שמח להצטרף...

שמח להצטרף...

עד עכשיו נהנתי לקרוא בפורום, כרואה ואינו נראה, אז הנה, הודעה ראשונה שלי כאן. ביום שישי הוצאתי מהגינה שלנו הרדוף צעיר והעברתי לבקבוק מים להשרשה. אם הוא יחזיק מעמד וישריש, אני מניח שתואילו להכוין אותי מה הלאה. ואם הוא יתיבש יש לי גם איזה חמישה רימונים שנבטו לנו בגינה. זהו. פשוט עשה לי חשק, הפורום והאתר של מיניגן. תיו בריאים.

minigan

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לפי הפרטים האישיים שלך אני מבין שאחד התחביבים שלך הינו פיסול בפירה... אם כך הגעת למקום הנכון. האם ידוע לך איזה זן של הרדוף אתה משריש? הרדוף ננסי? האם הנבטים של הרימונים מעץ רימון רגיל או משיח רימון ננסי? תהיה בריא גם.

סן תאי

New member
הרדוף צעיר

ברוך הבא לפורום. אם ההרדוף צעיר, מדוע לא הוצאת אותו עם פקעת השורשים ישירות למיכל אימון?

אין שורשים ממש...

העניין הוא שההרדוף היה פעם שיח ענקי, אבל הוא נגדע בעבודות פיתוח. מהגזע שנשאר באדמה ומהשורשים שנשארו, יצאו מספר חוטרים. את ההרדוף שלי תלשתי אחרי שחפרתי והגעתי עד לגזע המכוסה בעפר. נראה לי שהתחיל להתפתח גם שורש, אבל את זה מוקדם לקבוע. לכן שמתי בצנצנת, לבדוק אם יצאו שורשים. הרימונים הם כנראה מעץ הרימון שבגינה שלנו. הוא לא נראה לי ננסי. חוצמיזה, אין לי מיכל אימון, מקסימום כמה עציצים. אבל יהיה טוב, איכשהו.

הרימונים הועברו

כעשרים רימונים צעירים שנבטו בגינה הועברו לעציצים. חשבתי שיש שם חמישה בהתחלה. אין לי מושג מה אני עושה עם כולם. גם אין לי מיכלי אימון. בינתיים אני נותן להם לגדול, מקוה שיצמחו כמו שצריך, ב"ה. אגב, מיניגן, יש משתלה במישור אדומים? זה די קרוב אלי.

minigan

New member
יותר קרוב משקרוב יכול להיות קרוב

תגיע לתחנת הדלק סונול של הכפר ותראה שילוט. 5 שלטים יובילו אותך למשתלה. אל דאגה לא תלך לאיבוד. ציוד לבונסאי רק בפארק מיני ישראל. בכפר אדומים רק בונסאי בגילאים 3-8 שנים. שעות פתיחה 8:00 עד 17:00 שישי-עד 15:00 שבת- סגור. כן אני גר שם (מתנחל.. קיצוני ימני.. עם עוזי ודובון..אבל בלי כיפה8 -*) שאלות טכניות מסוג זה ניתן לשלוח אלי גם במסר אישי או באי-מייל. נשמח לראותך.

למעלה