שמיכות אחרונות

שמיכות אחרונות

שבת שלום לכולכן, עבודותכן מדהימות ומעוררות השראה מצרפת ( אני מקווה שיצליח לי) תמונות מעבודות אחרונות

איריס ב1

New member
חושבת שהבנתי למה בחרת בכינוי "אנרגי"....

יפות מאד!! בכמה זמן הוכנו עבודות אלה? מידות? אשמח לשמוע מעט פרטים.

shahar40

New member
וואו!!!! חייבת לשאול כמה שאלות

השמיכות פשוט מקסימות! כיוון שאמרת שאת מוכנה לענות על שאלות אני אנצל את טוב ליבך לשתי שאלות
אני די חדשה בתחום ובא לי להתחיל ולהתנסות. 1) הריבועים שמשולבים עם לבן ותכלת, הם בעצם מלבן לבן, ריבוע לבן וריבוע תכלת אותם חיברת או שאולי ריבוע לבן גדול שרבע ממנו מכוסה על ידי ריבוע תכלת שתפור עליו (אני פשוט לא מתליחה לראות את התפרים בתמונה 2) מה הגודל באינצ'ים של כל אחד מהריבועים מהבד המפוספס? תודה רבה!

וואי זהו תהליך מתיש

לשלוח כל תמונה בהודעה נפרדת הילדות שלי אוטוטו זורקות אותי מהבית (אני גוזלת להן זמן מחשב!!)

שמיכות יפות מאוד ../images/Emo13.gif

אהבתי את המשחקיות שבהן. את לא צריכה לשלוח כל אחת בהודעה נפרדת. אחרי ששלחת הודעה אחת, נכנסים אליה, פותחים אותה ורואים "הוספת תגובה" - מוסיפים תגובה דרך כפתור זה.

nesherkal

New member
איריס, השמיכות מתוקות מאד!!!

מה קרה, הצפה ביופי כזה. מה גודל השמיכות?

לכל ה" מטליאות"

ראשית תודה על התגובות חלק מהשמיכות הן בגודל 80*70 ש/מיכות עגלה אני מכנה אותן ויש שמיכות של 110*100 לתינוק אני התחלתי להשתעשע ברעיון הטלאים אחרי פסח, עשיתי כמה שמיכות לבובות כדי להבין את הטכניקה וגם כי לא היו לי מספיק בדים. ביולי אוגוסט הטלאים הצילו אותי מאשפוז בבית חולים פסיכיאטרי, אם כל המסיבות של ילדותי היקרות אל תוך הלילה, אני הייתי שולפת את מכונת התפירה אוטמת אוזניים נושמת עמוק ואני פשוט לא שם. מאז התחלתי לרכוש בדים בקטנה ולאסוף מחברות מצעים ובגדים ישנים, עד עתה יש לי כ-15 שמיכות חלקן כבר מוזמנות לילדים/ילדות בדרך והשאר אני מעוניינת למכור המון למדתי מאתר זה והמון תודות אני חייבת לציפי מאילת. אחותי ואני התחלנו ללמוד אצלה אחת לשבועיים את רזי הטלאים ונכון להיום אני יודעת שזה תחום שככל שלומדים יותר מבינים שלא למדנו כלום. מה שהכי מושך אותי זה שהכל פתוח, וכמו שראיתן אני אוהבת יותר את הצבעים הרועשים ואת האי סימטריה. שוב תודות ושבוע טוב

chayahd99

New member
שמיכות פשוט מקסימות

כיף לעבור עליהם ולראות עוד אחת ועוד אחת, עם כזה מגוון של דוגמאות וצבעים. אני מאמינה שהעובדה שהתחלת להתעסק בטלאים רק לפני חצי שנה וכבר יש לך מצבור שכזה של עבודות ונסיון, תעודד את כל המתחילות שאולי רואות כרגע את הקשיים העומדים בפניהן בהתעסקות בדבר חדש.

למעלה