שמירות בצבא ואפילפסיה

nomber 1

New member
שמירות בצבא ואפילפסיה

יש לי פרופיל 45 והייתי חולה בעברי באפילפסיה אני לא לוקח כדורים כ3 וחצי שנים ולא היו לי התקפים כ- 6 שנים פחות או יותר זה הגיוני שיתנו לי לשמור או לצאת לאבט"ש? אני עדיין מפחד שיהיה לי פתאום איזה התקף פתאומי

חייםלוי

Member
מנהל
בכל השירות הצבאי שלי סדיר ומילואים

שמרתי. טחנתי שמירות בלי סוף.

הי....

תראה גם אני עם פרופיל 45 וכן אני עושה שמירות כשצרייך בנשקייה וש.ג אבל מותר לי לשמור רק בזוגות לפני שחליתי הייתי גם במחסומים ותאכלס זה לא כזה סיפור אלה אם כן אתה מנסה להתחמק מזה....ואז אתה יכול לתרץ עם אפילפסיה בכל אופן אתה לא חייב לעשות שום שמירה עם פרופיל 45 זה הכל שאלה של רצון - כן מותר לך בקשר למחסומים וכאלה אני חושבת שלא מותר לך ... אני לא חושבת שהיו מאשרים לי את זה, כיום.

Nayeli

New member
אצלי בבסיס היה ש.ג אפילפט

נתנו לו 7 שעות שינה (כלומר שהוא לא שמר בלילה) והוא תמיד שמר עם עוד מישהו. פטור לא יתנו לך.

nomber 1

New member
הקטע זה שהשמירות אצלי זה רק בלילה

ואני ישן איזה 4 שעות וזהו השמירות בבסיס שלי אין לי בעיות כי זה פעם בחודש אבל אבטש זה לא לישון בלילה בכלל 3 שעות שמירה 3 שעות שינה וככה כל היום ואי אפשר לשלוח ביחד לאבטש וזה שבוע שלם ותודה למי שענה

אולי תלוי בסוג האפילפסי

אבל למשל באפילפסיה נעורים שינה היא דבר מהותי. ונידרש 7 שעות שינה בלילה רצוף , כדי לא להתגרות במזל. כמו כן גם בסוגי אפילפסיות נוספות. ישנם הרבה רופאים טיפשים , בעיקר בצבא. הם לא משלמים את המחיר לטעויות שלהם, שימרו על עצמכם. ועימדו על זכויותכם. דוגמאות ישנם לכל כיוון, אבל זה לא חוכמה לעורר ענינים.

א68

New member
שמירה

גם אני שמרתי בשעות הערב והלילה ולא הפריע לי במיוחד תוך שממפקדיי יודעים על מצבי הבריאותי, במשך שבוע שמירה ללא חשש כלשהוא, תוך ידיעה, שצה"ל מחויב לתת מינימום 6 שעות שינה מינימום לאחר מכן(כנ"ל ללא שמירה) ולא הוא מפר את הכללים, שהוא קבע לעצמו. לפיכך, אין מן הנמנע שתפנה אל מפקדך ולכל היותר למפקד הבסיס שהם אחראים עליך ואך ורק הם ולא אף אחד אחר צריכים לתת דין וחשבון על בעייתך ולשאת באחריות.

Nayeli

New member
אני מציעה שתשוחח

עם המפקדים שלך, תבהיר להם את המצב ושאתה מאוד מפחד שתעבור התקף נוסף. תגיד להם ששמירה בבסיס זה משהו אחד והסבירות שיהיה לך התקף נמוכים, אבל במהלך שמירה של שבוע ללא ביטחון של שינה מסודרת זה סיכון גם לך וגם למי שאתה שומר עליו ושיקחו את זה בחשבון. ובנוגע להערה לזה שהצבא מבטיח 6 שעות שינה, חבל שהם לא מחשיבים בזה (בד"כ) גם את הזמן שלוקח להתארגן לשינה או אם רוצים לאכול משהו.

העסק נורא פשוט- אסור להיות עיף מידי

ונידרש שנת לילה טובה. ושינת בקר או צהרים הם ממש לא תחליף. בשנת לילה המח עובר רגיעה ואין לה תחליף.

Nayeli

New member
הכל בסדר ../images/Emo13.gif

אני בלחץ, הרגע קראתי בפורום זוגות מעורבים שמישהי שלחה את הדרכון שלה בדואר לשגרירות והדואר איבד אותו... בסוף מצאו אותו על הרצפה באחד הסניפים... אני לא יודעת איך היא שלחה, או אם זה היה כשהקונסוליה שלחה לה בחזרה, אבל זה ממש מלחיץ וזה לא הפעם הראשונה שאני שומעת על זה. חוץ מזה הכל טוב, עדיין אין עבודה אבל מקווים לטוב ומחפשים. איך אצלכם?

rosmarin

New member
../images/Emo177.gifכדאי שתפנה לרופא אזרחי

עם פניה לרופא אזרחי בתחום נורולוגיה הוא יסביר זאת היטב לרופאים בכתב הצבאים הטפשים את הבעיה והם לא יכולו להתעלם מהבעיה כל עוד יש לה טיעון רפואי כדאי לך לפנות שיהיה לך שבת שלום ושמירה נעימה

למעלה