שמיניסטים יקרים ואהובים!

שמיניסטים יקרים ואהובים!

שלום לכם יקיריי! כאן ענת מנילביץ' נציגת וועדת גיוס שמיניסטים מדברת. רציתי להודיע לכם על כנס השמיניסטים המגניב שהולך להיות לנו ב-9-10.11. הכנס הוא היזדמנות להעביר עם המכינה סופ"ש, לקבל הסברים יותר ברורים על התוכניות השונות של המכינה, ובכלל להתרשם מאיך נראים קצת מחיי המכינה. בכנס יהיו עוד שמיניסטים מכל ארץ שהתעניינו במכינה אז זאת הזדמנות להכיר אנשים חדשים שאולי יגורו איתכם שנה הבאה. התחלנו כבר בסבבי טלפונים אליכם, לחלקכם כבר התקשרו, לחלקכם עדיין לא הגיעו, וחלקכם מסננים אותנו בצורה בוטה (אני מדברת אלייך יערה קניאס
לא תוכלי להתחבא במשך זמן רב
) בקיצור, כשנציג מהמכינה מתקשר להזמין אתכם לכנס תגידו לו כן! ואם אתם חושבים שאתם לא רוצים לבוא למכינה- תנסו את הכנס, יהרוג אתכם לבוא לסופ"ש ביפו? אוהבת עד מאוד ענת נ.ב תבקרו באתר שלנו www.hamechina.org.il הוא מגניב בטירוף והוא מתעדכן כל הזמן עם עדכונים ותמונות.

חחח...ענת:

האמת שאני באמת אשמח לבוא לכנס- וענת אני חייבת לך התנצלות אבל יש לך כישרון יוצא מן הכלל להתקשר אליי באמצע שיעורי אומנות ו/או שיעורי נהיגה שמתקיימים פעם בחודש בערך... מעולם לא סיננתי אפילו לא פעם אחת..! אני חוזרת מפולין (אליה אני נוסעת עוד כארבעה ימים.. אמאלהה...) בשישי לנובמבר ויש לי כבר האמת תוכניות לתשיעי בבוקר.. השאלה מתי יוצאים מירושלים... זה מאורגן..? (כמה עולה לי התענוג..?) בקיצור, אשמח לפרטים נוספים..! אחלו לאומנויות י"ב נסיעה טובה..! (ולי ספיציפית יש היום יומולדת, אז בכלל מגיעות לי ברכות..!!) חח.. סתם..:) מתה עליכם יערה. (נ.ב. כמה זמן לעזאזל לא כתבתי בפורום..!?!?!??!)

המחברות

New member
אהמממ../images/Emo3.gif

אני ותמר לא קיבלנו טלפון ממכם
חצופים באמת אבל בכל מקרה אנחנו נבוא
יש לכם מקום לכל שמיניסטים לישון אצלכם?!?! יערוש מזל טוב!! אני אבוא אצלך היום:)

היי אם כבר חושבים על זה

גם אני עוד לא קיבלתי טלפון! באמת חוצפה... ככה אתם רוצים שנבוא? לא ולא, אנחנו דורשים יחס יותר טוב מזה

........

אוקיי אז לפי הסדר- יערה אני שמחה שלא סיננת אותי אני אכן מוכשרת בהרבה דרכים שונות. הכנס מתחיל בשעה 3 בצהריים בדירתנו האהובה לכן אתם צריכים להיות בתחנה המרכזית ב14:00 בערך שם יחכו חברי מכינה ללוות אתכם למכינה. התענוג הזה עולה לך רק את כספי הנסיעה הלוך ושוב-מירושלים זה 17.70 לת"א הלוך ושוב + נסיעה באוטובוס עירוני של דן למכינה מהתחנה שעולה 5.10 . ויומולדת שמייח באיחור! דנה ותמר- אני מתנצלת שעדיין לא קיבלתן טלפון אבל תאמינו לי שתקבלו ואני ממש שמחה שאתן מתכננות לבוא! כמובן שיש מקום לכולם, יהיה קצת צפוף אבל כיף! ונועה גיבסון- מה את מתלוננת את קיבלת הזמנה באופן אישי כשבאת לבקר במכינה

למעלה