שמח שמח שמח!!!

frankie246

New member
שמח שמח שמח!!!

אני לא מאמין שיש דבר כזה! לא ידעתי שיש כל כך הרבה הומואים דתיים עד כדי כך שיעשו פורום! :) יש גם אתר הכרויות להומואים דתיים? בכל אופן, אני אשמח להכיר מישהו. אני מת לחבר טוב שיהיה לי משיכה אליו ושנוכל להשתובב ביחד בלי שאף אחד יידע... מי יודע, אולי סוף סוף שנות הרעב הולכות להתחלף בשנות שובע? =)

frankie246

New member
אני לא היחיד שחדש פה...

אני רואה שהצטרפו אליכם עוד כמה בזמן האחרון. כמה חברים יש בפורום הזה? כולם הומואים דתיים? ומה זה ארגון הו"ד הזה שמוזכר בכל מיני הודעות? עושה רושם שהארגון הזה חזק פה.... ואיך זה שהצטרפה קבוצה גדולה של חדשים באותו זמן? ^_^

ברוך הבא פרנקי בצל פורומנו

שמחים שהגעת אלינו ואתה מזכיר לי איך לפני כשנתיים וחצי-שלוש, גיליתי את הפורום הזה הייתי המום ונדהמתי כמה טוב שיש כל הרבה הומואים דתיים/חרדים. אנחנו לא לבד נשמה, יש איתנו רבים טובים ומקסימים... עם הזמן תלמד להכיר את כולנו ואני מאמין שיהיה לך טוב בחברתנו. לגבי ארגון הו"ד רשמתי לך תשובה בשרשור של "שבוי בארון הקודש" ספר על עצמך (כמובן בלי חשיפה) סתם למען הסקרנות... וכן יש גם אתר הכרויות כאן (מעל הפורום). בהצלחה ואתה מוזמן לכתוב ולהגיב תמיד, ככל העולה על רוחך...

frankie246

New member
אז מה הסיפור שלי...

לא יודע עד כמה זה מעניין, אבל לא יזיק לכתוב. תמיד הייתה לי משיכה לחברים מסויימים בכיתה, עוד מכיתה א'. לא משיכה מינית, אבל כן הייתה לי הערצה חזקה אליהם, תמיד שיערתי שזה אולי בגלל דימוי עצמי נמוך שהיה לי. בכיתה י' הייתה הפעם ראשונה שזה התבטא בצורה מינית עם חבר טוב. לא אלאה אתכם בפרטים, רק אומר שהייתי דלוק עליו לגמרי ודי הכחשתי את זה עם עצמי, הגענו הרבה פעמים למצב של מתיחות מינית (בין אם זה אני זה שיצר את המתיחות ובין אם זה הוא), בסופו של דבר הגענו לכך ששנינו בשירותים, המכנסיים למטה, ועם זיקפה חזקה, ועדיין סירבנו להאמין שקורה משהו בינינו. כשגיליתי שגם לו יש זיקפה ממני התחרפנתי לגמרי, רעדתי כולי, הזעתי כמו חמור, הרגשתי שאני נחנק, רציתי להיעלם. בהמשך הייתי חייב לדעת - מה, הוא נמשך אליי? איך הגיוני?! יש לו גוף כל כך יפה לעומתי, אז למה שזה יקרה? אני כל כך כלום לעומתו, מה הוא כבר יכול למצוא בי? היו רגעים שחשבתי שאני הוזה, רציתי לדבר איתו ולוודא שזה אכן קרה, אבל כל פעם שניסיתי להעלות את הנושא ולו רק ברמיזה הוא היה מתחמק. הלב שלי היה מפרפר כל פעם שראיתי אותו, במשך חודשים לא ישנתי בלילה מרוב מתח, ואם כבר ישנתי אז היו לי סיוטים עליו. הייתי חושב עליו במשך כמה שנים. שנתיים אחרי המקרה בשירותים צפיתי בסרט פורנו שהורדתי מאימיול, הייתה שם בחורה ממש יפה, אבל היה בה משהו מוזר, לא ידעתי להגדיר בדיוק מה, כשהיא הסתובבה נחשו מה - היה לה בולבול :) (מסתבר ששמנמנים קצת נראים כמו בחורה מאחורה :) ואז שוב היו לי תהיות איך הגיוני שבכלל נהניתי מזה, הרי זה גבר! אחרי כמה חודשים נפל לי האסימון, די אהבתי את העניין, בהמשך גם למדתי לחפש אותם באינטרנט. בגיל 20 כבר הייתי מודע לזה באופן די ברור - אני נמשך גם לגברים. נקודה. עכשיו צריך להיזהר שאף אחד לא יידע. בצבא הייתי נזהר לא להיכנס למקלחת כשהיו שם שמנמנים, אבל הייתי אוהב לשכוח בכוונה את השמפו ולהיכנס כשהשמנמן מתקלח ולתת הצצה חטופה. בהמשך, כשהגיעו הצעות לדייטים הייתי מתלבט. להתחתן? הרי אני בכלל לא יודע אם אני סטרייט. נשים זה דבר יפה, אבל השמנמנים החדשים האלה שגיליתי - זה הרבה יותר יפה! חוץ מזה, מה אם היא תדע עליי? אני בכלל אמור לספר לה? מה אם יש לה אח שאני יידלק עליו פתאום? וככה מצאתי את עצמי מתלבט עד היום. מאוד חשוב לי להיות נאמן לאישתי כשאתחתן (בע"ה), ואני רוצה גם לדבר איתה על הכל, אבל מצד שני - אני לא בטוח שאוכל להחזיק את עצמי לכל החיים. בינתיים אני מאופק, אבל מי יודע לעוד כמה זמן? לפני כמה חודשים גיליתי את המצלמות אינטרנט, זה היה קפיצת מדרגה ענקית בשבילי - ליצור קשר עם מישהו שאני נמשך אליו, וזה לא סתם מישהו, זה מישהו שגם הוא נמשך אליי, ועוד לבקש ממנו להתפשט ושהוא באמת יעשה את זה! ועוד לעשות דברים ביחד!! ככה מצאתי את עצמי מבלה ימים שלמים על המיטה, גולש בספינצ'אט ושות', צירפתי אנשים למסנג'ר ודי התמכרתי לעניין. כרגע אני בהתחלה של סיפור מאוד ארוך שהולך להימשך שנים, זה די ברור לי. הולכים להיות פה הרבה מאבקים, התמודדויות, שליטה עצמית, דחיית סיפוקים ונאמנות. אני יודע שיש לי משיכה לגברים ספציפיים, אבל אני גם יודע שלא משנה מה, יש לי תורה ואיתה אני ינצח. (ואם אתם רוגזים על ההחלטה שלי להתכחש, אשמח אם תגידו קודם איך זה מסתדר תורנית, כי אני לא מוצא שום תירוץ הגיוני)

אני גם שמח שמח שמח...‏ ‏

פרנקי היקר.‏ ברוך הבא,‏ כמו כל החדשים.‏ כמה שאתה ששמח שמצאת את הפורום אנחנו כאן יותר שמחים שהצטרפת אלינו ‏.‏ שאלת כמה אנשים יש כאן,‏ אז ככה זה לא ברור אבל תנסה לספור,בעזרת ה` בקרוב יהיה שרשור נוכחות ‏‏[הלוואי ואביטנו יפתח כבר ביום ראשון שרשור נוכחות‏] ואז נדע בדיוק כמה יש כאן.‏ כולם דתיים.‏? אאא רובם יש חרדים ‏‏[כמוני לדוגמא‏] יש פחות חרדים יש שבבניקים יש דתיים ויש גם חילוני אחד שאת שמו תראה עוד מעט,‏ אבל הוא בן אדם מאוד נחמד.‏ ויש גם דתיים לשעבר.‏ שאלת לגבי ארגון הו"ד,‏ איני יודע לענות בדיוק כי אני ממש לא מתעניין בארגונים של הומואים דתיים,‏ ולא אחד שמגיע למפגשים.‏(נימוקי עמי‏)‏.‏ נשמח לשמוע עליך עוד קצת,‏ שיהיה יישוב טוב.‏ אוהב,בחור אהוב.‏ אה,‏ יש לנו כלל בפורום לא יודע אם זוכרים אותו :‏ "אנחנו קודם דתיים ואחר כך הומואים"‏.‏ בהצלחה.‏ !!!.‏ ‏

יפה בחור אהוב שאתה זוכר את הכלל....

אז זהו פרנקי. אנחנו קודם כל דתיים ואחר כך הומואים. קראתי בעיון את סיור חייך מאיפה התחיל ולאן הוביל. אני חושב שאתה יכול להיות בהחלט שלם עם עצמך, כאשר על עיקר העיקרים אתה שומר מכל משמר, משכב זכור, שהוא איסור דאורייתא. יש לנו תורה והיא בהחלט מנצחת יחד עם זאת, אני ישית וזו דעתי בלבד, לא שולל את עובדת היותנו דתיי/חרדים ובד בבד גם הומואים/דומיניים, זה משתלב יפה, כאשר יודעים לשים גבולות ופסי הפרדה אדומים וחד משמעיים. מקווה שתהנה כאן החבתנו ותמצא גם תשובות לשאלות... לשם כך יש לנו את הו"ד - והנה הקישור שוב: http://www.hod.org.il/

טיףטף2

New member
ברוך הבא.

אני רואה שאתה מאד צמא לקבל מענה למה שהעיק בך זמן מה. אני רוצה לתת לך טיפ,אשמח אם תחרוט אותו עמוק בליבך ובמוחך. הרשת היא דבר סוחף. אתרי היכרוית,פורומים וכל העולם הויראטולי מאד ממכר,לכן מלכתחילה תזהר מאד להיסחף וכמובן לבטוח באנשים וירטולים שאינך מכיר
תשתדל כמה שפחות להפגש מאחורי אנשים שאתה מכיר בפורומים

למעלה