שמיניסט/ית?!

adi and michal

New member
שמיניסט/ית?!

[ההודעה פונה לנשים וגברים כאחד] בוא לקבל... סיפוק, זוית ראיה חדשה, חברים מסגנון שלא הכרת. בוא להעשיר את עולמך. אנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת נוער חדשה - דתיים, חילונים, (שמאלנים או ימנים..) שמתארגנים יחד לפעול ולשנות, להנות יחדיו, ובעיקר לשמוע אחד את השני תוך כדי עשיה. מרגיש שיש לך מה להוסיף לקבוצה? רוצה עוד פרטים? צור קשר עם עדי - [email protected], 0526900281 פניה קצת אישית יותר- מנסיון אישי שלנו בנושא הנ"ל, קירוב בעם וכו', נתקלנו בהרבה קשיים מצד המשתתפים, ורצינו לומר שהנושא הזה הוא חשוב מאין כמוהו, ודווקא בגיל הזה כשאנחנו עוד נערים,וכבר לא ילדים, ויש בידינו המון כוח. חבל שנפספס אחד את השני ולא נעצור עכשיו את התפלגות העם. אנחנו מבקשות מאוד שלא תעברו הלאה כאילו זה לא נוגע לכם, אלא תקחו חלק ותצרו קשר. (בהקדם...) אנא העבירו הלאה למכריכם.. תודה! עדי ומיכל.

adi and michal

New member
מאוד חשוב שתתייחסו. בבקשה.

משום מה אנחנו מתקשים בהשגת חילונים שירצו להשתתף... יכול להיות שאת הציבור החילוני הנושא הזה פחות מעניין?

jast

New member
אממ..

ניראה לי שיש פה רק מישהי אחת בי"ב.. *אהממשניאהממ*

jast

New member
כפרע../images/Emo140.gif

"יאללה יאללה אל תשגעי 'תי" חח

הייתי מאוד רוצה לבוא אבל זה י"ב

וזאת השנה האחרונה שאני לומדת אז הייתי רוצה להשקיע ב6 מקצועות שיש לי השנה לעשות בהם בגרות... ולא כול בגרות זה רק שאלון אחד.... למשל אנגלית שמתחלק ל-4 שאלונים (גררררר) המגמה שלי שמתחלקת לעוד 4 שאלונים +פורייקט יהיה לי להתכונן להרבה שאלונים ועוד ועוד ועוד..... וגם ככה קשה מכיוון שאני קמה מוקדם בבוקר כדי לעשות שיעורים בגלל שאני בשמוצ... זה קצת קשה... במיוחד שאם אני עושה יותר מידי דברים אני מזניחה חלק..

adi and michal

New member
שמעי את צודקת אבל...

אני גם שמיניסטית ותאמיני לי שלא חסר לי דברים על הראש, ממש לא... אבל אין מה לעשות, אם אני אחכה למתי שיהיה לי זמן להתעסק בזה - זה בחיים לא יקרה. אז יאללה... זורמים עם זה... ואיכשהו הכל מסתדר. כאילו, זמן תמיד אפשר למצוא, לא? חוצמזה, הנושא הזה מספיק חשוב כדי שישקיעו בו. לדעתי (ולדעת רבים!) וגם בגלל שכל המשתתפים הם שמיניסטים (ומעלה) אז נראה לי שאנחנו דיי נתאים את זה לזמני הבגרויות וכו'. את יכולה לנסות להצטרף ולראות איך זה הולך לך, פשוט חבל שתפסידי, זה באמת יכול להוסיף לך המון. באמת עולם חדש! אז מה את אומרת? בכל מקרה בהצלחה בבגרויות ואל תקחי אותם קשה מדי...

אוקי אני אני גם מדריכה בשמוצ וגם

עובדת אז אולי את סופר אלופה או משהו כזה אני לא מסוגלת לכל כך הרבה דברים מספיק לי שכול יום אני חוזרת ב-5-6 הביתה.. אני רוצה לנוח! תודה הכול מקרה

למעלה