שמירה הכי ארוכה

Thierry Henry

New member
שמירה הכי ארוכה

מה השמירה הכי ארוכה שלכם? האם הצלחתם גם אתם להפוך את סגל המאמנים שלכם לאבי נמני,אלון חרזי, אדורם קייסי וניר דווידוביץ'?

א מ י ר 7

New member
הכי ארוכה שלי....

14 עונות עם גרימבסי.... גם בגרימבסי וגם ברומא נמני היה עוזר שלי, בגרימבסי גם אובארוב ועוד מאמן וסקאוט ישראלים ממכבי, ונראה לי גם מרקו בלבול... ממש מושבה ישראלית בגרימבסי

OFIR 10

New member
הייתה לי שמירה עם חבר של אחי

במחשב שלי, כל פעם מישהו המשיך קצת (כמובן שאני שיחקתי את הרוב). זה היה ב CM 03/04 עם אייאקס עד 2014-2015..ההודים האלה..

הגעתי עד ל- 2013

אחרי 13 עונות באינטר. הסגל שלי היה בנוי משחקנים שבחיים לא שמעתם עליהם וההמאמנים שלי היו טוטי,ויירי,ויירה,סמואל,פרדיננד,ורובן. החלטתי להפסיק כי כבר השתעממתי וזה נהיה איטי מידי

The Fman

New member
חחחח אני עלוב

הצלחתי רק עד 2007/2008 עם מילאן
ואז התחיל לשעמם לי אז עשיתי הכל מחדש :)

yuvalf90

New member
ב fm

אני עדיין בשמירה הראשונה שלי עונת 2007\2008 אני אמשיך אני חושב עוד כמה עונות(זה עם מכבי חיפה הצלחה גדולה
) ב cm 03\04 הייתי עם חיפה עד 2011 בערך

ב FM

השמירה הכי ארוכה שלי היא השמירה הנוכחית בערך 13 מחזורי ליגה! ואני פשוט משתגע ממכם כל אחד סיים כבר 10 עונות ואני עדיין בעונה הראשונה מה לעשות ככה זה כשכמעט ואין לי זמן... בכל מקרה אני משחק עם הפועל ת"א ואני מקום רביעי כרגע והגעתי לגמר גביע הטוטו (שעדיין לא היה) מול מכבי חיפה. היו שני דרביים בחצאי הגמר.

sdoron1979

New member
השמירה הכי ארוכה שלי

הייתה במנג'ר הראשון...לפני 10-11 שנים בערך..כאשר היה רק ליגה אנגלית ולשחקנים בקבוצות אירופאיות לא היו שמות, רק מספרים... 18 עונות עם שפילד וודנסדיי (?!??!!)..רובן הסתיימו בדאבלים. בשנים האחרונות, בגלל ההיצע היותר רחב של הליגות, שמירה ממוצעת היא כ 3 עונות.

tomash11

New member
אני מבין שמתחשבים גם בגרסאות קודמות

אז... במנג'ר 98-99, הגעתי גם ל2027 וב01-02 הגעתי למשהו כמו 2021 אני חושב...

למעלה