שמיכת טלאים השמיכה שגזלה לי את כל אחרי הצהריים במשך שבועיים
א אודט8 New member 19/11/13 #18 שמיכת טלאים העיסוק בטלאים אחד אחד היה כל כך מגרה ששכחתי לאכול ולפעמים אפילו לא קמתי לשירותים. כל מרובע היה אחר בצבעים אחרים ולנגד עיני ראיתי אץ התוצאה הסופית זה היה כמו לקרוא ספר מתח...........
שמיכת טלאים העיסוק בטלאים אחד אחד היה כל כך מגרה ששכחתי לאכול ולפעמים אפילו לא קמתי לשירותים. כל מרובע היה אחר בצבעים אחרים ולנגד עיני ראיתי אץ התוצאה הסופית זה היה כמו לקרוא ספר מתח...........
C colibri New member 18/11/13 #6 איזה יופי!! איך רק שבועיים? קסם! אוהבת מאוד מאוד שמיכות טלאים, גם אני מפנטזת על אחת כזאת...
א אלונה ארובס New member 19/11/13 #10 שבועיים חינניים במיוחד, לאור התוצאה - בכלל לא גזל, אלא - חסד. תתחדשי!
א אודט8 New member 19/11/13 #14 תודה לכל המפרגנות. לאור התוצאה שפרסמתי בפייסבוק שלי- 4 יתר הנכדים שלי שלחו הזמנות ואני כבר בתהליך של שמיכה חדשה. שאריות צמר מכל הצוועים והגדים יתקבלו בברכה. תודה אודט
תודה לכל המפרגנות. לאור התוצאה שפרסמתי בפייסבוק שלי- 4 יתר הנכדים שלי שלחו הזמנות ואני כבר בתהליך של שמיכה חדשה. שאריות צמר מכל הצוועים והגדים יתקבלו בברכה. תודה אודט
ח חיה 70 New member 19/11/13 #19 שמיכה משגעת ובתור אחת ש"חולה" על גאני בסופו של דבר אלה השמיכות היפות ביותר