שמירות אישיות.

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
שמירות אישיות.

בעד או נגד? אני אישית נגד. אבל תלוי, על חלוצים אני לא שומר אישית בחיים, ושמירה כללית של הקבוצה גם אני בחיים לא שומר אישית. השמירות היחידות שאני כן אוהב לשמור אישית, זה כאשר לקבוצה היריבה יש ווינגרים מצויינים ואז אני שם עליהם קשר אחורי או את הווינגר שלי (אני משחק עם 3 בלמים, בלי מגנים) וככה אני מצליח (ברוב הפעמים) לנטרל את משחק האגפים שלהם. ועוד משהו שאני לא יודע עם אנשים עושים, אבל אני הרבה פעמים שם את הקשר ההתקפי שלי שימור בלחץ עם תיקולים עד הסוף ואישית על הקשר האחורי/קשר רגיל/עושה משחק של היריב, הרבה פעמים הלחץ הזה הורס להם את השליטה בכדור ולפעמים אני מצליח לחתוף אתה הכדור ולצאת למתפרצות.

תלוי עם איזה קבוצה

אם אני אנדרדוג, אפשר לשחק עם שמירה אישית וטקטיקה מיוחדת נגד קבוצה גדולה. אבל עם ברצלונה שלי, אני ממש לא צריך לעשות שמירות אישיות.

א ריק

New member
בעד....

בדרך כלל אני נותן ל2 הקשרים האחוריים שלי לשמור על החלוצים ככה יש פחות לחצ על ההגנה שלי ..... נגד קבוצות גדולות כמובן זה לא תמיד עובד

uneek

New member
????

בכדורגל בעולם האמיתי, אין כזה דבר.... בלמים לוקחים את החלוצים....מקסימום מגנים סוגרים לאמצע ושומרים על חלוץ אבל קשר אחורי רק עוזר להגנה ולא שומר אישית חלוצים.

א ריק

New member
אממ....צודק אבל....

זו השיטה שלי וכשאני משחק עם קבוצות קטנות אני מיישם אותה וכל זאת רק בגלל שזה מותאם לטקטיקה שלי .....כי שני הקשרים האחרויים שלי יש להם חץ כלפי מטה שהם יורדים להיות בלמים .....ומכיוון כך הם שומרים אישית על החלוצים מקווה שהסברתי את עצמי

נגד

אף פעם לא נכנסתי לזה יותר מידי. אח שלי היה פעם עושה את זה בדקדקנות ומחפש את כל החילופים הפנמיים של היריבה כדי לעשות שמירה אישית. לדעתי זה מיותר. אני מתמקד בעיקר בהתקפה גם ככה.

OFIR 10

New member
שוב פעם, בכל הנושאים שקשורים

לטקטיקה - אני מתאים את עצמי ליריבה.

למעלה