שמיעה חיצונית

שמיעה חיצונית

הי עובזמן האחרון אני מקשיבה יותר לטון המילים שיוצאים מהפה שלי ואיך זה מתגבש אצל מ יששומע את זה ולפי זה אני רואה את התגובה אצל השני ונזכרת בלשנות את טון הקול שלי . מה שלפעמים יוצר אצלי קונפליט. שאלתי את הרונים .. האם זה תחילה של משהו חדש ? מאז ששיניתי את השם היום מצאתי עבודה בבית ספר לנגינה. והתחלתי ללמוד. ויותר קל לי אם אנשים . ופתאום אני מתחילה להקשיב למה שאני אומרת ולפעמים אומרת למה אמרתי את זה או כאלה. שאלתי את הרונים לגבי זה ומה שיצא זה : האמת שמאוד התרכזתי. 1. hagalaz 2. isa 3. wanjo 4. sowolo מענין הרון הראשון דיבר אלי . שלך אשתר.
1.

שוב

שוב חזרתי למעגל הידוע והמוכר של הלא כלום. אני התקבלתי לעבודה, מכיוון שהפקידה שהיתה שם התכוונה ללכת ללמוד תקשורת והיא אמרה לי אתמול כן שהמחיר של זה יקר מאוד 27,000. והיא לא יודעת אם יהיה לה . לא לקחתי א תזה כואוו שוב לא יהיה לי עבודה. אבל עכשיו קיבלתי, טלפון מהבוס, והוא ציין כי אין לה כסף ללימודים, וכרגע אין ל ו בשביל מה להעסיק עוד פקידה אם היא לא מתכוונת ללכת ללמוד. לעזזל שוב פעם אני חוזרת למעגל המובטלים נמאסלי ..

המממ....

אני מצטערת לשמוע, תקראי מה כתבתי לך לפני שראיתי את ההודעה הזאת... ניראה לי שיש שם תשובה...

אוקיי...

לא ידעתי שאת מנגנת... מה את מלמדת? את יכולה להיות בטוחה שזו התחלה חדשה, אבל מסיבה כלשהיא הרונים ממשיכים לציין שיש לקחת את הדברים לאט, להתקדם בצעדי תינוק, לאפשר למציאות להסתדר בזמן שלה... ניראה שהפעם, את כבר לא מתנגדת לזה, אה?

אממ

אני מנגנת באורגן 7 שנים לא משהו מקצועי ל מרות שהייתי רוצה לפתח את זה לכיוון .. אוליבעתיד מי יודע. פעם לימדתי. היום אני לא מלמדת. את זה. כרגע אני לא עובדת שם . אבל נכון לא מתנגדת לכלום.

למעלה