שמירת הריון

sharonmsr

New member
שמירת הריון

היי, אשמח לשמוע מי מכן יצאה לשמירת הריון, מתי ולמה קיבלתן את השמירה או יותר מדוייק למה אישרו לכן אותה.. (ואם לא אישרו אז למה כמובן)
תודה

yeli75

New member
שמירה

אני יצאתי לשמירת היריון בשבוע 31. הרגשתי כאבים והתברר שאלה צירים מוקדמים וגם הייתה לי מחיקה של 50%... אושפזתי ל-3 ימים (וקיבלתי בבית החולים זריקה להבשלת הראות של העוברים), ומאז הייתי בשמירה בבית - כמה שיותר לשכב, לא להרים כלום וכו'. מדי שבוע הלכתי לביקורת אצל הרופא שלי. והחדשות הטובות הן שהמתוקים שלי נולדו בשבוע 39!!!
לא הייתה שום בעיה באישור השמירה. הרופא ממלא איזה טופס של ביטוח לאומי וזהו.

שיהיה בהצלחה!

אני יצאתי לשמירה

בשבוע 28..
האמת שכבר מחודש רביעי סבלתי מצירים...

בכל אופן, ידוע שבהריונות תאומים בד״כ מאשרים שמירה היות וזהו הריון עם סיכון

אני גם יצאתי וקיבלתי שמירה

אבל הביטוח לאומי די שגעו אותי עם הטפסים, יצאתי עקב צירים מוקדמים והם רצו לראות את המוניטור מהבי"ח!
אני ממליצה לך לשמור כל מסמך רפואי, נניח התאשפזת? תבקשי כבר בבי"ח צילום של המוניטור (אני פניתי לארכיון שלהם אחרי הלידה)
גם מהמרפאה אם את עושה מוניטור תבקשי שיצלמו לך אותו ככה מסמכים לא יאבדו..
אצלי כמו שאמרתי זה היה רק העניין של צירים מוקדמים שצריך להוכיח אבל אם אצלך יש שמירה מסיבות אחרות את צריכה מסמכים שיאששו את טעונתייך, ממש לא מספיק שהרופא חותם לך על אישור השמירה, למרות שזה תאומים!
עוד המלצה - אם יש לך סיכוי סביר שיתנו לך שמירה אל תקחי ימי חופש/מחלה אחרים כי אם תדווחי על זה לא יתנו לך שמירה לאותם ימים (אצלי ימי ההתאשפזות היו ימי מחלה ולכן לא קיבלתי עליהם שמירה לצערו של המעסיק שלי)

למעלה