שמיניסטית אנוכי...

icy rain drop

New member
שמיניסטית אנוכי...

שלום לכולכם, שמיניסטים יקרים. רציתי לשתף אתכם במה שנקרא נקודת הראות שלי.. אז ככה. זו השנה הראשונה שלי בכיתה החדשה, כך שנורא נחמד לי, ומצד שני נכנסתי כל כך חזק בתוך החברה, לטוב ולרע, שזה נראה כאילו שאני שם שנים. גם יש לי חבר מהכיתה החדשה... קצת יותר מחודש. עצוב לחשוב שעוד מעט החיים שלי יתהפכו, השנה תיגמר, אני אעזוב את בית הספר וכולם. האמת שאני דואגת נורא. מערכת היחסים הקודמת שלי דעכה, ולצבא היה קשר ישיר. הייתי איתו כמעט חצי שנה שבה הוא היה בצבא, וקצת יותר מחצי שנה לפני זה. אני כל כך דואגת. אני יודעת שכשנתגייס זה יהיה אחרת, אבל אני עדיין דואגת. וגם עצובה.. כיתה יב' זה כל כך אחרת. הטיול השנתי האחרון... בחיים. הבגרויות האחרונות... לסיים בית ספר, לצאת מהחממה. אני לא אומרת לחיים האמיתיים, כי לדעתי גם אלה החיים האמיתיים, אבל לצאת מהחממה, זה בטוח. להתחיל לדאוג בקשר לעניינים כמו עבודה ושטויות שלא לדבר על צבא.... ... *אנחה* אני פשוט פסימית כרגע. בכל מקרה, הנה אני. (אני חולה כרגע וגם חוצמזה במעין משבר... סלחו לי על העגמומיות) יום נפלא.

Ez sLeeP

New member
לפחות את במערכת יחסים... ../images/Emo3.gif

מנסה להיות אופטימי, ולהעלות נקודות כואבות. נו שוין. ברוכה הבאה שמינסטית יקרה. הזדהי, טרם תאותרי כאויב של צבא ההגנה לשמינסטים ונגד לימור לבנת.
אני נדב. או נדבו'ש. מנהל העסק המשוגע הזה. הרגישי חופשי להתערבב כאן. שיהיה בהצלחה! נדבו'ש.

icy rain drop

New member
אני אוהבת דוקים, זה נחמד.

אבל לפעמים ממש ממש מעצבן. אני בת 17 רמתגנית..... שם לא עקרוני... גם ככה אני לא משתמשת בו יותר מדי. :)

למעלה