שמיכה למנשא

• פותח הנושא tuku3
  • פורסם בתאריך

tuku3

New member
שמיכה למנשא

אנחנו משתמשים במנשא סאפי מאי בתנוחת בטן לבטן. התינוקת בת שישה שבועות. אני מחפשת המלצה לשמיכה למנשא. קיבלתי מתנה כיסוי למנשא של בייבי ביורן אבל זה היה ממש לא נוח, אני מחפשת משהו מפליז מחמם שאולי יחמם קצת גם אותי.

שני פ

New member
מעיל פליז גדול

לקחתי מאבא שלי מעיל פליז גדול, אני לובשת את המנשא, שמה את התינוק וסוגרת את המעיל כשרק הראש שלו מציץ החוצה ואז שמה את התינוק. נוח פרטי, מחמם ו...זול!

כמה תינוקות את שמה במנשא אחד?

שני פ

New member
אופס!

התכוונתי שאני שמה לו כובע
וגם התכוונתי שזה פרקטי ולא פרטי... ככה זה כשמקלידים מהIPHONE תוך כדי הנקה....

שלו23

New member
זה גם מה שאני עושה

עם כל מיני ז'קטים ומעילי פליז שמסתובבים פה בין חמי ובעלי. זה נראה ממש חמוד גם!

יש פונצ'ואים זוגיים

תחפשי "כאן גר הוא". עוד אופציה- לעשות לבד. קחי שמיכת פליז מהכרבוליות שנמכרות בגרושים בכל מקום וגזרי שני חורים לראשים שלך ושל התינוקת. אני סימנתי את המקום, והשתמשתי בצווארון של חולצות T כדי לדעת באיזה גודל לגזור את החורים. אפשר להשאיר ככה (פליז לא נפרם) ואפשר לסגור עם תפר של רקמה. אם יש לך מכונה את יכולה לחבר שתי כרבוליות ולעשות את הפונצ'ו יותר עבה ו/או דו צדדי.

1אמאלה

New member
לי יש מחברת אלמנטל

מי שעושה אותם גולשת בהורים לתינוקות בניק TINK22

שונצו

New member
ראיתי לא מזמן המלצה

לחיבוקילה או ל"כאן גר הוא". נראים חביבים. לדעתי עשויים פליס באמת.

שמיכת טלויזיה פשוטה

אולי משהו טיפה יותר קטן. כורכים מסביבכם כמו שעושים כשיוצאים מהמקלחת (לפחות בסרטים) ומהדקים עם אטב כביסה כדי שלא ייפול. עבד לנו לא מעט טיולים בימי גשם קרים.

velvet green

New member
אני משתמשת בשמיכת פליז פשוטה

מקופלת לשניים כך שנוצר משולש. שמה על הילד מקפלת את קצה המשולש מתחת לרגליים שלו וקושרת מקדימה (אם יש גשם אז הפוך הילד מקדימה והקשר מאחורה). לא שיא היופי ולא מומלץ לבעלי חוש אסתטי מפותח אבל משיג את המטרה..אפשר גם להשתמש בשל באותה צורה ואז זה קצת יותר נעים לעין..:) בכל מקרה אם היא רק מקדימה אז את יכולה להשתמש בכל מעיל כרגיל פשוט להכניס אותה קודם וללבוש את המעיל פתוח. כמובן שאם יש לך יכולות תפירה בסיסיות ורצון ואת לא עצלנית כמוני אז אפשר להכין כיסוי מעולה וזה ממש לא מסובך. (או אפילו סתם לגזור שמיכת פליז כדי שתתאים בלי שום תפירה).

ענבלית70

New member
אני תפרתי

מפליז שנקנה בחנות בדים. עלה לי 25 ש"ח למטר ככה שזה קצת יותר מאלו שבסופר אבל נראה לי שהוא יותר איכותי ומחמם. אפשר לעשות שתי שכבות ואז בכלל זה מאוד מחמם. אם את רוצה הוראות תפירה (או עזרה בתפירה) שלחי לי מסר.

מעיל גדול של אבא

שימש אותנו מצויין בחורף הקודם כשהקטנטונת עוד הייתה על הבטן. קודם שמים אותה במנשא וקושרים ואח"כ לובשים את המעיל וסוגרים אותו עד מתחת לראש שלה. עכשיו כשהיא על הגב אני כורכת סביב שתינו שמיכת פליז ומהדקת מקדימה עם סיכת ביטחון.

יעלה 999

New member
לי יש "חיבוקילה"

בטח לא הייתי קונה משהו ייעודי, אבל קיבלתי במתנה וזה באמת נחמד, אני משתמשת בו המון כבר עם הילד השני והוא באמת נוח ומחמם (בימים הקפואים האלה אני אפילו לובשת מעיל מעליו. אנחנו בירושלים וקר...)

big lul

New member
גם אני "חרשתי" על ה"חיבוקי'לה"

עם שני הילדים שלי. זו אחת ההמצאות הגאוניות לדעתי. לא צריך מעיל לתינוק ולא לאמא אז זה מהיר ונוח. http://hibukile.com/index.html

כמו שאמרו לך שמיכת טלוויזיה מפליז.

עושים בה שני חורים, לראש שלך ושלה. או יותר טוב - במקום חורים עגולים עושים צלבים ואז אם חתכת יותר מדי זה לא נורא.

למעלה