדלתות האוטומטיות !

למעלה