שמיכה עבה לילד

שמיכה עבה לילד

היי איפה אפשר לקנות במודיעין שמיכה עבה לילד משהו באמצע בין שמיכת תינוק (הילד כבר כמעט בן 3 ) לשמיכת יחיד שלא יטבע שם? תודה.

בדיוק ראיתי מבצע בניופארם

היום לא יודעת מה בדיוק אבל היה שם משהו עם שמיכה עבה, לא זוכרת דיוק מה. מעבר לכך תוכל לנסות בשילב (שבטח יהיו מאד יקרים) ברב קט (שהמחירים שלהם יותר שפויים) בחנות הוםסטייל בכפר רות, וזהו, זה מה עולה לי לראש כרגע. אבל שווה קפיצה לניופארם לבדוק מה בדיוק המבצע שם. אם תצפין יש באיקאה כל מיני שמיכות שמתאימות לילדים/תינוקות בגודל שלהן. יש כמובן את חנות בייבישיק בגבעת שמואל, מאמינה שגם להם יש משהו אך לדעתי הכי שווה איקאה.

אמץ

New member
קנינו במגה שמיכה לילדים

בחלק של רב קט (ליד החיתולים). היו שתי מידות, הקטנה יותר הייתה 50 ש"ח אם אני לא טועה. ובינתיים זו שמיכה בהחלט מוצלחת אצל הילדה (גם לקראת גיל 3). צמר עם ציורים מגניבים (רק לשים לב למידות על הקופסה (קופסה צהובה).

kalah

New member
אני שמה 3 שמיכות פליז בציפה. גיליתי

שהפוך פשוט כבד לו והפליז מחמם אש וקליל.

למה אתם קוראים "שמיכה לילדים"?

יש גודל שהוא בין שמיכת מבוגר לשמיכת תינוק? לא ידעתי. במה מצפים שמיכה כזאת?

אמברון

New member
שמיכה לילדים זה שקופצים עליהם

ומפוצצים אותם במכות
סתם, סתם, סתאאאאאאאאאם. אני במצב רוח מבודח במיוחד בגלל שרשור הזוי ב"להיות הורים".

cr

New member
באמת הזוי.. והוא הולך ומתקדם גם

בתינוקות....

אמץ

New member
מה שקנינו הוא 80 על 110

שזה קטן יותר משמיכת מבוגר אבל גדול משמיכת תינוק (לילדה בת כ-3). לא ציפינו (שמיכת צמר פרוותית ונעימה, למה לצפות? (הכל עובר בכביסה) אבל שמעתי שבאיקאה יש ציפות קטנות (שם בכלל המידות לא סטנדרטיות לכלום).

cr

New member
בכל אופן מה שלא קונים כדאי שיהיה

נעים וכביס.. זה גיל שעדיין עלולים לפספס בתדירות גבוהה (חורף ראשון בלי חיתול ..לרוב...) אנחנו גם הלכנו על שילוב פליז ענק מקופל בתוך ציפת ילדים.. גם חם , קל, וכביס..

למעלה