שמח להיות אתכם

ronen1948

New member
שמח להיות אתכם

שמח להיות אתכם כאן ,אני כמעט כל ערב נכנס לפורום אל רק לארונה החלטתי להגיב .(גם משום שרק עכשיו יש לי מחשב נורמלי). אני בן 23 בארון ,עד לפני שבוע החלטתי לנסות להתנתק מכל העניין .עקב תראומה שנגרמה לי ע"י מישהו שיצאתי איתו כמה פעמים ודחיתי אותו . הוא נכנס לסרטים התחיל לאיים עליי שהוא יספר במקום העבודה שלי על חיי הכפולים ,ועוד כל מיני הודעות נאצה ולבסוף על מנת לשלא להגרר איתו לסיטואציה שהעניין יגמר באלימות החלפתי את שני מספרי הפלאפון שלי ,האם למישהו היה גם כן מקרה כזה אשמח לתגובות

אופק L

New member
היי רונן, ברוך הבא ../images/Emo23.gif

למזלי לא קרה לי מקרה דומה לשלך, אבל שמעתי על מקרים רבים של גברים שפוגעים בגברים (או בנשים) אחרים ולא מוכנים לקבל את העובדה שהקשר הסתיים. צריך לדעת פרטים בסיסיים על האנשים איתם אנו נפגשים, וברור שלא כדאי לספר לכל אחד היכן אנו עובדים או מי האנשים הקרובים אלינו - אולי לא תרצה להמשיך את הקשר איתו והוא ינצל את המידע בכדי לפגוע בך או לסחוט אותך? לצערי המשטרה לא מתייחסת בכובד ראש להודעות איומים, וודאי שלא אינטרנטיות, וודאי שלא בתחום ההומוסקסואלי. אתה גבר, תפתור את העניינים שלך, ואם ההומוסקסואלים כל כך פתוחים אז מה אכפת לך שידעו במקום העבודה שלך? רק אנחנו יודעים כמה זה קשה, כמה זה חשוב לשמור על אנונימיות ולחשוף את עצמנו רק למי שאנחנו בטוחים שלא יעשה לנו רע - וזה קשה, קשה מאוד. טוב עשית שהחלפת טלפונים, אם מישהו יתלונן עלייך תמיד תוכל להגיד שהכל שקר ולהמציא איזה סיפור סחיטה - כל עוד אין לו הקלטות של שניכם יחד, איך הוא יוכל להוכיח את הדברים? נשמח לשמוע ממך עוד, וכיף שהחלטת לכתוב כאן

i love u

New member
אופק מאמי אתה יודע אולי...

באיזו שעה היום תשודר התוכנית של דנה אינטרנשיונל ב...BBC???

למעלה