שמח בגן עדן

שלומצי

New member
שמח בגן עדן ../images/Emo12.gif

גם עוזי חיטמן, וגם בסאם זועמות? קשה לומר שהם היו גיבורי ילדות שלי - או אפילו משהו קרוב את השירים של עוזי חיטמן שרתי בהתלהבות + ריקודים, בגיל שלא ממש מעניין לדעת מי הלחין ומי כתב, ובסאם היה "השמן הזה" מהמסעדה הגדולה, אבל שניהם היו חלק מהילדות שלי, והפרידה משניהם מחמיצה את הלב. יהי זכרם ברוך.

אני דווקא כן יכולה להגיד

שעוזי חיטמן היה גיבור ילדות שלי, בהחלט. היתה לי קלטת שלו, כזאת לטייפ שהייתי מקשיבה לה ממש הרבה, אני זוכרת שהמדבקה שעליה (זאת שכותבים עליה את השם) הייתה קרועה וכך הייתי מזהה אותה. זה לגמרי טראגי שעוזי חיטמן נפטר, בגיל כל כך צעיר.. הוא פשוט לא היה אמור למות! לגמרי טראגי.. יהי זכרו ברוך.

עמיתוש

New member
../images/Emo45.gif

גם אני ועדי היינו יושבים מול קלטות שלו, של אריק איינשטיין וחני נחמיאס של שירי ילדים.. שעות.. הרבה שירים שלו ידעתי בע"פ. כ"כ נכון מה שאומרים עליו.. כשנזכרים בבן אדם הזה אז רק בחיוך. עצוב. יהי זכרו ברוך
בקשר לשחקן הערבי, לי הוא לא ממש מוכר.. אולי בגלל היותי צעיר.. אבל לפי מה שכן הספקתי לראות הוא נראה ממש איש נחמד. חבל.

דיתוּש

New member
משהו יפה שעשו אצלנו היום...

ילד אחד בכיתה מאוד אוהב את עוזי חיטמן, וביום שחיטמן נפטר הוא נורא התפלא שאף-אחד לא ממש מכיר. אז הוא העביר לנו פעילות-עוזי-חיטמן בכיתה, והיה נורא נחמד, משחקי כיתה ב' של ידע כללי על חיטמן (והיה כיף!), ואח"כ שרנו את "נולדתי לשלום" והוא ניגן את זה על גיטרה. זה היה נורא חביב

למעלה