שמיים כחולים?

just a guy11

New member
שמיים כחולים?../images/Emo160.gif

השמיים באיזור הבונים כבר לא כלכך כחולים האם הוחלט להפסיק את הצניחות או שבכל זאת עפים יחד עם הטילים בסביבה?

niro nir

New member
רק גיא 11 תקשיב ותקשיב טוב!!!

אפילו אם לא התכוונת ברצינות למה שכתבת אני מבקש ממך בשמי ואני בטוח גם בשם חברים אחרים בפורום לא להכניס פוליטיקה לפורום זה מרגיז אנשים וגם ככה יצא לך שם של מעורר מריבות בפורום הזה ובנימה אופטימית זאת אני מאחל לכולם שמיים כחולים והרבה צניחות יפות ופתיחות רכות ונעימות.

just a guy11

New member
תעזבו אותי כבר חבורה של מטומטמים

תמצאו מישהו אחר להתנפל עליו איפה אתה רואה שהזכרתי פוליטה בכלל?!?!?!?!!??!!? ציינתי עובדה! נופלים טילים, לא?!?! איפה פוליטיקה פה?!?! רדו ממנו כבר כאילו מה כבר שאלתי !!!!!!!!!! נמאס לי מכולכם פה כבר כל הודעה שאני כותב תמצאו סיבה להוציא אותי לא בסדר חבורה של אידיוטים

niro nir

New member
טוב צודק

אבל אתה עדיין דביל כי מעל הבונים לא נפלו טילים רק צנחנים

just a guy11

New member
דביל?

אם לא שמעת נפלו טילים בחיפה ויש איומים שהם יתחילו ליפול דרומה יותר, עד חדרה ואולי נתניה. לא נראה לי שתרצה לשמוע את הטילים שורקים לידך ולדפוק טרקים כדי לברוח..

niro nir

New member
טוב גיא תראה

סבבה הגזמתי בהודעה הראשונה שלי פה בשרשור זה היה בוקר והייתי עייף. ותאמין לי שמעתי שנפלו טילים בחיפה אני גר בחיפה אבל מה יעזור לעלות הודעות כמו שלך לפורום?! זה די מחזיר לדיונים של יש פיגועים באוטובוסים אז מה לא תיסע בתחבורה ציבורית. המצב לא משהו אבל להוסיף פאניקה לא יעזור בשום מצב וחוץ מהגבלות של חיל האויר שום דבר לא יעצור אותנו מלצנוח אז כמו שנאמר מוכרחים מדי צונח!!! אז קדימה למטוס ואל תשכחו יש לנו ארץ נהדרת
חחחחחחחח שמיים כחולים לכולם והאנגר פנוי מחניכי פאק 2 שלא יודעים להביא את המצנח כמו שצריך

red cow

New member
נירו ניר אתה חתיכת אדיוט

אתה מנותק מהמציאות שמסביבה אחושרמוטה אז תתחיל להרגע

niro nir

New member
שלום לך פרה אדומה

למרות שאני אוהב את השוקולד שלך אני אגיד פה שוב שאני גם שייך למציאות הזאת ואני גם חי בחיפה ורוב המשפחה שלי גרה בצפון ואני גם מפחד אבל יש הבדל בין לחיות בחרדה קיומית לבין לקחת את המצב קצת בהומור ובינינו מה נשאר כבר חוץ מקצת הומור כאילו פורגד סייק פיפל אנחנו קופצים ממטוסים על בסיס קבוע אז צ'יל אאוט מן ואני לא צפוני אז תירגעו ואם באמת מישהו נפגע אז אני מבקש סליחה שום דבר לא נאמר בכוונה להרע למישהו שמיים כחולים ונטולי קטיושות

למעלה