שמח ליהיות פה!

Pking

New member
שמח ליהיות פה!

פורום מדהים, באמת אני מאוד מאוד מעריץ את יהודה בתור זמר עם קול מושלם, ובתור מלחין גדול! לדעתי הוא הזמר בין הטובים בישראל, ועובדה שהרבה חושבים כך! אני מתחבר נורא לשירים שלו - מקסימים!!!!!!! לבנתיים יש לי רק את הדיסק הכפול של קיסריה! הופעה מדהימה! שמח ליהיות חבר בפורום שלכם! (אגב אני בן 16.5)

ענתי44

New member
ברוך הבא לפורום

המאחד את כולנו הוא לא גיל אלא האהבה לפוליקר ושיריו. ברוך הבא ומקווה שתשאר.

Pking

New member
../images/Emo151.gifתודה

תודה ענתי44

ענתי44

New member
לפחות האהבה ליודה משותפת לנו

כי כדורגל אתה ירוק אני אדומה

Pking

New member
הפועל אה? סחתיין

מעניין את מי יודה אוהד?!
..... ומתי הדיסק החדש? אני משתוקק כבר להכיר עוד יצירות מדהימות וחדשות שלו, ומעניין גם מה יהיה על העטיפה ואיך יקראו לדיסק?!! לא?

ענתי44

New member
אתה צוחק עלי?

יודה אוהד מכבי חיפה וגם יוני, האחיין שלו. וכן גם אני סקרנית לגבי הדיסק החדש ומחכה לו בקוצר רוח

Pking

New member
באמת?../images/Emo2.gif

לא ידעתי את מחדשת לי,יודה ירוק?! פשששששש.... גדול!
רגע....... איפה כולם
?? אין הודעות אה? ענתי44, עד כה אנחנו בלב מדבר שומם!
.חחחח..

ענתי44

New member
ראית את הסרט בגלל המלחמה ההיא?

מראים שם את יודה עצוב אחרי הפסד בדרבי.... הולך עם אחיין שלו למשחק. וגם רומאו האחת שהיא שחקנית כדורגל בעצמה אמרה לי שיוני ויודה ירוקים. אל דאגה אם נשארנו לבד בלב מדבר מיד יגיע הנסיך הקטן

Pking

New member
חבל שעדיין לא ראיתי

לא יצא לי לראות עדיין את הסרט
, והבנתי שיש גם את הסרט הדוקומטרי על יודה,שם מראים חלק מהקליפים של ההופעה המדהימה בקיסריה "פנים אל מול פנים" יש לך מושג מאיפה אני יכול להשיג אחד מהסרטים?! אה! ובקשר ל-
מחר הפועל ת"א מול מכבי חיפה!

ענתי44

New member
תשאל את רינה

היא יודעת הכל על פוליקר. ובהצלחה מחר מול תל אביב למרות, שבשביל שיהיה מעניין בליגה עדיף ותפסידו וגחלי ורמוט יכבוש. אבל יש לי במשפחה מלא ירוקים אז בשבילם ובשבילך

קרן ב1

New member
תרשי לי לתקן אותך ענתי

הקטע שהזכרת לא שודר בסרט "בגלל המלחמה ההיא", אלא בכתבה שאושרת קוטלר עשתה על יהודה כשיצא האלבום "הילד שבך".

willo1

New member
אהלן../images/Emo13.gif

אז שוב- ברוך הבא, והדיסק שיש לך הוא דיסק מדהייםם אחד הטובים.. ז"א כולם טובים אבל זה באופן מיוחד
כדאי לך להתקדם לעוד דיסקים, אתה תהנה מאוד
ואנוכי בת 17.5 לא רחוק ממך

illani

New member
../images/Emo3.gif

גם אני די חדשה בפורום ואני בערך בגיל של ההורים שלכם. אני מאוד מאוד אוהבת לשמוע אל פוליקר ולראות אותו בהופעות. ויש לי את כל הדיסקים שלו. אני מנסה עכשיו לאסוף דיסקים של זמרים אחרים ששרים שם שירים שהוא כתב. יש לי גם קלטת וידאו ישנה מלפני כמה שנים שאני מקווה שהיא עוד עובדת שיש בה הקלטה של תכנית טלויזיה ישנה ששידרו פעם בערוץ 1 על יודה והחבורה שלו ואיך הם עובדים לקראת הופעה. הלואי שיצא בקרוב דיסק חדש שלו. אני בטוח אהיה בחנות ביום הראשון שהדיסק יצא בשביל לקנות אותו.

gadoso

New member
נעים מאוד

דבר ראשון,טוב שיש גם פנים ותיקות פה!:) זה מוסיף! ודבר שני תהני בפורום(וואי לא נעים לדבר ככה לאדם מבוגר אבל שיהיה)

gadoso

New member
יאי בדיוק באמצע

אני בן 17(ו-4 ועוד עשרים דק' 5 ימים). ואתה אוהד אחלה קבוצה אחי,מכבי חיפה אימפריה!:) פעם הייתי שרוךף שליהם,צבעתי בגללם ת'פוני בירוק,בלאגנים. אבל היום הליגה כבר לא מעניינת אז התקדמתי לאן בי אי.!:) ודבר אחרון שאלת השאלות בפורום היא מתי יהודה מוציא דיסק?!?!?כולם פה מחכים. שמח לראות פנים חדשות!:) תהנה בפורום!:)

Pking

New member
תודה!../images/Emo6.gif

ושתיהיה לך שנה טובה! ואם עברת לNBA- אז מילה שלי
רק "טימבר וולפס"!!

למעלה